Keresés

Részletes keresés

Oleg Kosevoj Creative Commons License 2001.01.13 0 0 1943
Helló!

A témába vágó történetet olvastam, közzéteszem.

==================================================

Sziasztok

Egy kellemetlen, bár izgalmas "élményemet" szeretném veletek megosztani. Felkerestem egy lányt, aki sok helyen hírdeti magát: Tutti Frutti Parti, www.extra.hu/pillangok és szerintem a www.piroslampa.net alul ugráló képei között
is ő az egyik, bár még nem volt türelmem végignézni, komoly korrellációt figyeltem meg ott a pillangok-kal. Adatai: ha jól emlékszem Anita, telefon: 06-20-321-5323 és az V. ker Aulich utcában "rendel". Fontos ezt leírni, csak
olvassátok tovább. Szóval telefonon megállapodtunk az árban. Mikor odaértem, ő
fogadott, de ennyi volt az össz pozitívum. Kapásból magasabb árakat mondott. Mikor figyelmeztettem a telefonra, azt mondta, hogy közben rájött, hogy neki csak így éri meg
itt maradni. Mondtam, hogy ne nézzen hülyének, és mivel unott és ragyás is volt élőben, meg hazudott is, közöltem, hogy akkor inkább megyek. Erre rákezdett, hogy miattam maradt, meg lemondott másokat és adjak neki 2 ezer
forintot. Mondtam, hogy felejtse el, legyen korrekt telefonban. Odaugrott az ajtóhoz , bezárta és nem akart kiengedni. De amilyen hülye volt a kulcsot benne hagyta a zárban, szóval odamentem és ki akartam menni. Erre szó nélkül elkezdte ütni a fejem és nem akart elengedni. Kb. 15 ütés után eluntam, hogy bánt és én is visszaütöttem neki egyet. A konyhából előrohant egy másik lány, egy szobából pedig egy alulfejlett gorilla és hárman próbáltak ütni.
Nagyon bénák voltak, a gorilla le akart fejelni, de szerintem eltörte az orrát. Nem akartam verekedésbe bocsátkozni, szóval ellöktem őket és eljöttem, de vigyázzatok, mert kevésbé határozott fellépéssel kirabolnak. Hát ennyi, ha egy aranyos, kedves, korrekt lányt találtok, írjátok meg. A címet meg terjesszétek, nehogy odamenjen valaki.

Üdv,

Ne dudd gi

hWindy Creative Commons License 2001.01.09 0 0 1942
Szépjóestét.
Kedves Gombóc Artúr!

A hozzászólásodban egyetlen lényeges elem van éspedig a "mégsem".

Ne haragudj, de hogy érhetitek be azzal (oké az előzményeket nem ismerem) de hogy érhetitek be azzal - feltételezem nem semmi befektetett idő, munka és *lelkesedés* után,- hogy pár mondatban megmaszírozzátok egymás lelkét?

Ez olyan mintha asszondaná a drága főnököm, hogy szép volt, kiváló veletek dolgozni, fizetés az nincs, de kárpótojon a tudat, hogy nagyot alkottatok (igaz azt se láttya senki).
:(

Komolyan kérdem, nem kötexem. Ha ennyit dolgoztatok, miért nem kerül kiadásra?

Előzmény: Gomboc Artur (1939)
Rimbaud Creative Commons License 2001.01.08 0 0 1941
Udv Artur!

Magam is hasonló emlékeket őrzök a társaságról.

Minden jót:

Rimbaud

Előzmény: Gomboc Artur (1939)


kockasfulunyul Creative Commons License 2001.01.05 0 0 1940
Szervusz kedves Artúr! :-))
Előzmény: Gomboc Artur (1939)
Gomboc Artur Creative Commons License 2001.01.05 0 0 1939
Tisztelettel Mindenkinek!

A könyv készen van. Megtörtént a szerkeztés, megszületett a borítóterv, létrejött a döntés, ki adja ki, megvolt rá cca. a szükséges pénz, bedolgozásra került az ellentopic, lektorálva lett, begyűjtötték a hozzájárulásokat, stb., szoval majdnem minden megvolt. Mégsem került kiadásra.

