Na végre valaki, akinek nem nagy étkezés a reggeli. Nekem van egy "reggeliző kekszem" abból 2-3 darab + egy bögre tejeskávé. Néha én is elcsábulok egy-egy túrósóbatyura, de elég ritkán fordul elő. Délre, kora délutánra aztán megjön a kedvem az evéshez..
Lehet, hogy nem eléggé kedvelem a virslit. Nálam lecsóba vagy paprikás krumpliba a kolbász mellé. Frankfurti levesbe és lencsefőzelékbe kötelező. Magában, kenyérrel, mustár, torma vagy ketchup mellett; ha nincs más ehető, a fagyasztóból kiengedek egy párat.
Sült virsli, sült hasáb buri, tükörtojás kenőanyagnak. Kenyérrel, koviubival és elsimulnak a viták. Én ezt ettem tegnap, mert nem tudtam megvárni a sült oldalast...
Mézpótlót ajánlott a dietetikus is, de köszöntem szépen, nem 😊 A különböző fajta mézeket nem csak a csodálatos aromájuk miatt szerettem, hanem a fantasztikus élettani hatásuk miatt is. Na, az az igazi sueprfood! A hársmézes tea segített át covidtól kezdve számtalan felsőlégúti nyavalyán, hol tudja ezt egy műméz?
Tényleg nem szerencsés, pont azért eszem ritkán, akkor is csak az egyik szelet pirítósra teszek egy keveset. Ami viszont nagyon hiányzik, az a méz. Régen azt gyakran reggeliztem, nagyon szerettem.