Világvége-hangulattal indult az arizonai monszunszezon, Phoenixet ellepte a por. A kedd este berobbanó, város felhőkarcolói fölé tornyosuló vihar a helyi tudósítások szerint néhol 80 kilométer szélesen burkolta be az államot. Tovább »
Bár ha jól tippelek (és ha nem kapnak ki Costa Ricától) mindenképpen a Mexicó, Uruguay, Chile hármas valamelyikével játszank a negyeddöntőben. Mindenestre jó nagy égés.
Kicsit ismét túlbecsültük a távolságokat, egészen pontosan kimértem, alig 6,7km-t mentünk, 220m-es szintemelkedéssel. Ott többnek tűnt. :-) De szerintem is jó volt.
A baj csak az, hogy nekünk Dzsudzsi volt a legkisebb királyfi, valaki aki hosszú évtizedek után végre megállta a helyét Európában focistaként. Abban az Európában, ahova mi magunk szerint is csak földrajzilag tartozunk, de tudjuk, hogy erősen lesajnálnak minket, ha arra téved a magunkfajta. Még ha egy hasonló helyzetben lévő szerb vagy horvát igazol egy dagesztáni csapathoz, azt lehet hogy neki megbocsájtható, de nekünk Balázs volt az egyetlen akiben bízhattunk, hogy talán hosszú távon kivívja a tiszteletet magának valamelyik nagy multú bajnokságban. Tíz éve alapíttották ezt a csapatot... Ugyanmár....
Szombat este erről is beszélgettünk:) kis adalék hozzá hova megy Dzsudzsák... nekem a következő mondat a kedvencem a cikkből:
"Fellépőkben sem volt hiány már az esküvőt megelőző napon sem, nagynevű előadók hakniztak a házasságkötő teremben és Gadzsi nyári rezidenciáján is. A Gadzsi által elképzelt főszereplő, Avram Russo szíriai származású énekes nem léphetett fel, néhány nappal az esküvő előtt lelőtték."