Sziasztok!! Nekem egy 2000 Júliusi Carrym van. 1,3 motor, 2ülés, kp zár, immobiliser, ködlámpa, téli gumik. 220ezer km.-er van benne. zöld színü. 600.-ezer forint az ára, ha érdekel valakit. Hitel átvállalással is vihető, kevesebb mint 500 ezer hitel van rajta. Én havi 11500.-ft (!)al törlesztem. /ja, és 2010 decemberig érvényes a müszakija/ Azért szeretnék megválni tőle, mert kinőttem, egy 5vagy 6 személyes kistehert akarok. Ha kérdés merül fel itt válaszolok.
Tisztelt carry -sok. Nekem egy swiftem van , segitsetek elcserélni v. csere plussz ráfizetés . Nekem is nagyon tetszik a carry és ezért szeretnék egy 5 személyes megkímélt családi kis buszt. elöre is köszi.
Üdvözlök minden Carry tuljdonost. Nekem egy 1983 800 ccm van a tulajdonomban. Parabola szerelő vagyok így kis tulzással ebben az autóban lakunk a társammal ( elől az iroda középen raktár hátul a műhely meg vagyok vele elégedve a fogyasztása 7l/100 km körül alakul (szegénynek már elég kopott a motorja) 100 e és a halál között . Nagy fordulatnál kerregő hang jön a motorból nem tudom találkozott e már valaki hasonló problémával ha igen kérem a segítségeteket. Üdv mindenkinek Tomi222
Eladó egy 1999.12. havi suzuki Carry. 203.000 km-rel, centrálzár. Elmúlt egy évben cserélve lett: első lengőkarok, katalizátor csövestül, hátsó dob csövestül, gyújtótrafó, japán gyertyák. Ára :410.000 Ft Kérésre e-mailen fotókat küldök!
Szerbusz engem érdekelne az aútó légyszives irjál rola vagy ha van lehetöséged egy képet küldeni meg persze az árát ird meg elöre köszönöm az emil cimem :rakacz.laci@citromail.hu
Sziasztok! Apukám tizenéve nyúz munkához egy ilyen jószágot :) Imádja az egész család, én csak Mikiegérautónak hívom... hihetetlen strapabíró kis járgány, ahogyan látom még a képen szereplő autó előtti típus, nem tudom pontosan. Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet gumiabroncsot szerezni hozzá? Eddig 2 db nyárit sikerült venni, de jó lenne téli vagy legalább négy évszakos a télre (igaz csak a városban jár vele, nagyobb útra nem viszi, de akkor is kellene...) Köszi ha valaki tud segíteni!
Sziasztok!én is vettem egy super carryt,nekem nagyon bejön főleg hogy hét személyes és az hogy kicsik a fentartási költségei,most rakatom rendbe,kasznizás, festés ,kuplung csere.csak nincs hozzá szervíz könyvem sajna így nemvagyok tisztába a pontos műszaki adataival,valaki ha tud segítse,nagyon megkösszöném.és még valami ,szuper kis autó,ajánlom mindenkinek.
Sziasztok! Van egy 1995-ös évjáratú, 1000-es carrym eladó. jelenleg műszaki nélküli, jó motorral, de a kaszni hagy kivánnivalót maga után:) teherautóként üzemelt. Ha valaki tud rá vevőt, a z.takacs@freemail.hu címre várok értesítést. Előre is köszönöm. Szép napot minden fórumozónak
Sziasztok! Supra 1984-nek:nekem is van egy '90-es 7 személyes kis carrym,kiváncsi lennék , hogy mi az a nem horror ár ? Az autón könnyűfémfelnik vannak, és van
Gyarapítom a Carrysek létszámát!:) Nekem egy 86-os SuperCarrym volt,isteni kis autó!Én amikor megismertem egyből megtetszett,célirányosan vettem is egy példányt rozsdásan de nagyon olcsón!Először mindenki megszánóan nézte,aztán ahogy teltek-múltak a napok és együtt éltünk vele,úgy mindenki meg is szerette :) Nekem is a hátsó üveg plexi volt sajnos,az új árával szembesültem de inkább hagytam... Van egy bontva,nem tudom mennyire él még a szám: 30/5581072
Remélem valakinek még segíthet! Egyébként Carryt keresek,ha valaki tud egyet nem horror áron akkor vevő vagyok!