Ilyen az élet.

Nagyon érdekes kisérlet volt, és a legkissebb problémát sem jelentette, hogy a hölgyek és az urak polgári nevüket és arcukat adják az ügyhöz.

Kevés ilyen magasan kvalifikált alkotó csapattal találkoztam, de olyannal amely ílymódon, véletlenszerűen szerveződött volna egyel sem.

Kéretik nem kritizálni a multat.

üdvözlettel

G.A.

hWindy Creative Commons License 2001.01.04 0 0 1938
OFF
Lőttem egy emilt amivel már vagy egy hete...:(
hWindy Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1937
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

BUÉK

bubus Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1936
Kellemes erotikus élményekben gazdag boldog új évet minden vendégnek és jól fizető extrákat is igénylő vendégeket minden szolgálatónak, illetve leendő kliensnek és leendő szolgáltatónak valamint boldog új évet mindazoknak akik ez évben is megtisztelték e topicot értékes hozzászólásaikkal.
B.U.É.K.

PinaBubus

Tűzidéző Creative Commons License 2000.12.30 0 0 1935
Oszlik a topic... ha már te is itt rágódsz benne... :)
Előzmény: madám sosa (1932)
hWindy Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1934
Proxy edesem, szoljal! Elmarketingogatom en ezt akarmeddig csak egy szavadba kerul:)))

Ize.. volt mar olyan, hogy nem no vedett meg?:)))

hWindy Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1933
Érdekes arccal meg "fáramászó tehetséggel" is lehet valaki érzéktelen... Kedves Madam, nem a kupiban vagy. Szabad forum, szabad topik és ahogy elnézem szabad am tokeletes labtorlokikepzes.;)

Csokktyaim amugy:)))

Előzmény: madám sosa (1932)
madám sosa Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1932
de agyilag kissé le vagyok merülve. Nem is kissé

és ahogy az írásaidatr nézem, egyre rosszabb! Pihenj, kiscsillag!

Előzmény: hWindy (1931)
hWindy Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1931
OFF:
Basszus, ne add már fel ilyen könnyen, kérlek. Legalábbis ha fontos. Láttam a nikket valamelyik nap csak sajna nem emléxem melyik topikban. Keress rá, szólj hozzá, küdd el a mélt mégeccer. Józan ésszel mit veszthecc?

A tömeggyilkosos utalást nem értem:(, de agyilag kissé le vagyok merülve. Nem is kissé:)

Előzmény: Retek (1930)
Retek Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1930
OFF

Szomorú történet... 1 Emmácskához irt válaszom elszált s nem irtam ujra. A chaten azóta nem láttam, a kultúrába meg nem járok. Ha olvas kedvenc tömeggyilkosom, akkor hullákkal (sikeres munka gyümölcse) teli kellemes ünnepeket kívánok neki. :-)

ON

Előzmény: hWindy (1924)
hWindy Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1929
Neked is!

Lehet, de időben egybeesett a regisztrálásom és a kivágásod ezért gondoltam enyhe lelkifurival:(

Majd dobok holnap valami mélt, feltéve, hogy él az itt megadott cím.

Előzmény: Oleg Kosevoj (1928)
Oleg Kosevoj Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1928
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Vindi bébi azért lettem kibaszva a listáról, mert keveset.....

.és nem adtam róla számot, de végülis benne van a játékszabályokban ezért nem reklamáltam :(

.lhv-től elvonatkoztatva, nem kéne összebarátkoznunk? :)

Oleg

hWindy Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1927
Csak felhozom, hátha...
Tessék mondani, itt mindenki gyáva?:)
hWindy Creative Commons License 2000.12.21 0 0 1926
Correction: Ez a kedves gesztus:)
De abbahagyom mert a vegen vegleg kivagnak - mint mindenkit akit Piszkos Freddina kedvel:)
Előzmény: hWindy (1925)
hWindy Creative Commons License 2000.12.21 0 0 1925
Nem azert raktak ki. Azert raktak ki, mert mero joindulatbol regiszratal engem. (Szvsz.) Es ezt a kedves gesztust meg nevezetes "ajanlatos" huzasod is eltorli.:)
Jokat neked is.
Előzmény: Oleg Kosevoj (1921)
hWindy Creative Commons License 2000.12.21 0 0 1924
OFF
Hat nem csodalom, hogy nem kaptal valaszt (hasznalt autokolcsonzo:)

