Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3580

De előfizetésnél szerintem korlátlanul - illetve attól függ, hogy milyen előfizetés :) .

Lehet, hogy életed szerelme lenne az illető, ha ilyen kitartó :DDD !

Holnap délután lehet, hogy engem is feldob majd, mert a fővárosban leszek megint. Szoktam húzogatni ott pár percet - hátha véletlenül belebotlok olyanba, aki vidékre szeretne egyszer költözni ;) ..

Előzmény: Törölt nick (3579)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3579

Képzeld el, megint feldobta!

 

Már csakazérts ehúztam el :D

 

Sztem egyszer szuperlikeolhat, ha ugyanaz a regelm, nem hiszem, hogy ezekkel bombázni lehetne. 

Előzmény: Törölt nick (3577)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -1 0 3578

Ezen kár rágódni - érthetetlen férfi szemszögből, de itt hozzád hasonlóan többen is vagyunk úgy, hogy a vékonyabb hölgyeket keressük első sorban.  Nyilván ez is felszines/önző, hiszen molettebb nők között is van egy csomó kedves és értelmes - sőt lehet, hogy jobban meg is becsülne, hogy kitartasz mellette. Én ezt már sokszor végig rágtam. Nem tehetek róla, de molett nő láttán nem működik a cerkám :) .. Egyszerűen undorodom tőlük és taszítanak testiség terén és ilyen téren nem tudok és nem is akarok megváltozni. 

Viszont alapvetően a kisugárzást nézem. Valaki vagy tetszik vagy nem. Ha van rajta 5-10 kiló plusz, de amúgy szimpatikus, akkor én rendszeresen be szoktam jelölni. Ezt a kis túlsúlyt még túl lehet élni és kis közös sporttal fél év alatt le is szedem róla - ha van benne akarat. 

Onnantól kezdve, hogy valaki vékony már nagy a szórás - a topmodelltől kezdve a nem annyira modell alkatú, de aranyosnak, kedvesnek tűnő nőket is simán be szoktam jelölni. 

Előzmény: Törölt nick (3572)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3577

Nem lehet, hogy előfizetéses és állandóan szuperlájkol stb ?

Előzmény: Törölt nick (3568)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 -1 0 3576

Olyan már volt, hogy valaki "zaklatott" a neten az elküldés után, de leépítettem. Kicsit meg is lepődtem, hogy nőből is van ilyen. 

Megzakkant, depressziós és idegbeteg nőből viszont rengeteggel futottam össze. Csak épp ezek az emberek köztünk élnek és a való világban is beléjük lehet futni. Feltételezem, hogy a férfiaknál is hasonló a helyzet, de ebben szerencsére nincs tapasztalatom :) 

Amúgy ha valakinél kezdek rájönni beszélgetés közben, hogy kettyós, akkor időnként el szoktam játszani, hogy én sem vagyok 100as és akkor jellemzően megrémülve töröl. Mármint konkrétan hülye kérdést teszek fel, sértő megjegyzést stb..

De így van amúgy - ezt már régebben is írtam. 30-35 fölött hirtelen megugrik a depisek, megzakkantak száma. Ez az a korosztály, aki már túl van az első válásán. Huszon évesen még sokkal ambiciózusabbak, lelkesebbek és életvidámabbak az emberek, mert még nem ütötték meg a bokájukat. 30 körül megjelenik az a csoport a nőknél ,aki kapuzárási pánikol, mert gyereket szeretne - de azonnal és a pánikot az fokozza, hogy rájön, hogy nem is olyan könnyű értelmes apát találni. Aztán 35-40-től felfelé már inkább a tartós szinglik és életuntak jellemzők. 

Persze nyilván akad minden korosztályban üde kivétel, de a nagy többség sajnos ilyen. Amikor elkezdek valakivel beszélgetni, akkor pár kérdésemre adott válasz után rögtön vágom is, hogy most melyik kategóriával állok valószínűleg szembe. De igazándiból nem is ez a kizáró ok, hanem ha úgy látom, hogy nincs nyitottság a változásra benne. 

