Keresés

Részletes keresés

Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3504
És te miért kaptál krumplit??? Mi eddig  fél pár zoknit és minden egyebet ami szőnyegrázásból eredhet, de már elhatároztam, hogy legközelebb összeseprem és visszaszolgáltatom a feladónak a lábtörlőjére szórva amit az erkélyemre szór, de hogy valaki krumplit rázzon ki még nem hallottam:)
Előzmény: csede (3500)
damals Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3503
na ez aztán jól hangzik! a budai oldalról.
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3502
Attól függ milyen környékről költözöl ide:)
Előzmény: damals (3501)
damals Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3501
most készülök beköltözni és mostanában nem olvasok mást a forumon mint kocsifeltörés, krumplidobálás.

Nyugtasstok meg hogy tényleg olyan nyugis és kellemes a lakópark mint ahogy én azt elképzeltem maamnak!

:-)))))))
csede Creative Commons License 2007.06.17 0 0 3500
Köszönöm azt a szem krumplit, amit 2:30 és 3:30 között dobott be valamelyik szomszédom az erkélyemre.  Kérek szépen még hagymát hozzá, olajat, piros paprikát és megcsinálom reggel a paprikás krumplit. Igaz tűzhelyem nincsen még, szóval ha nem baj átmegyek reggel.
nutella66 Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3499

kocsi megvan, már 7 éves...így nem értem miért ezen akadt meg a szemük.

most nem lehet kulccsak nyitni, be van dúgozva.

remélem a hőbörgő garázstulajok egyszer megértik, hogy kell kamera, mert biztos nem mi voltunk az utolsók!!

Előzmény: déli oldal (3495)
agitorsten Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3498

Sziasztok,

szeretnék bérelni hosszútávra mélygarázst vagy parkolóhelyet.

Aki tud ilyenröl , kérem hogy jelezze

pasztorsnufi Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3497

Még nem szünt meg sztem.

Csak kevesebb az idő, hogy minden forumon megjelenjünk.

Előzmény: waltertrout (3496)
waltertrout Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3496
Kár, hogy megszünt ez a fórum.
déli oldal Creative Commons License 2007.06.10 0 0 3495

Részvétem!

Fejlemények?

Jobb estét!

Előzmény: nutella66 (3494)
nutella66 Creative Commons License 2007.06.09 0 0 3494

Jobb napot!!

Rossz fiuk jártak a lakóparkban!!!

A teremgarázsban (cseresznye alatt 3.30-kor) feltörték a kocsimat, talán a riasztó miatt nem tudták elvinni.

takacsandi Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3493

Nagyon szépen köszönöm.

Szerdán ott voltam az itteni gyűlésen, úgyhogy akkor ezek szerint azok lettek megvalósítva, amiket este beszéltünk.

A közös képviselő az egy személy, vagy a Gestor csinálja tovább határozott ideig?

A levelezősre jelentkezem majd.

Mégegyszer köszönöm

Andi

Előzmény: Törölt nick (3492)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3492

szia, ne menj már sehova, tegnap "elviekben" szabályosan, a lakók 55%-a jelent meg, lement a közgyűlés.

érdemi döntések: van 5 tagú számvizsgálóbizottság, közös képviselő (ezzel 30 napon belül a számvizsg.biz. fog szerződést kötni), marad a régi közös költség, szmsz módosításról később döntés, shofar el. elviekben a közgyűlés jegyzőkönyve a határozatokkal mindenkinek postázva lesz.

albetétesítésről: elhangzott, hogy megnyitották az albetéteket. azok bejegyzése meddig tart, az jó kérdés.

továbbra is javaslom a lakópark levelezőlistájára való regisztrációt, erre a mailcímre kellene mailt küldeni: tolgyeslakopark-subscribe@yahoogroups.com

nem kell hozzá yahoos-cím, ellenben mindenki adja meg a nevét és a pontos címét, mert ellenőrizzük, hogy illetéktelelenek azért ne kerülhessenek fel.

Előzmény: takacsandi (3490)
damals Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3491

köszi waltertrout!

utánanézettem már az ügyvédemmel, csak elég zavaros ez az egész dolog.

de a lakópark nagyon tetszik így remélem hamarosan én is a közösség tagja leszek!

