Nagyon jól esik, hogy így fogadsz :) főleg azok után, hogy csúnyán viselkedtem és most ezúton is bocsánatot kérek tőled! Tényleg nem szokásom emberkéket megbántani :) kicsit bűntudatom is volt :( Az ötletedet pontozom :D jó ötlet :D ahogy időm engedni fogja bele is kezdek majd :D
Ez igy van, még szerencse, hogy ezt most magamnak csinálom. Valamint bagóért vágnak üveget, most csináltattam. Nem is hittem volna, hogy ilyen olcsón megúszom ezt a projektet.
Következő a házszámtábla felújitása lesz, csak még rá kell jönnöm, az olajon és a zománcon kivül mivel lehetne időjárásállóra csinálni.
Üdvözletem, a tavasz tiszteletére bötűknek táblára történő fölfestegetésével kisérletezgetek, de hogy egy többszörös klasszikust idézzek, sehogy se megy ez nekem, abba kéne hagyni, jóreggelt.
Én csak kétszer mentem el a rajztanárhoz, de mivel nem volt időm -energiám gyakorolni, úgy döntöttem nem fogom rabolni az idejét (no meg nem is akartam tiszteletlen lenni hogy azt lássa én fizetek ő meg csak tanítson úgy hogy én nem teszek érte szinte semmit.:-(
Most is napok óta szeretnék rajzolni vaalamit, de egyszerűen nem jön semmi...
A zseniális jelzőt, - én magam részéről , nem szeretem , - azt szoktam erre írni -" a túlzásoktól óvakodjunk !"
Hogy mennyire nem tartom zseniálisnak pl. ezt a rajzot , - a másik oldalára is rajzoltam valamit - a papírnak mind a két oldala ki van fizetve , nem igaz ?!
Köszönöm ,- bár félve mutattam meg , mert ezek nem olyan szabályosan szép arcok . De szerintem mégis szépek , karakteresek , - én nagyon kedvelem az ilyen arcokat .
Az előzőnél ahol kissé " szétcsúsztak" a szemek , - amit mincike nagyon jól látott - azért nem javítottam , mert úgy gondoltam , hogy jól kifejezi az elrévedést , a fáradtságot .
mughebes : nemis ártana kis feltáro munkát sertepertélni phrain körül mert szötnyen setét gyanúim sarjadznak vele kapcsolatban ... !!! (vannak bizonyos tippjeim...)