Előzmény: Törölt nick (3570)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3575

191 vagyok, de nekem ebből még sosem volt gondom ismerkedésnél, hogy túl magas lennék :) 

Előzmény: Törölt nick (3569)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3574

Jó kérdés...most egy ismerősöm kavart meg megint az ismerkedésével, de ezt majd hlnap.

 

Előzmény: Törölt nick (3572)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3573

Más inkább arra panaszkodik, nem írnak vissza neki vagy "match" sincs.

Előzmény: Törölt nick (3570)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3572

amikor egy lány a magasság alapján választ vagy nem választ párt, az amúgy nem felszínes dolog kicsit? tudom, mindenkinek vannak elvárásai (én pl dundi csajokat zárom ki, szóval én is felszínes vagyok ilyen szempontból), de külön vicces a jelenség akkor, mikor 10-ből 8 lány a társkeresőkön az "az a szemnek láthatatlan" végű idézetet írja be, és közben a 150 centijéhez behúzza, hogy minimum 210 centis pasit keres. én is sokakat a kinézete miatt ignorálok, de néha eltűnődöm, vajon nem életem hibáját követem-e épp el... mindig eszembe jut életem legboldogabb kapcsolata (a távolság és a munka sajnos gyors véget vetett neki), ami sokévnyi barátságból lett végül kapcsolat. a lány egy jó fejjel magasabb volt nálam, ráadásul még bagózott is. a magassága véznasággal is párosult, ráadásul olyan irgalmatlanul hosszú lábai voltak, hogy kissé botsáska-szerű alkata volt. nem is volt az esetem. de mégis, ha vissza kellene emlékeznem, kivel volt a legjobb együtt lenni (nem csak az ágyban, hanem úgy általában), akkor őt mondanám. és ő is mind a mai napig nagyon sokszor nosztalgiázik a régi dolgainkon (visszatértünk a barátság felálláshoz). furcsa, amikor az ember olyasvalaki iránt érez hihetetlenül erős vonzalmat, aki iránt logikusan végiggondolva nem kellene. de néha tojni kell a logikára, és adni egy esélyt a belül motoszkáló valaminek.

Előzmény: Törölt nick (3565)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3571

az a technika amúgy, h leszedem a mzőny tetejét és alját. Eleve annak, akinél fekete-fehér, "modell fotó", menő fotó szerepel, balra húzom inkább, pláne ha bemutatkozó sincs.

 

Előzmény: Törölt nick (3567)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.23 0 0 3570

történt már veletek olyan, hogy folyton olyanok találtak meg, akikről rövid úton kiderült, hogy pszichopaták, nem tudják elfogadni a "NEM"-et, piócák, energiavámpírok, zakkantak, hogy már arra gondoltatok: valójában veletek van a baj? egy éve kezdtem újra keresgélésbe, és csupa "furcsa" menyecskébe botlok. lassan ott tartok, hogy hagyom a netes ismerkedést a francba, és maradok az életbeli ismerősöknél, akikről tudom, hogy én sem vagyok számukra közömbös (csak ők is mind problémásak, de még mindig sehol sincsenek azokhoz képest, akiket újabban a neten találok). régen nem volt ennyi agyament ember a netes társkeresőkben - vagy ez annak a következménye, hogy már nem a kora huszonéves korosztály a szűrőfeltételem?

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.22 0 0 3569

Ja hát ez már a másik véglet magasságban.

Előzmény: Törölt nick (3567)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.22 0 0 3568

Figyelj, még feldobhatja hetedszerre is. :D

Tényleg ültem felette.

Cska nem véletlen dobálja fel. 

Előzmény: Törölt nick (3567)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.22 0 0 3567

Tipikus nő vagy, de én ezen már csak mosolygok :D ..


Ezek a dolgok így dőlnek el fejben és ha így van rendjén ha nem, akkor is így működik ;) !

Persze könnyen tudom venni ezt a kérdést 190+ centivel ;) !