:-)))

Előzmény: waltertrout (3489)
takacsandi Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3490

sziasztok!

Sajnos tegnap számításaimtól eltérően nem tudtam elmenni az 5 órási közgyűlésre. Meg tudná mondani nekem valaki, hogy ma lesz-e második gyűlés, mert azon már biztos részt tudok venni. Ja és ugyanott az Etele úton lesz?

Segítségeteket előre is köszönöm

Andi

Előzmény: waltertrout (3489)
waltertrout Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3489
Éppen a tegnapi társasházi alakuló gyűlés után folyamatban van.
Egyébként attól még nyugodtan lehet adni-venni.
Előzmény: damals (3488)
damals Creative Commons License 2007.06.08 0 0 3488
köszi skodás!

de akkor senki sincs még a tulajdonlapon mint tulajdonos bejegyezve?
mit igértek, mikorra lesz meg az albetétesítés?
Előzmény: skodás (3487)
skodás Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3487

damals,

ha a jogi helyzet alatt az albetétesítést érted,

az még nem történt meg.

a szomszédokat képviselő jogásznő kivételével mindenki azt szeretné, hogy ez minél hamarabb meglegyen.

Előzmény: damals (3486)
damals Creative Commons License 2007.06.07 0 0 3486
sziasztok,

most szeretnék lakást venni a tölgyesben. Valaki tud nekem segiteni hogy is áll nálatok a helyzet jogilag? Eddig sajnos mindenki csak félrebeszélt és ködödsitett.

ha valaki tud segiteni, nagyon megköszönném!
s.viki Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3485

Sziasztok!

Szerintem elég feltünő helyekre lettek kirakva az ismretetők, plusz mindenkinek külön is bedobáltuk a postaládákba (össz.340 példány lett széthordva!), Személyesen és írásban is "könyörögtünk" a Lakóparkon belül, hogy minél többen vegyenek részt a megbeszéléseken, nem elfelejtve az éppen aktuálist!

Kértünk mindenkit ha lehet jöjjön át a belső internetes fórumra, hogy naprakészen legyen informálva ill. javaslatokat tehessen, feladatokat vállalhasson.

Viki

Előzmény: -+Seth+- (3484)
-+Seth+- Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3484
Egyrészt arra is, ebben igzad van, de most eléggé sűrűsödtek az események így én pl. nem éreztem magamban a lelkierőt, hogy írjak ide is.
Előzmény: waltertrout (3483)
waltertrout Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3483
hát lehet igy is intézni a dolgokat, én azt hittem a fórum egyben tájékoztatásra is való- tévedtem
majd lesem a lépcsőházat
Előzmény: -+Seth+- (3482)
-+Seth+- Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3482
A sok okoskodó fontoskodó, játszótéri gyűlést szervező lakótárs most nem a forumra irogat, hanem ténylegesen is cselekszik, ha itt élsz és a lépcsőházban is közlekedsz akkor ezt tudhatnád mert ki van táblázva mindenütt az egyes részközgyűlések eredménye és egyéb dolgok is. Valamint ezek már olyan információk amelyeket nem a forumon kell megbeszélni hanem személyesen és hatákony információáramlásra pedig ott van a levelezőlista. El kellene ezekre járni, feliratkozni a levlistára. Még feladatot is vállalhatnál a lakóparkban ha akarsz. Welcome.
Előzmény: waltertrout (3481)
waltertrout Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3481
Egészen feltűnő, hogy elhalt az utóbbi hetekben a fórum.
Pedig most, hogy holnap megalakul a társasház - amit a sok szitkozódó-okoskodó- külön levelezgető- játszótéri gyűlést szervező- fontoskodó  stb. topiktárs annyira hiányolt éveken keresztül, nagyon csöndben vannak.
Talán csak nem az az oka, hogy könnyű volt okoskodni, szervezkedni akkor, amikor nem volt tét, mint most, amikor tényleg lenne helye a közös fellépésnek, gondolkodásnak.
Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.01 0 0 3480
Amúgy is lesz valami megbeszélés előtte, majd arra gyere el.
Előzmény: cserkó30 (3478)
waltertrout Creative Commons License 2007.06.01 0 0 3479
te átveszel meghatalmazást? pl. tőlem
Előzmény: cserkó30 (3478)
cserkó30 Creative Commons License 2007.06.01 0 0 3478

Sziasztok!