Retek. Kedves. Nem a csomagolasrol vagyok hires, avagy veresen szeretem az igazsagot. Felejtsd el Art-hurt. Mind felejtsetek el. Igy van, peldakep volt. Sokan szerettek - a legjobban en. Nem letezik. Talan azza akart valni de nem ment. Talan csak krealta - hisz a legendakhoz ert. Felejtsd el.

0 rosszindulat. Szomoru igazsag. Eltemettem es gyaszolom mig elek. Gyaszolok egy alakot aki sosem letezett es barcsak letezne.

Jokat!

Ps: Emmacska?:)))

ON:
Szomoruan latom, hogy mely sunnyogas vagyon a listaval kapcsolatban. Kar. Asszem ez a lista voltakepp egy qrvajo dolog lehetne. Lehetne egyedi. Lehet becsulni egy mezei, muveletlen tuzoltot, mert majd naponta kockaztatja az eletet masokert. Tudom becsulni az intenzives dokit, kinek 24 ora utan mar igen faratt agyan mulik a jo diagnozis es igy elet es halal. S eppigy barkit, aki *tesz* valami maradandot a tobbiekert is igy persze sajat magaert is:). Valakit aki ir egy programot es ettol nekem konnyebb - es meg sokaknak.

A lista is jo lehetne. Ha telleg azok nyitott erdeket(vedelmet) szolgalna akiknek szukseguk van a lanyokra, mert... valamiert, akarmiert.

Hogy a fenebe romlott el igy???

Udv: DW

Előzmény: Retek (1923)
Retek Creative Commons License 2000.12.20 0 0 1923
Ha a diszkrét összhatás volt a cél, az sikerült. Ha valaki nem tudna magyarul, akár használtautó kölcsönzőnek is nézhetné. :-) Sok találatot kívánok hozzá, bár sok ismerősöm is olvassa, de szerintem még többen tennék, ha nem kellene otthagyni a névjegyét.(Ip-cim) Vannak olyan szakmák, ahol jobb az ismeretlenség, többek közt természetes, hogy a te szakmádban erős a konkurencia harc és hullanak az emberek.

Hogy milyen volt a társalgás tavaly azt nem tudom, de mivel nem volt időm elejétől végig átfutni a hozzászólásokat, de ugy látom az utóbbi időkben elszaporodtak az eposzi jelzők. Ami azt illeti, egy könyv kiadásakor ez ideális, de a netes társalgást zavarja. A jelenség arra indított, hogy megvizsgáljam e "termékenység" okát...
Pár oldalt átfutva abban lehet igazság, hogyha őszinteségéért általam is tisztelt Art-hur/Proxy, stb... ugy dönt, hogy változtat elvein és ezt nem közli, akkor az elvtelenség. Mert sokakban felmerül(t) az igény, hogy példaképnek tekintik. Jogos, hogy mások felhívják a figyelmet, ha ez a példakép az öszinteség elvét saját szüleivel szemben megszegi. Az általa felépített kép ettől ugyan rombadől, s egy átlagember marad belőle, ami viszont nem baj, mert a tapasztalatai igy is értékesek. Fontos, hogy ezeket itt tudjam meg, tekintve semmilyen levlista tagja nem vagyok, IRL senkivel nem tartom a kapcsolatot.
Magát a többszemélyűséget és a sok nick használatát nem itélem el, sőt biztos vagyok benne, hogy a megromlott kapcsolataiban mind a két(vagy több) fél egyaránt hibás volt. Ha minden igaz megpróbálkozott párszor a távkapcsolatokkal, de belebukott. Hogy ebből mi igaz, bár szellőzteti(k) rendesen a magánéletét, csak Ő tudná tisztázni.