Nem, a lomhasággal nincs semmi bajom, inkább a a sebességfokozatok nagyon rövidek, és így már nyolcvannál baromira pörög a motor! Ez városban nem baj, bőven elég a 4 sebesség és a nyolcvan, dehát amint látod, én elég sokat utazom vele, külföldre autópályán is, és egy kicsit hosszú az utazási idő! Jó lenne egy ötödik sebességfokozat! Én általában max 85-el megyek, de egyszer már kipróbáltam a 130-at is!
Az autó, 7-8,5 L fogyaszt városban, és nagyjából városon kívűl is, mert rövid az a negyedik is! Jővő nyáron Bulgáriába szeretnénk vele elmenni! Tavaly történt az átalakítás, miszerint bevágtam egy falapot hátra, ami a kerékdobokra, és az ülések mögötti fémre támaszkodik! Így a hasznos hossz 191-2 cm, ketten kényelmesen lehet benne aludni, és még sátorral sem kell szenvedni és vizetni érte! Még függőnyöket is varratta, bele! A falemez alá minden kaja, kempingasztal, székek, napernyő, üdítő befér. Ja és a falemezre vágattam egy 5 cm magas szivacsot, rá huzatot, nagyon jó! Éjszakára azért előre szoktuk hajtani az első ülédeket, így egy kicsit tágabbnak tűnik!
Nekem négy dobfékes a masina, és a fékkel van a legtöbb próblémám! Gyorsan elkopnak a fékbebétek, csak emiatt járok szervízbe, de kb egy garnitúra 20.000.- km-t bír, aztán mindig pumpálni kell!
Nemnem:)Az enyémen már első tárcsa,hátul dob!A 800ccm-vel nem tul lomha a kocsi?Már ezzel az 1000ccm-vel sem egy fürge járgány....de mondjuk nem ezért szeretem:)A legjobb az egész autoban,hogy amig olyan mini hogy bárhol elférek vele,közben belül elég jo nagy!És nemis eszik sokat,ahhoz képest hogy mér nem egy mai darab!Fenébe hogy összetörtem a fenekét...
Köszi, valamikor megpróbálok arrafelé kanyarodni! Már én is jó ideje keresek visszapillantót, de mindenhol csak rendelni lehet! Szerintem meg Neked valami külföldi bontót kellene keresned, pl Ausztriában, Bécs közelében biztosan valahol, az pedig nincs is olyan messze, és ott gondolom, hogy sokkal olcsóbb is, ha van! De arrafelé szinte csak magasítottak vannak!
Egyébként az enyém 800 ccm, és 86-os évjárat, hibátlanul működik! A Tiéd is négy dobfékes?
Mutyus egy kis segitség: kereszturi uton van egy bonto ahol láttam ilyen kocsit,illetve a kőbányai és a károly körut sarkán van egy bonto(egy udvarba kell bemenni).És ott is bennt állt egy ilyen kocsi.Ott probálkozz műanyag visszapillantoval!Nekem meg csak egy hátso szélvédő kéne....
Szerintem is remek kicsikocsi,desajnos összetörtem a fenekét....Nekem egy 89es Super Carry 1.0 TX-em van,emelttetős.Nincs nektek véletlenül hátso szélvédőtök bele?Égen földön nem találok,sehol sincs ehhez utángyártott.Bontoban meg csak néznek rám hogy miez....A "lapos" tetejűhöz van ablak,de ehhez....Fontos lenne!!!Köszi!
Sziasztok! Ezt a topicot azért indítottam, mert még hátha valaki használ rajtam kívül is ilyen, pompás járgányt! Ez a kisautó kb 87-es évjáratú, 800 ccm, 194.000. km van benne! ÉS NAGYON SZERETEM! Remélem hogy ezzel nem vagyok egyedül!