Szerintem sokan vagyunk, akik ezzel nem igazán értünk egyet és nem is szeretnénk megszavazni. De alternatív lehetőséggel is elő kellene állni, ha nem a Gestor, akkor

ki lássa el a lakópark üzemeltetését.

MINDENESTRE AKI NEM TUD ELJÖNNI, JAVASLOM MINDENKÉPPEN ADJON MEGHATALMAZÁST ANNAK A LAKÓTÁRSNAK AKI ELMEGY, HOGY NE VESSZEN EL A SZAVAZATA ÉS TÖBBEN LEGYÜNK HOGY ÉRVÉNYESÍTHESSÜK AZ ÉRDEKEINKET!

TEHÁT CSAK KI KELL TÖLTENI A BEDOBOTT PAPÍR MEGHATALMAZÁS RÉSZÉT.

ÉN MINDENKÉPPEN MEGOLDOM, HOGY EL TUDJAK MENNI, REMÉLEM VAGYUNK MÉG EZZEL EGY PÁRAN ÍGY.

Bár én nem vagyok aktív írogatója a fórumnak, de mindig olvasom. Ezt bíztatásul írom, hogy remélem vannak még így lakótársak, csak nem nagyon hallatják a hangjukat, ( ill. itt a fórumon ugye írásos formában) akik nem szavazzák meg ezt a nevetséges költségvetést és 190 nm BRUTTÓ terület utáni közös költséget. Mert máshol ugye a hasznos terület után számolnak közös költséget, de itt a bruttó terület után is, tehát a falakat, a vezetékek, csövek által elvett terület után is fizetnünk kell a közös költséget. Ez is rendben lenne így?

Zsebzsarnok Creative Commons License 2007.06.01 0 0 3477

Azért azt megnéznén amikor a külsős közösképvislő  egy éjjel "zajongó" lakótársunkat helyretesz:)

Teljesen más bár tudom, hogy most ez nem fontos (de később az lesz):

"A csepeli szigetcsúcson 8-9 ezer lakást építő Fadesa ingatlanfejlesztő cég hajlandó fizetni többek között azért, hogy a hosszú távon tervezett Albertfalvai vagy Galvani híd gyorsabban megépüljön, de beszállna más infrastrukturális fejlesztésekbe is a térségben.

Mindez azt jelenti, hogy az eddig előnyben részesített Aquincumi híd építése késhet, és délen épülhet meg a következő Duna-híd. Ezt jelzi az is, hogy a közgyűlés által csütörtökön elfogadott 2007-2008-as kiemelt fővárosi projektek közül kivették az Aquincumi hidat. Szigetcsúcson épülő új városrészen a 8-9 ezer lakás mellett mindenféle közintézmény is megtalálható lesz a templomtól a bankig, az étteremtől a színházig. Az ehhez szükséges infrastruktúra mintegy százmilliárd forintba kerül, amelynek jelentékeny részét átvállalná az ingatlanfejlesztő a beruházás felgyorsítása reményében. Olyan konstrukció is felmerült, hogy a cég hitelbe felépíti az infrastruktúrát, amit később az önkormányzat vagy az állam kifizet."

Nem mondom, hogy ugye megmondtam pedig...

Előzmény: lorelaay (3476)
lorelaay Creative Commons License 2007.05.31 0 0 3476
Sziasztok!

Azzal nem ertek egyet, hogy a kozos kepviselo ne lehessen kulsos, profi kepviselo.
Arra is van pelda, hogy valaki tisztesseges munkat vegez kulsoskent, es arra is, hogy valaki trehanyat tulajdonoskent. Ezt a lehetoseget nem kellene elvetni.
Inkabb az lenne a fontos, hogy ratermett, es becsuletes legyen.
FIATowner Creative Commons License 2007.05.31 0 0 3475
Ha jól emlékszem - fejből - volt olyan tétel is hogy ügyvédi díj, stb. 1.2m/év, de pl nem láttam olyat, hogy főbejárati kapu és mélygarázs ajtó karbantartása, hibajavítása.
Előzmény: papacsekpal (3472)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!