Köszi a képet! Ez tényleg elég ronda... fejidomon kívül nem sok café racer stílusjegyet mutat. A gyönyörű csőváz is takarva van, bár ahogy elnézem ez talán nem is olyan mutatós mint egy SS-é mondjuk...
Menő lesz egy korai multi? Ne viccelj! A duki szégyene az a motor legalábbis külsőre. Előbb lesz menő egy Fiat Multipla... Az SS szériát kedvelem, de pont a kis mérete, meg a zártszelvény hátsó lengő miatt tetszik a jobban a multi. Ha drága a küllős felni, akkor keresek majd rá egy kevésbé taszító, sokágú alut...
a levegos DS blokk az kiforrott, 85 lóereje szerintem tök elég mindenre. A futóműve penge, fékei jók, nekem még a fara is tetszik - én át nem építeném, mert hosszú távon sokkal menőbb és drágább lesz egy gyári multistrada. Erre valo kulos felniket egyodalas hatso felfuggeszteshez annyiert kapsz, hogy elmegy a kedved az egesztol, bar letezik, kaphato, rendelheto, akar perembol fuzott is.
szerintem egy 750SS-t egyszerubb es olcsobb leretrositani.
Régóta szeretnék birtokolni egy café racert, jövőre talán a keret is meglesz, hogy elkezdődjön az építkezés.
Egy modernebb vasra gondoltam, amely csak külsejében viselné a félévszázados mocik jellemzőit, úgyis mint fényezés, egyszemélyes ülés púppal, drótküllők (bár erről lebeszéltek mikor kis ideig harley-m volt...), apróságok. Most ott tartok, hogy donornak egy Ducati Multistradát néztem ki. Duki a csőváz és a V2 miatt és Multi az egykarú lengővilla és az ülésmagasság miatt. 190 vagyok és a korábbi klasszikusokat (CB, GS...) egyszerűen kicsinek találom mégha lehet is rajtuk emelni....
Teljesen láma vagyok a szereléshez, ez mindjárt ki is derül...A költségek szemponjából szeretném megkérdezni Tőletek profiktól, hogy:
- mennyire lehet bonyolult és költséges lepucolni a felesleges sallangot a dukiról?
- egyáltalán lehetséges-e drótküllős felnit pattintani a gyári helyére?
- mennyire lehet bonyolult a klasszikus 2:2-be kipuff kialakítása a gyári seggmelegítősből?
Üdv! Érdeklődnik, hogy ki lehet e iktatni az első fékrendszerből a fékcsőelosztót? Arra gondoltam, hogy direktbe felfiszem a fékcsöceket a fékkarig. Nagyon útban van a lámpámnak amit rá akarok tenni.
Azon a képen nekem 3 jármű megvolt a 4-ből. Életem első és valószinűleg utolsó újonnan vásárolt motorja egy ilyen piros ETZ 250-es volt 1986 körül. Honda Prelude 1991-es volt, az is piros. 2 literes, 4ws, vagyis 4 kerék kormányzásos. Maserati grafit metál, 2 ajtós két literes biturbo. Külsőre nem egy nagy szám a Maserati szerintem, de belül szebb volt egy átlag autónál. Mikor meg életre kelt a 2 turbó, akkor rendesen meglódult.