Előzmény: Törölt nick (3565)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.22 0 0 3566

A hátsó szándék, hogy írogatás előtt tudsz rafkózni, gondolkodni, hogy mit kéne írni, de élőben nincs időd sokszor gondolkodni és követve a ösztöneidet könnyen kiderülhet rólad olyan tulajdonság, amit nem szeretnél mindjárt világgá kürtölni. Élő beszéddel sokkal jobban lejön az ember valódi jelleme/egyénisége. 

Előzmény: Törölt nick (3564)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.22 0 0 3565

hatodszorra is feldobta. megint lamenta. Egy dolog tart vissza, ciki, nem ciki...azt hiszem, nem lehet igazán magasabb nálam. :S

Előzmény: Törölt nick (3563)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.22 0 0 3564

A Viber és a Whatsuppos teleofnáláshoz net kapcsolat kell, nincs telefonszámla, így informáltak....ez a kulcs.

 

Milyen hátsó szándék? Ki szeretne engem puhatolni? :P

Előzmény: Törölt nick (3562)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3563

Ilyen bizonytalanságok nálam is vannak rendszeresen. Aranyos, kedves, kinézetre is üti a mércét kb, de valami miatt még sem ugrok fel a kijelző előtt. És itt jön a netes ismerkedés hátránya. Ezeknek a bizonytalan döntéseknek a fele teljesen alaptalan aggodalmak miatt fordul át negatívba. Könnyen lehet, hogy közöttük van életem párja és elbukom. Azonban ha nem, akkor meg a kínlódás, hogy elküldje az ember finoman. Ebbe szerintem bele lehet őrülni, így én már ezt az egész húzogatás dolgot spontanitáson alapuló játéknak fogom fel. Néha van, hogy szép hölgy, de nem tudom elképzelni magamat a párjaként. Nem érzem ,hogy egy stilusúak lennénk és inkább megy a balra húzás részemről. Előbb-utóbb úgy is lesz olyan, akit behúzok és match lesz. Belőlük kell válogatni inkább ..

Előzmény: Törölt nick (3560)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3562

Nos igen - te ezt lehet, hogy nem érted, de én igen :) ..

Én pl utálok hosszan telefonálni. Ha valakivel fontos megbeszélni valóm van, akkor inkább bepattanok az autóba és elmegyek személyesen - ha nem a világ másik felén lakik. Vagy ha csak poénkodunk, akkor jó a messenger is, mert közben tudom csinálni a dolgaimat és akkor válaszolok, amikor épp időm van. Éppen ezért egy 1500 Ft-os mobil feltöltés nekem elég szokott korábban simán lenni egy hónapra. 

Csak aztán jött ez a társkeresős sztori.. Hogy egyes nők mit képesek órákon át a semmiről beszélni :)) ..

Az infrastruktúrám erre nem volt felkészülve, ezért csak is ezért fizettem elő a korábbi számom mellé előfizetésesre. Mert az milyen már, hogy 30 perc után közlöm, hogy bocsi, de vissza tudsz hívni, mert elfogy a pénz a kártyámról :) ? A rekordom telefonon 3,5 óra - na ott már zsibbadt a kezem a végén.. 

Viszont te nő vagy. Jó esetben te diktálsz egy ismerkedésnél. Szerintem sokkal egyszerűbb elutasítani, ha úgy érzed, hogy nem vagytok még azon a szinten. Én pl jobban csípem az üzengetés után a személyes talit, mint a telefonálást. Ha te a nők azon kisebbségéhez tartozok (az én szemszögemből inkább szerencsére), akik nem a telefonon lógnak egész nap, akkor én a helyedben egyszerűen csak közölném, hogy ennek szerinted még nincs itt az ideje. Amelyik férfi már az elején telefonon akar kiismerni, beljebb lépni a komfort zónádba, annak szerintem sokszor hátsó szándékai vannak és túlságosan magabiztos is. Egy telefonos hívásnál könnyen kerülhet az ember olyan kellemetlen szituba, amikor a másik fél megérzi a hazugságot, gyengeséget, rájön a valós természetre ,gyengeségekre..

