Ha minden igaz a 80-as DTkbe NGK B7HS vagy BR7HIX gyujtógyertya kell.
De szerintem tökéletesen megteszik a B7HS is (~1000), bár az is biztos, hogy a BR7HIX nagyon ütős lehet, még talán akkor is megy vele a motort mikor már kifogyott a tank (közel 5000 ért:).
Úgy tudom tipushiba, 20 körül kapsz bele bontott váltót, de abból csak a 6.-at kell cserélni. (bár valószínű a bontottban is az a baj) Gyenge anyag és általában azt használják a legtöbbet.
Lenne egy olyan gondom a motorommal -Yamaha DT 125R- hogy 6. sebességben eléggé zavaró hang jön a váltótól. Súrlódó hang lehet. Valaki tud segiteni a megszüntetésében? Van valami állitási lehetőség? üdv
Sziasztok. A Yamaha RD 50-n hol keressem az alváz számát? Ha nincs rajta akkor tud valaki egy beütendő lehetséges szám variációt? PL hány karakteres és hány szám és hány betűböl áljon?:) Köszi
üdv én is vásároltam már töle nah akkor mi kell még ehez a gyújtáshoz hogy jó legyen kell valamit átalakitani ? a 125 ösé jó bele más lendkerék kell? meg ilyenek megmondhatnál köszi elöre is meg trafo
szia és azt hol lehet találni meg milyen árba van meg mit kell vele csinálni hogy rámenjen vagy rámegy simán esetleg képet tudnál felrakni köszi elöre is szia
sziasztok yamaha rd 80 hoz valami más gyújtást rá lehet rakni a gyári helyet könyen átalakitás nélkül egyszerüen ha rá lehet akkor milyet lehet rá rakni milyen motorét
A váltóról azt olvastam, hogy tipushiba, gyenge anyagból van a fogaskerékpár és a 6. a leggyakrabban használt fokozat. Bontott váltóknál is ez a gond. A power vezérlője szokott elmenni, kérj kölcsön bontóból, hátha adnak.
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Vettem 1 eléggé elhanyagolt Yamaha dt 125 r-t. A lényeg az hogy beletettem az akksit és ha a gyújtást rárakom nem történik semmi, tehát a power meg sem mozdul, nem áll be alaphelyzetbe. A szervomotor jó, kipróbáltam.
Menet közben sem működik. A másik probléma az hogy az ülés alatt van egy kis fekete doboz, nem tudom mi célt szolgál, de az sincs normálisan bekötve. Van rajt kék-sárga,barna ,világoskék, fekete és még egy x szinű vezeték. Esetleg ennek a bekötésében is tudnátok segiteni?
A 6. sebesség eléggé zajos, ennek oka mi lehet, hol tudok állitani a váltón?