Drágám, ha nekem kell elárulnom a különbséget, az már régen rossz...
De ha nagyon akarod: a bimbódzás a bimbózás előjátéka. Mondhatni: nyalvánvaló, hogy a bimbózás már perfektuálódást jelent.
banyaédes!
felfoghatod annakis, bár én nemannak szántottam!
A nyalás pedig sokrétűbb, semminthogy itten kiértékejjük.
Nyalni sokfelé lehet.
Egy mediterrán fagylaltozó teraszától kezdve egészen egy hátsó fertájig.
Ami mi esetünkre rátérve: emlékeim szerint nem ojan nagy az a felület (na jó, a vasalkatrészeket kihaggyuk).
Vagy nem?
Más. Én leginkább a szívet szeretem nyalogatni, de mindég útbavannak olyan kis halomok. A tárgyak (nyelvvel illetett tájékokhoz ótartozó egyedek)ijenkor aszongyák, hogy az is lyó.
Így asztán a szívüket békénhagyom nyalásilag.
medwicsek!
Ezt bocsánatkérésnek is felfoghatom?
Szó mi szó: a nyalogatás valóban nem a szív körül, hanem egészen más területen zajlik általában!
És a vakirnyálással mi lesz?
Banyadrága!
Ne zavartasd magad. Mán a Szörny milyatt. Vele hamarabb kezdődött a dolog, akkó még nem is gondútam, hogy lesz ez így is. A gerlyedés ne zavarjon. Más területén folyik a szívemnek a combfixes mankó kévánása, oszt megin más a csokifoltos csontnyalás.
Szörnyella de Csavardigó!
Akkó várlak. Romántzot nem veszek, mer gyűlölöm a cigifüstöt (télleg, be is írom a gyűlöltopicba).
Hát mér nem veszel románcot a Banyádnak? Hát ha úgy szeretné...
A telefonos emil + mennifog, ha hazajöttem olaszból. Mer most szombattól jövő szombatig nem leszek magamnál elérhető. Csak huszonegyedikén. De akkor aztán innen folytattyuk ám!!!
medwém!
Hát persze, hogy láccik a csokizabálás ralytam! Olyan mohón falom, hogy fojton maszatos leszek! Így is akarsz? Csokifoltosan? Csontzörgetően?
Lajám, kedves!
Nem az zavar, hogy Te riszálsz (én is tudom, hogy van ez), hanem, hogy az _én_ medwém azonnal rádgerjed! Hát ijen a hűség?! És mi van a romántzzal?!
banyusom!
Montam, hogy maszkimum mézet. De eccő aszondod, hogy láccik a csokfogyasztás, másszó meg csontotzörgecc?
Ménemmondassz igazat?
Aszt akarod, hogy má nekívánnyalak?
Szörnyella de Secretnumber!
Kedves emiledet, amiben a telefonszámodat küldted, nem kaptam meg, így nem tudlak felhíni. Most akkor hogyan bizonyíícsak brummogásice?????
Banya! Nelegyélilyeeen! Még a történések elelyén vagytok, aztán már izélsz is szegény Medwencel (akinek már nincsis hanglya). Asszem a virtuális láv nem ismer határokat. Én meg nem kínálgatom magam és a mankómat, csak riszálok a Medwének egy kicsit... De ez tipikus nőji szokás... Ezt csak a férfijak, meg mi ketten a Dudmájlávval (illetve Dudmedwelávval) ércsük...
Ralytam akarsz valamit enni? Max. a csontok szopogatásáról lehet szó! Nem vagyok én mézes(mázos).
Tudom én, hogy nagy a szíved! De ekkora? Lassan már nem marad nekem hely. Szörnyi bezzeg bukik a hangodra!
a Fókának majd hozok (tengeri) halat, ha nincs ráírva, hogy az "állatik etetése tilos"
Belőlem kibontakozni meg már nem tucc, mer késő. akit én eccer rabulelytek, az már csak akkor szabadul, ha akarom. (akkor is csak feltételesen).
Hameg Téged ennyire zavar, hogy nagy a szívem és sokan elférnek benne, akkor nemtudom, miteszek Ralytad!
(maszkimum mézet)
Med
Persze szeretnél a Szörnyivel meg minden! Ekkicsit ezzel, ekkicsit azzal, no megy ekkicsit amazzal is! Tudok én a "dudmájlávról" is! Látok, hallok, figyelek! Hát így a kibonatkozásch csak ímigyen lesz: kibontakozok bundád redőiből és magamból! Te csalfa!
Légy a Szörnyetegé! Én + vérző szívvel, de emelt vasorral elvonulok! Fóka úgyis salyát lakosztállyal kecsegtet + új partvissal (turbómeghajtású!). Na, ehhez miccósz?!
medwegykomám!
Hát eztet meg hogy ércsem?! Arúl vót szó, hogy romátzolunk, nem arúl, hogy te mindenféle krómvégtagokra + telcsiszámokra vágyc! Brummogsz jobbra-balra! Hetyegsz mindenféle Szörnyeteggel?! A banya más smafu?!
Ráadásul: semmi andalgás, semmi rom antika? Csak csoki meg hempergés?!
Na, én seprűre kapok és felhúzom a vasorrom! (Reggel csörögni is fog!)
Úgy láccik a romántzunk bimbózás helyett hervadásba fog!