Az FSU-n olvastam, hogy Andrei fellépett a Riga-i show-ban. Egy kicsit beteg szegény (Jobbulást neki!!!), emiatt nem igazán volt formában, de ennek ellenére jó volt:)
Ezen a linken találhattok néhány képet Andrei-ről: http://www.russianlook.com/Search.aspx Angolul írjátokbe a keresőbe a nevét, a mellette lévő gombra kattintva előkerülnek a képek:)
off Hát, ösztöndíj az lenne, ha jobbak lennének a jegyeim,de így nincs:( Meg az a baj, hogy nem vesznek fel koleszbe, így az albérletre rengeteg pénz megy el, nem sok marad:( Majd jövőre megpróbálom megint a koleszt, ha sikerül jobb lesz. Meg dolgoznék is, csak nincs időm, így is örülök, ha valahogy összehozom a vizsgáimat.
Meg hát az eb vizsgaidőszakban van, akkor meg nem lehet, mert minden percre szükségem van általában:( Szóval marad a tv, az fsvids(köszi alminar, hogy szóltál róla:) meg a fórum:) on
Nagyon jók a képek, amiket belinkeltetek, köszi, hogy így velem is megosztottátok:)
Én is tudtam, hogy TAT gyűjti a teknősöket, vicces, hogy ha valakiről kiderül, hogy szeret valamit, úgy elárasztják vele, hogy utána könyörög, hogy ne többet! Mint Maya Usova a malacokkal:)
Pjus szerintem tuti nem jönne vissza, ha nem lenne olyan formában, hogy végigveri a világot. Szerintem nem égetné magát, és meg tudja ítélni, hogy mire képes, úgyhogy szerintem ha jön, akkor nyer is:(
Remélem azért talán az EB-n, meg GP-ken látjuk majd Andreit. Mikor derül ki, hogy ki milyen gp-re megy majd az ősszel?
Tudtam, hogy Tarasova gyűjti a teknősöket, már egész nagy gyűjteménye van belőle. Ezért meg is kért mindenkit, aki szereti, hogy több teknős ne vegyen neki, mert már nem fér el tőlük a lakásban:DDDD
majd bemásolom vmikor... nemsoká most elvileg nem is kéne a gépnél lennem..
csak, hogy pontos legyek majd..Platovról olyan édi kép van, azt hittem leesek a székről, bár ő mindig édi, sajna a kép fekete-fehér..Andrejt meg a selejtező után kérdezték, merthogy a B csoportban 3ik lett..
És te tudtad, hogy Taraszova gyűjti a teknőckabalát? mert én nem...
azt a linket a litvánfórumban ajánlotta egy orosz lány, mivel ő tud oroszul, ugye hamarabb megtalálja a képgalériákat, plusz Povilasék miatt amúgyis keres....
Persze hogy van neki 4 fordulatosa! 2005-ben az EB-n és vébén meg is ugrotta, hozzá teszem nagyon szépen! Azóta is próbálkozott vele, csak mivel volt egy elég komoly hát sérülése, most meg ugye a térdével szenved, nem mindig ugorja meg. Most valamelyik nap Varsóban is megugrotta... Tavaly ugye a nagy kihagyás miatt nem tudta esés nélkül megugrani (mind a kvalin, mind a rövidben megpróbálta a vébén).
Tudom, hogy amiatt hagyta abba. Azért vagyok meglepődve azon, hogy Plush vissza akar jönni, mert neki is van egy pár sérülése. Na, meg szerintem azért most nem edz teljes erő bedobással, sőt talán a quad-okat sem gyakorolja. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog produkálni... Nem szurkolok neki, félre ne értsd lassan 1 évtizede nem tetszik, ahogy korizik. Ne gondolj engem se milliomosnak, már egy jó ideje dolgozom és tulajdonképpen a napi megélhetésen kívül, minden pénzem erre rakom félre, másképp sajnos nem megy. Szeretek új helyekre eljutni és ugye imádom a korit:)
Azért Lutai mindig egy mostoha gyerek volt Mishin-nél (Mishina csoportjába azok a korisok szoktak kerülni, akik jók, de valamiért kegyvesztettek lettek a nagy Mishin-nél), Andrei-jel tényleg foglalkozott anno Mishin. Szóval, csak azon kell szurkolnunk, hogy kedvencünk összeszedje magát, mert ha hozza azt amit tud, akkor simán jobb nála! Lutai is nagyon ügyes és tehetséges, csak valahogy róla nekem kicsit hiányzik a fűszer. (persze ez személyes vélemény)
Hogy Lutai mit művelt, azt sajna nem láttam, de elképesztően béna lehetett, hogy annyira hátul végzett. De ahogy az eb-n futott! Nekem nem nagyon jön be (bár az is igaz, hogy negatívan elfogult vagyok Mishinnel szemben), de azt el kell ismerni, hogy ha olyat tud, amit az eb-n mutott, akkor Andreinek össze kell magát szednie...
Meg hát a vb-re jövőre csak 1! orosz mehet. Ha pedig Pjus visszajön, akkor azt az egy helyet béreli:(
Abban bízhatunk, hogy ha Mishin megint minden idejét Pjusra fordítja majd, akkor talán Lutai elkezd majd visszafejlődni:)
Na igen, de Yagunak a csípősérülése komoly szerepet játszott a döntésében, szerintem úgy érezte, hogy úgy már nem tudna tovább 100%-os lenni. Nagyon sajnáltam:(
Pjus meg már az elmúlt 8! éve megy az agyamra, úgyhogy bár ne jönne, de sajnos ezen a téren elég pesszimista vagyok:(
Nekem nincs pénzem versenyekre utazgatni, de majd töltögetek a netről mindent, ahol Andrei fellép:)
Megnéztem a vetkőzős-progit:) Hát, szerintem egész tűrhető volt a minőség:) Édi abban acsíkos szerkóban:)
Plush-sal kapcsolatba lehet, hogy tényleg igazad lesz, bár azért még megvárnám míg elkezdődik a szezon... Mert ugye anno Yagu is azt ígérte, hogy 2004-ben visszatér, de aztán a Skate Canada-n szépen elbúcsúzott a közönségtől:(
Tudom, hogy ő oda szeretne menni, de az ugye attól is függ, hogy Andrei ott lesz-e a Cup of Russia-n és még azt sem tudjuk, hogy melyik városba lesz. Még az is szóba jöhet, ez majd a grand prix sorsolás után derül ki.
Tudom, én is átkonvertáltam, még Kasey előtt. Mondjuk, én nem méreteztem át, nem igazán láttam értelmét... de mindjárt lejön a Kasey féle videó. Kíváncsi vagyok, hogy az övé milyen minőségű lett.