ha arra celzol hogy lola lehulyezett akkor kozlom veled hogy te meg nala is hulyebb vagy arizona senki , tovabbi jo szorakozast a meleg homoszekszualis arizonai hispanickok kozott
dehogy hazudozok , te vagy ideges gondolom azert mert a lanyod nincs meg se ferjnel se egy masik lany nem hazasodott vele ossze , de ne izgulj , majd csak talal valakit . egy leszbikus par ma mar szerezhet lombikbebit es a nagyi orulhet a lombik onokanak
Szo sincs rola, ezeket ismeri gimis kora ota, mindig is igy irtam. Te probalsz itt hazudozni es ferditeni, tehat a beszelgetes reszemrol lezarva mert ezt is ugy tanultam otthon hogy nezzem meg hogy kivel allok le vitatkozni. Te nem az a ketegoria vagy...By...
akkor te is frocsogtel amikor megirtad hogy a lanyod milyen idos es csak a szorakozason jar az esze meg most mar azt is hogy melegekkel jar bulizni , en csak ismetellek , igy mar fajdalmas ?
Kar frocsogni, attol meg ugyan nem tudsz ravenni hogy en is utaljam az embereket, holott nem tartozok egyik nepcsoporthoz sem/ fekete, homokos cigany, zsido/, igenis mindenkinek joga van elni a foldon es boldognak lenni. Es orulok hogy sok ember igy gondolja nem ugy ahogy te.
Nem jar melegek koze csak van a barati tarsasagukban egy homoszexualis ferfi par akit meg a high school-bol ismernek, mert ezek meg ennyi even at is tartjak a baratsagot, nem kozositettek ki annakidejen az osztalybol oket mert nem ezt tanultak odahaza. Minden ember egyforma, ezt az oktatast kapta tolunk igy soha nem nezte le a feketeket sem,/ van 2 fekete baratnoje is/, a zsidokat sem, egyik legregibb baratnoje zsido, halistenek ezek a barat gyerekek, illetve a tobbi aki feher es amerikai hasonlo nevelest kaptak otthon. Nagyon buszke vagyok az enyemre es ha belegondolok, a tobbiekre is hogy ilyen szepen megvannak egymassal, a gyulolkodest nem ismerik.
Valo igaz hogy a lanyom meg nem ment ferjhez bar sok eve hogy ugyanaz a baratja van de eppen arra jottunk haza egy utazasbol hogy bejelentettek hogy ev vege elottig osszehazasodnak.
A mai fiatal nem rohan ferjhezmenni, rogton gyereket szulni, kicsit elni akar nem a nyakaba venni egy csalad minden gondjak. Tobb eszuk van mint a regieknek.
ja , az en lanyom 43 eves es van ferje es egy gimnazista lanya es egy felsotagozatra jaro fia , en ezt tartom egy sikeres eletnek nem a meleg tarsasagba jarast
En egy cseppet sem banom hogy hazassagot kothetnek, sot orulok neki. Kevesbe fog terjedni az AIDS mert sokan szepen megulnek egymas mellett a hazassagi kapcsolatban es nem allnek ossze ki tudja kikkel.A lanyom barati koreben van ket fiu akik 6-8 eve elnek egyutt, egyikuk szuloje lakast vett nekik pusztan azert hogy segitse oket a kozos eletben ami remenyuk szerint allando lesz, ok is az AIDS-tol feltik a fiukat.
Meg meleg felvonulasok is kevesebbet lesznek, minek, elfogadott a kapcsolatok, tobb idot fordithatnak egymast segito kozossegekre, kevesebb lesz az ongyilkos, zavart, magat kikozositettnek erzett ember, ezt igy mondta valaki tegnap a radioban.
megirtam hogy lesz ellenallas : index.hu alabama nehany megyeje ugy hatarozott hogy mivel most mar kotelezo a meleghazassag BESZUNTETI A HAZASSAGI ANYAKONYVEZEST MINDENKINEK , tehat senkit se anyakonyveznek , aferfiak nokkel kotott hazssagat SE SE anyakonyvezik...........ez franko
Azt nem tudom miert van annyi illegalis, viszont amit leirtam es bemasoltam errol azt nem en talaltam ki, hanem a http://www.uscis.gov/ oldalan van fent. Soha nem irtam le valotlan es kitalalt dolgokat.
Mindenki megtalalhatja es kovetheti az ott talalhato informaciot.