Szokásról nem igazán beszélhetünk , mer' kb. 2,5 éve jártam nála először , mikor bejelentkeztem hozzá . Akkor igen . Azóta 1x láttam a vírus előtti időszakban , meg ma (mer' lejár a jogsim ) , de most nem ... és nem is fogok . Mert szerintem lerázott .
Vaaagy: Eleve le kell mondani a nőkön kívül minden káros szenvedélyről. Nem rágyújtani, nem inni. A nem dugni már csak indiai fakíroknak menne, de nekik is csak a második aggkoruk kezdetétől.
Nagyapám is egy delirium tremens után hagyott fel a rummal és a cigivel is. A pszichiáter haverunk meg egy súlyos szövődményes nátha miatt undorodott meg a cigitől. A whiskytől akkor még nem. :D
Életemben egyszer voltam berúgva ... asszem' '83-ban . A munkahelyi búcsúbulin , amikor felköltöztünk a nagyfaluba a gyerekekkel . Estétől hajnal 3-ig kivégeztem egy fél literes baracpálinkás üveget . De hazataláltam .... csak ki kellett néznem egy sor kockakövet , hogy azon masírozzak , és ne düllöngéljek . Mer' mit szól aki ismer , ha meglát (hajnal 3-kor ...a rosseb se jár vidéken olyankor még) . :-)))
Légszomj csak előrehaladott állapotban van. :) Előbb még krónikus bronchitis, krahácsolás, slejm van, aztán jön a lépcsőzéstől kifulladás, és végül a kanapén ülve is jelentkező légszomj.
Könnyű azt mondani , hogy azonnal abbahagyni ! Állati függőség . Sokan idegbetegek lesznek tőle , oszt' mégse sikerül . De csökkenteni megpróbálom . Ahhoz is akarat kell , nem is kicsi .
Nincsenek légzési problémáim , légszomjam . Ha kedvenc Micikém korán nem nyaldos pofán , simán alszom 8 órát .
De most jut eszembe : elfelejtettem a dokinak mondani , hogy valami történt pár napja a bal kezemmel . Ügyetlen lett . Tegnap a slusszkulcsot se tudtam vele elfordítani .
Mi a nyavalyáért nem képes egy körzeti ezt így , érhetően elmagyarázni ?! Összesen ketten voltunk a váróban , lett volna ideje (tuti nem kap borítékot mosmá') .
Nagyon köszönöm . Kiverekszem azt a tüdőgyógyászt .