:R

Előzmény: Carella (1914)
Tűzidéző Creative Commons License 2000.12.19 0 0 1922
Azért túlélhető a "veszteség". Nem mentél időben rapportra :)?
Előzmény: Oleg Kosevoj (1921)
Oleg Kosevoj Creative Commons License 2000.12.19 0 0 1921
Jómagamat és Kexi BOj cimborát... :)
Előzmény: Rimbaud (1920)
Rimbaud Creative Commons License 2000.12.19 0 0 1920
"...meg vannak itt páran, akik a sebeiket nyalogatják, mert kitették őket a listáról..."

Nocsak. Kiket soroltal ide?

Előzmény: Oleg Kosevoj (1911)
hWindy Creative Commons License 2000.12.19 0 0 1919
OFF
Mama nem tanitott meg arra, hogy a maganugyeket privatban intezzuk?
Melyik maganugyet? Amikor prostihoz mesz es publikalod?:)Nikkek vagyunk, nem tobbek.
Es ebbe sajnalatos modon az anyazas is belefer. A maganugyeit nyilvanosan leginkabb o teregette Art-hurkent s meghozza ugyancsak intimen.
(Meg az enyemeket is, nem kimelve a szexet sem es mindezt IRL es innen valakinek, ha mar a NAGYFOKU PIRIMITIVSEG-nel meg a gyerekszobanal jarunk aminek az ablakan valszeg a kecske nezett be.)

De mivel a figyelmed szelektiv + mint tuggyuk nem szerecc, cseppet sem meglepo a reagalasod. Aminek a lenyege megiscsak az, hogy inkabb a privat es ne a lista, avagy hitelkeptelenne tenni, mert egyebes motivaciom is lehet. Nameg a sertett ferfiui hiusag.

ON
Amit a listarol irtam komolyan gondoltam!

OFF
Nahat, most veszem eszre, lekerultem az ignore list-rol?:) Sajnalatos.

Előzmény: brian1 (1917)
Tűzidéző Creative Commons License 2000.12.18 0 0 1918
...és a mások akárhol tárgyalt magánéletébe való beledumálásról nem ejtett szót a drága mama :/ ?

Szabad ország, szabad fórum, ami nem tetszik ignoráld.

Előzmény: brian1 (1917)
brian1 Creative Commons License 2000.12.18 0 0 1917
Windy,

nem veszed eszre, hogy szanalmas vagy?
Azert, mert Proxy nem akart felesegul venni, nem kene kampanyt folytatnod ellene. Ha bajod van vele, hivd fel telefonon, irj neki emailt, de nyilvanosan teregetni a maganugyeit NAGYFOKU PRIMITVSEG. Bizonyara neki is vannak rolad olyan sztorijai, amitol nagyon piros lenne a kicsi orcad, he itt elmondana.
Kettotok kozott (tobbek kozt) az a kulonbseg, hogy van annyira jolnevelt, hogy nem teszi.
En meg vagyok annyira nagypofaju, hogy megmondjam neked, hogy te, aki lenezed a listat, eleg bunko vagy. Mama nem tanitott meg arra, hogy a maganugyeket privatban intezzuk?

Előzmény: hWindy (1916)
hWindy Creative Commons License 2000.12.18 0 0 1916
Jajjj kerlek, a vilagert ne becsuld ala!:)
Ennel ugyesebb. O aztan nem fizet. Inkabb elvisz parszor a mamahoz, aki erzessel es hitelesen adja elo a "draga fijam egy serult joszag, kinek csak sok szeretere van szuksege" dumat.
OFF:
Egy evvel ezelott egyebkent egy szegeny prostilannyal is eljaccotta. Fizetseg helyett, de "komoly szandekokkal" hitegetve. Lehet tole tanulni, igy kell sporolni.
Teljes sztori az Indexes Randikban. Art-hur rozsaszin meseje K-ról. Azt mar K. nem tudta, hogy a mama belehalt volna a szegyenbe, ha megtudja egy prostival fog kezet, ahogyan azt sem, hogy Proxy a nagypofaval ideirt hirhetten liberalis elveivel egyutt sem vallana fel sosem egy prostit nyilvanosan. Namost ez szive joga, csak akkor nem kell az ellenkezojet allitani egy nyilvanos forumon a nepszeruseget novelendo.
Hiaba, *jellem* na! Elnezest.
____________
ON
Tudom, hogy az elmaradt nikkcserem mijatt ez kisse nehez - de en azer inkabb vallalnam magam meg az esetleges hujesegeimmel egyutt is - szoval valasszuk szet a ket dolgot: Proxy es LHV.
Nem a topikot kifogasoltam.Nem is az ilyes erdeklodest. Az eros szexualis beallitottsag alkati dolog, mindenki ott es ugy eli ki ahogy akarja.

