A gyorsítókban én az elektrodinamika létjogosultságát látom, nem a specrelét. Ez nagy különbség, nem furcsa kijelentés, nem tévedés és nem szándékos hitelrontás. Biztos vagyok benne, hogy itt nem tévedek.
Ezt meg a fizikai tudásom legszorosabb értelmében és a tudományos tapasztalataim alapján mindenki szemében ki tudom mondani:
"A részecskefizikában a csalás már a súlyos tömeg és a tehetetlen tömeg egyenlövé tételénél kezdödik. "
A kijelentés kísérleti eredményekböl és ezeknek a fizikában történö kezeléséböl származik, és nem a szájíz dolga. Ezen az sem változtat hogy még Einstein is hitt az UFF-ben.
Privatti. A kiinduló képlet amivel számoltak a Hafele kísérletben, mint olyan, csak fikciónak tűnik, mert még az SRE- ben sehol nem találkoztam vele, abban a formában. Más okból viszont itt már levezettük, és úgy emlékszem, hogy nm kifogásoltátok:
dT'/dT = (1+v*u/c^2)/(1+(v/u)^2)^0,5
ahol u= (x2-x1)/(t2-t1)
Ez sehol nem hasonlít a Hafele félében leírtra, és nem is azt az eredményt adja, bár a nagyságrendje közeli. Csak mondom. És szeretném megérteni hol hibás az én levezetésem.
Továbbá semmit nem tudhatni arról, hogyan csekkolták az eltelt időt, a két órával? Honnan hová mentek milyen jelek? Azért ennyire szűkszavúnak nem lenne muszáj, hogy legyenek?
Neked az elsö erkölcsi kötelességed egy hitelrontó célzatú kérdésedért nyilvánosan bocsánatot kérni tölem, akiröl tudod hogy részecskefizikus és mégis meg mered kérdezni,
mi az a részecskegyorsító?
Ez a kérdés nem csak mellesleges hanem a háttere ostoba minösítésü is.
A célja meg hitelrontás.
A 'becstelen' kifejezéssel meg járjál vigyázatosan, jó?
> Megadtam már rengeteg kisérleti eredményt, ahol a súlyos tömeg és a tehetetlen tömeg több ezreléknyi nagyságú > különbsége kimutatkozik. Egyáltán nem vagyok az 'egy' ejtökisérletemre utalva, ami kimutatta az UFF sérését.
Lehetne ezt a "rengeteg kísérleti eredményt" konkretizálni? Mert én határozottan nem emléxem, hogy mutattál volna akár csak egy ilyet is, az egy darab (fejre)ejtőkísérleteden kívül.
> Jó, jo! De csak azt publikálják amit a cenzura megenged! Hát, ha azt cenzúrának nevezzük, hogy nem hajlandóak minden légbőlkapott f@szságodat azonnal címlapon lehozni...
A fényórával való példálózás nekem is bántotta mindíg is a " csőrömet", hiszen a labdaként ide-oda pattogó foton képe teljes mértékben nem igaz. Ha a fotont kvantummechanikai leírással fogadjuk el, akkor fényórát nem lehet készíteni, hiszen mihelyst azt a fotont detektáljuk, az többet nem pattoghat, mert a mérőműszer "lenyelte". Persze a fotonóra csak a szemléltetés kedvéért van, de próbáljunk egy olyan "szerkentyűt" megalkotni, ami ezt a próbát is kiállja.
A Föld a Nap gravitációs terében mozog és forog, valamint a saját gravitációs mezeje is befolyásolja a körbefutó fénysugarakat. A forgás miatt nem lehet szimmetria kelet és nyugati irányban. A Hafele-Keating kísérlet éppen ezt mutatja ki.
Persze: forró cigarettahamu esett a tartályba, és annak a melegét 'magfúzióból származó hőenergia'-ként azonosították, csak sehol a világon nem sikerült a dolgot reprodukálni (csak Magyarországon!!).
De van még egy gond, amit már többezerszer elmondtam, de úgy látszik mindig újra el kell mondanom. Tegyük a tükröt körbe a Földön, fusson egy futó keletről nyugatra, egy másik nyugatról keletre. Az általad elmondottak szerint mindkét futónak egyformán kellene az órájának lassulnia, viszont a Hafele-Keating kísérlet szerint ez nem így van!!! Attól, hogy sokszor elmondod, még téves marad: a Föld forgása miatt a két irány nem szimmetrikus.
"Eddig mindig megállták, kivéve egy esetet, a te nem hitelesített ejtőtornyos kísérletedét."
Ebben borzaszóan tévedsz. Nem csak ott helytelen.
Megadtam már rengeteg kisérleti eredményt, ahol a súlyos tömeg és a tehetetlen tömeg több ezreléknyi nagyságú különbsége kimutatkozik. Egyáltán nem vagyok az 'egy' ejtökisérletemre utalva, ami kimutatta az UFF sérését.
Még sincs új elem a periódusos táblázatban Azért ettől ne essünk hanyatt... semmi valós jelentősége nincs annak, hogy sikerült-e összecsapni a 11x-es atommagot néhány miliszekundumra vagy sem... nem mondom, a hidegfúzió, az igen, az nagyot szólt