Előzmény: Törölt nick (3561)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3561

Ami még fura, hogy vki kérte, bezséljünk hanggal, megkérdeztem naivan, hogy telefonon? 

Nem, hanem Viber és Whatsapp. Gynegélkedik a teleofnom....de ezek szerint illene ezeket hazsnálni

Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3560

Kétszer biztosan nemet mondtam...de azért ultem felette....

Előzmény: Törölt nick (3559)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3559

Ha úgy ajánlja, hogy sosem nyomsz rá igent vagy nemet - hanem mindig inkább kilépsz az oldalról- akkor százszor is fel fogja dobni. De amúgy sokan pár hetente újra szokták kezdeni, így hiába tolja rossz irányba az ember, akkor is újra és újra fel fognak tűnni. 

Előzmény: Törölt nick (3558)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3558

Van, akit negyedszerre ajánlgat.  És amugy hezitáltam rajta. 

Előzmény: Törölt nick (3557)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3557

Van ebben logika, de azt sosem fogják nyilvánosságra hozni :) ..

Spontánnak tűnik, hogy kit dob fel, de mégsem az szerintem. Mint ahogy sokszor szándékosan nem is mutogatja az ember profilját azoknak,  akiket ő behúzott és szándékosan titkol el profilokat is előlem a környéken szerintem, hogy nem fogyjon el 1-2 nap alatt az összes. Feldobja az elején a nagyját, aztán a maradékból meg tartalékol a szűkebb időkre és apránként adagolja + még hozzá csapódnak a frissen regisztráltak.

Szerintem nem érdemes túl sokat filózni ezen, mert nem sokat lehet tenni ellene. Azt megfigyeltem, hogy itt vidéken heti 1-2 olyant tol be, akivel matchem lehet és jellemzően legtöbbször a Tinderre lépés utáni 1-2 között. Nekem most elég sok más dolgom volt a közelmúltban, így nem is vagyok fent máshol és itt sem próbáltam újrakezdeni a Tinderen. Pár naponta belépek és dob fel 5-10 főt olyankor és időnként akad egy-egy match - akinek persze a fele válaszra sem méltat. 


Előzmény: Törölt nick (3554)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.21 0 0 3556

Igen - én pont azért jelzem külön az adatlapomon a városomat, mert amikor a fővárosban lépek be a Tinderre, akkor ugye feldob ott is és kapok egy rakás szívecskét, de jobb előbb tisztázni szerintem, hogy nem odavalósi vagyok, mert utólag csak felesleges köröket futnék. Ezt sokan nem teszik meg. Pl nekem nehéz eldöntenem itt helyben sokakról, hogy itt laknak-e vagy nyaralók

Előzmény: Törölt nick (3553)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.20 0 0 3555

nem telepítettem semmiféle appot, hanem telefonon/azstali gépen keresztül belépek.

Előzmény: Törölt nick (3552)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.20 0 0 3554

azt nem értem, egyáltalán mi alapján adogat be embereket?

Nyilván ha vkinek tetszem, azt bedobja nekem, aki meg nekem, azt neki....de hogy ezen kívül kit hogy.....

 

ami kb sokként ért, hogy exem is behajította......egy jó nagy népsűrűségű, tömött környéken....és egyéb ismerősöket is...

Előzmény: Törölt nick (3552)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.20 0 0 3553

tehát a közelemben kolbászoló vidékiek, akik csak felutaztak éppen

Előzmény: Törölt nick (3552)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.20 0 0 3552

Amennyire sejtem - ez két okból van  (mert amúgy én is ezt tapaszalom) ? 


Az egyik fele, az előfizetők - azaz VIP. Azon túl néhány lájkoló, akiket feldob az után, hogy feléjük jártál. A többi pedig az, aki feléd jár éppen..

A Tinder és a Badoo logikája a legrafináltabb szerintem :( ..

Előzmény: Törölt nick (3550)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.20 0 0 3551

Ugye :) ? És még nincs pasid ezek után :D :D ?

Előzmény: Törölt nick (3549)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!