Az a lényeg, hogy már te is tudod, hogy a relativitáselméletet nem tudják megvédeni az itteni nagyarcú hívők sem. Csak ismételgetik a 100 éves szövegeket, de nem értenek belőle semmit.
Aki tényleg megértette a relativitáselméletet, az rájött, hogy értelmetlen zagyvaság az egész.
A matematika topicokban volt pár érdekes feladat, amivel szívesen foglalkoztam. Ez meg totál érdektelennek látszik, leginkább az a kihívás, hogy lehet belőled kihúzni a minimálisan szükséges adatokat.
Még várok akkor a megoldás fotóival. (Persze előre látom, hogy ja, hát én vagyok a hülye úgyis, mert nem mondtam el rendesen.) Hátha sikerül alibi felírni nektek. A a légy. B is légy. (Hozzá van kötve vagy nincs a koordináta rendszeréhez.)
(El nem tudom képzelni, hogy tudnátok elképzelni, időszerű kúpokra ragasztott arányos Cassini oválisokat (piskótákat) valamint Descartes leveleket a tükörképükkel. A) A kúpokat utólag egy egy ilyen lyukasztóval átbököm B) mindegyik kúp terítékére egy arányosat rajzolok. Majd feltekerem. És átkukkolok egyik kúpról a másikra.)
Akkor ezt én úgy tudom feloldani, hogy lefotózom, aztán feltöltöm a közölt megoldást. Amit már ugyan én is elmondtam. Csak nem gondoltátok át. Vagy még szetetnétek gondolkodni?
"Szóval eddig ott tartunk, anygi pontok kinematikája nem megy."
Menne az, ha valaki képes lenne EGYÉRTELMŰEN megadni a problémát. Te nem vagy erre képes. Valószínűleg azért, mert a fejedben ugyanaz a zagyvalék kupleráj van, mint ami a hozzászólásaidból kiolvasható.
Azért ez egy beugró szintű példácska csak. Nem értem.
Szóval eddig ott tartunk, anygi pontok kinematikája nem megy. Relativitáselmélet, ojjaj, na, te, az ám. És még ismertterjesztő pdf is irva van általam.
Viszont a háziorvosom feszültség-levezetést javasolt (a bláz lógott a szájából, meg idegesen kattintgatta a golyóstollát, úgyhogy a fene tudja...) én meg úgy döntöttem, hogy neten hülyékkel vitatkozásban vezetem le a feszültséget. Olcsóbb, mint az orrba-szájba reklámozott divat-magnézium pirulák.