Minden, ami kép.
Vizualitás, képi világ, dizájnnal, látvánnyal, fotókkal kapcsolatos elméletek, élmények és ízlés... Várok számotokra kedves képeket is, leírással, élménybeszámolóval, asszociációkkal, etc. (de nem csak képeket).
Na jó, csak nem bírom ki. Akkor talán kirakatüvegről van szó; a vízszintes üveglapra vannak ráhelyezve/ráragasztva az alapábrák, és erre az üvegre rá van támasztva kb. 45 fokos szögben egy másik, tiszta üveglap, ami visszatükrözi vízszintes társát. A fény jobbról a kirakatot megvilágító lámpa, vagy esetleg egy utcai lámpa fénye.
Nos, amennyire ki lehet venni, három ábra van a képen: az RTL Klub feliratú, a Mese Art feliratú, és a Digital feliratú. Ezeknek a „sormintája” két síkon fut: vízszintesen, jobbról balra dőlve és függőlegesen, balról jobbra dőlve. Nem tudom, hogy szabályos négyszög alakú képek lettek-e számítógéppel „rombuszosítva”, vagy eleve ferde síkban készült róluk egy-egy felvétel. Jobboldalt az elmosódott folt jelleg talán úgy keletkezett, hogy valamelyik képet nagyon széthúztad széltében, ahol pedig erőteljesebb fehér foltok jelennek meg, ott erősebbre vetted a kontrasztot.
Nem, kölcsönbe kaptam egyet hétvégére. Nem valami jó masina – már a gazdája szerint sem -; de ennek a képnek nem válik túlságosan hátrányára, hogy olyan homályos. Látszik egyébként, hogy mi ez?
Ma a Tétényi-fennsíknál jártam újfent. Fotóztam hétmillió kis leszáradt növényt, tájat, naplementét (csöpp). Lebontották a romtájat a közepén, remélem, nem épül ott semmi. :-/