Kifogast a lista ellen emeltem, egeszen pontosan az ellen hogy
- egy dolog az "erdekevedelem" meg megint mas idegen emberek lajaratasa, ld. Timi eset.
- a topiklakoknak koszonheto, hogy a lista letezhet. Igeny szerint joguk lenne a belepesre
- a lista mint olyan ellenorizhetetlen, akar a vezetosege, ellenben az emil cimek szerintem lenyomozhatok
- a vezetosegtol emlekeim szerint nincs un. kompromittalo anyag(beszamolo), ami minimum elgondolkodtato...
- a non-profit szervezet kijelentest erosen cafolni laccik az, hogy a vezetoseg befektetokkel targyalt. Mit vesznek meg es milyen kovetkezmennyel jar(hat) ez a tagsagra? Es a listan szereplo lanyokra?
- Tudjak ezek a lanyok, hogy fantazianevvel, telefonszammal es soxor fenykeppel+cimmel szerepelnek, tovabba "ertekelik oket" - amit ha nem latnak cafolni sincs joguk? Szerintem ezzel is rendesen vissza lehet elni meghozza ket iranyban is.
- A lista kivitelezeset: azaz nehez eligazodni, gyengen van megcsinalva. Ha mar a tagsag "draga penzen szerzett informacioinal" tartunk aminek renceres teregetese *feltetele a tagsagnak* - ugy tan megerdemelnenek valami jobb kivitelt (persze ha nem zavarja oket, akkor ez a legkevesebb).
- egy ilyen "zart" lista (ismetlem magam) nem semmi visszaeleskere adhat lehetoseget - es bizony bennem azert felmerult, hogy nem ez-e a zartsag elsodleges oka. Ugyanis az a ferfi aki tenyleg elo *akarja* adni a kalandjait az nyilvanosan is megteheti - ahogy ebben a topikban is azelott.
- az mar csak hab a tortan, hogy a nyari prositgyilkossagok mindegyik aldozata az LHV-n is szerepelt (info egy az egyben Proxytol). Meg jo, hogy a rendorsegnek enelkul is sikerult elkapni azt aki tette. (Ellenben azidotajt P. melyen felt, hogy a belso korbol valaki csinalja - es surun kussolt, tovabba erosen orult, hogy nem Mo-on el es senki se tudja kicsoda.)
Tudom, ne is mondjatok. "Kit erdekel?"

A topik egy "tiszta" dolog volt. A lista (szerintem) ebben a formajaban nagyon nem az.

Olegem:
En ezt anno ugy tanultam, hogy a "negativ kampany is kampany" a masik oldalrol meg ugy, hogy "mindig a hir a hir es nem pedig a cafolata".:)

Előzmény: madám sosa (1913)
Közellenség Creative Commons License 2000.12.18 0 0 1915
Asszem [amennyit én tudok] rosszul látod. Különben pedig nincs is szebb dolog, mint a netes dzsungelháború. :)))
Előzmény: madám sosa (1913)
Carella Creative Commons License 2000.12.18 0 0 1914
Nem az első. Az első skin még worddel készült és iszonyú primitív volt.
A piros szín szándékos, ugyanis nem akarok úgy túlburjánzani a saját honlapomon, mint egyesek itt ebben a topikban ;o))))
Előzmény: Retek (1907)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!