Annak örülök, hogy most erősebb voltam a szélnél. A rakparton meg szokott ölni.Így is sokat kivett belőlem. Nem hittem volna, hogy 1:28-on belül megcsinálom.
ja és hosszú nadrág meg bézbólsapka, nem bírom ezt a szelet... így pont nem fáztam, bár hazafelé gyalogolva már igen. csak pzs volt nálam és lakáskulcs:)
nem vitt a tömeg:)) de volt benne "márketing" is, az egyik csuszkás polómban voltam, így sokkal többen látták a hátamat - mindenki, aki elhúzott mellettem:)
tavaly 48 perc volt, idén 40 alatt picivel, nagyon örülök neki, ez volt a célom. 4 réteg ruhát vettem fel, mindegyik pamut, kell majd izzadás-áteresztő, hogy utána ne amiatt fázzak...
(az sms-t nem tudom, miért múltidőben írtam, én nem viszek magammal telefont, gondoltam, te sem)
tegnap este lefutottam, és ahhoz képest, hogy néha megálltam, böngészni a térképet 8nem túl pontos), és voltak egész hosszú szakaszok kivilágítatlanul, 45 percen belül sikerült, ha holnap rákapcsolok, meglesz a 40:)
ma este csalok, és lefutom a helyszínen. az a tervem, hogy vasárnap 40 perc alá megyek. amikor kezdtem, 48 volt.. szóval ma kíváncsi leszek. holnap meg elvileg pihenni kéne..
Na, ma megint beigazolódott a mondás a járt utat a járatlanért...
Kinéztem egy új útvonalat a Normafáig. A temetőig (Hó utca) oké, addig ismerem és szoktam a temetőt megkerülni. Na onnan a 3,5-4 km az ismeretlen. Lerajzoltam a nem bonyi útvonalat, de itthon hagytam a papírt. És el is tévedtem, ahogy a nagykönyvben meg van írva.Viszont így megtudtam, hogy van arra rendőrtiszti főiskola is. Ott kértem először útbaigazítást.
akkor tesómék biztos láttak, bringával mentek előttünk szurkolni mindekinek. mi a start után 2-3 perccel indultunk, mert mi vittük rajtpisztolyt és biztonságba kellett helyezni.
nekem tegnap jókedvem volt hozzá, mert szép idő volt, lezárta a rendőrség a Ligetet, így nagyon tiszta volt a levegő, és előtte jó sokat melegítettem: 2,5 órát gyalogoltam hazafelé:) ma elmarad sajnos, de a holnapot ezzel kezdem.