World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Meg ha mondjuk én vagyok a teljesítmények figyeléséért felelős egyik officer :) Azért ha van 2 karakter akinek ugyanaz a feladata és a spece és az egyik feleannyit sebez a bosson, akkor azt nem árt kiszúrni és helyrerakni.
Attól még nem kell a guide szerintem. Eddig azért kellett mert kurvakevés volt a quest content és egy profi logisztika nélkül (a guide gyakorlatilag az) csomót lengette az ember a farkát hogy most hova menjen, micsináljon.
This is v2.0 of the guide. It has been revamped as mentioned in this news post to adapt to patch v2.3 changes.
valamint
1. Introduction/Addons section has been updated 2. Kill everything on your way rule has been lifted unless you lack experience compared to the progress described in the guide 3. ALL big grinding sessions have been removed and replaced by quest circuits 4. Quests that aren't elite anymore have been integrated 5. New patch 2.3 content has been integrated 6. Maps have been remade and a lot of errors have been corrected 7. Detailed map for Shimmering Flats circuit has been added 8. Dustwallow Marsh circuits have been added 9. Overall grinding has been decreased and leveling should be possible at a faster pace than before
Egész instát nincs sok értelme egyben mérni. Egyrészt trashen kb mindegy, másrészt nagyon függ minden encountertől, hogy kinek mi fekszik és mi nem. Tudom nem sok az a 900 DPS csak ugye szétbuffolva volt 899 spelldamagem (nem tailor kari!) és van jópár zöld cuccom - és sok szado papot láttam ugyanitt FSW setben 500 DPSt tolni és alámsebezni amikor én warriorral tankoltam a priest addot pl :D Az egygombos lokkok meg jóbarátok nekünk, improved szado bolt debuff rulz :D
Tökmindegy, az a guide elavult már 2.3 óta. Igazából azóta nem is kell guide. Ha első karakter akkor fedezzen fel, jáccogasson. Ha sokadik akkor meg fejből kell úgyis vágnia legalább minden második questet.
ele sámánnak is ez a tragédiája :) nincs semmi agrócsökkentő, és iszonyat tempóban fogy a mana :) átlag 20-30 poti volt egy raid, mikor még jártam rendszeresen :)
Én az 1250 unbuffed shadowdamage-t támadom éppen, + olaj stb. van raiden, de.. Nem tudom, majd utánanézek jobban a recountnak:-) Bár általában egész instát mérek, rövid fightokat nem. Van egy shotom mult heti full karáról (ahol 20% -kal első voltam) majd megnézem ott mi jött ki.
Nemtom, összefolyik a tegnapi raidnap, kicsit érdekes volt... Belegondolva ez a reggel is egy nagy massza... Doktor Toka IRL asszisztálásával zajlott a raid és midnenféle külső tényező (45 cm pizza, "stb") elvonta a figyelmem, de asszem 4 vagy 6. voltam a fighton..? Az egygombos "shadowbolt" lockok mindent vittek.
Te isten vagy, nekem nem jön össze 900-as DPS:-D Hogy csinálod?;-)
A manapotit CD-re kell mindig inni - szokj hozzá, ha akarsz még pappal raidelni... Összehasonlítás képpet tegnap Al'ar-on (ahol volt nlmi nooboskodás) valami 12 manapotit ittam be, és a kutya is folyton CD-n volt.
Régen működött és nagyon gyorsan lehetett powerlevelezni. Egy haverom csinálta hogy féltucat szinten kersztül kentaurokat ölt, majd nagákat, majd trollokat... Stb. Sajnos konkrét értékekre nem emlékszem, de kiröhögte az akkor papom xp/hour rate-jét, pedig a James- guide-val játszottam.
így van, 20-60-ig gyorsult a fejlődés. Ez 3 részből áll össze: - kevesebb XP kell egyes szintekhez mint eddig - a questekért járó XP néhol akár 50%-kal nőtt - sok elitmobos quest normál mobos lett, ezáltal mindenki solozhatja már
4 70est húztam fel 2.3 előtt és egyet utána, a különbség nagyon markáns, régen kb úgy ment 20 felett hogy 1-2 szint gyorsan aztán akár 2-3 szintig semmi megcsinálható quest nem maradt. Ez most eltűnt, simán van mindig csinálható quest, több is mint elég. És ki lehet hagyni egy csomó nemtetsző területet is.
Tegnap Maulgar+Gruul killen voltam a friss szado pappal, gyerekek ez brutális, Maulgaron #5 lettem majdnem 900 DPS átlaggal, csomó T4-T5ös arcot odavágtam damage listán :D Rövid csatákban kegyetlenjó a DPS, hosszúnál van csak gond a mana miatt - vissza kell fogni az SW:D és gyakran még az MB használatot is (ez majd jobb gearrel változik). De azért imba.
"kinézek egy terepet, ahol még viszonylag jól ölhető mobok vannak nagy kupacban, és folyamatosan ölöm őket ahogy popolnak. így egységnyi idő alatt jóval több xp jön, mintha megcsinálnék q-t, elmennék leadni, tovább a következő helyszínre."
Ez már régen nem igaz. Régen is csak akkor volt igaz, ha tényleg úgy kveszteltél ahogy írtad: egyesével mindig visszamész leadni. Fel kell venni az összes q-t, gondolkodni egy kicsit, rászánni öt percet hogy elolvasod mi hol van, és nagy köröket csinálni ami alatt mindent q-t megcsinálsz, majd amikor 5-6 q kész van, egyben leadni őket. Ráadásul csomó olyan q van, hogy ölj meg x ezt, gyűjts össze y dropot abból, ami tulajdonképpen nem más mint amit leírtál, csak az ölés mellett quest xp is jár.
Neusee: a 20 - 60 közötti szintezést gyorsították meg, ezért lehet, hogy 23-ig nem érzékeltél sokat belőle.
vannak jó lvlup leírások, amik elég rapid fejlődést tesznek elhetővé. pl. wowwiki.com-on
én személy szerint jobban kedvelem az unalmasabb mobhentet, így a kvesztek megmaradnak repuhúzásra magasabb szinten.
kinézek egy terepet, ahol még viszonylag jól ölhető mobok vannak nagy kupacban, és folyamatosan ölöm őket ahogy popolnak. így egységnyi idő alatt jóval több xp jön, mintha megcsinálnék q-t, elmennék leadni, tovább a következő helyszínre.
plussz 70 felett a kvesztekért xp helyett goldot kapsz, ami nem hátrány, ha mondjuk epic repülő hátast akarsz :)
hány karid volt előtte és milyen régen? :) XP kb. háromszor annyi jön, mint korábban, ez főleg 60-on üt majd nagyot, ahol szép visszaesés lesz, jön az xp ugyanúgy, de már jóval több kell :)
Jellemző a mostani szintezésre, hogy mentem vagy 6-8 szintet úgy, hogy nem fogytam ki restedből folyamatos játék mellett (értsd nem töltöttem mindig vissza maxra), mert egyszerűen questből annyi xp jött mindig, hogy csak toltam magam előtt a bonust, kevés volt hozzá a mobgyakás
Indítottam kiskarit, 23. szintű. Hát nem mondanám, hogy nagyon meg lett gyorsítva a szintezés. Semmit nem érzékelek belőle.
Valaki rendelkezik pontos információkkal, hogy mire gondoltak, mikor azt mondták, hogy megkönnyítik a felfejlődést? Nagyobb rested bonus, több xp? Ha igen mennyivel?
ha addonokat használsz, ott is lehet valami gebasz. kapcsold ki az összeset, ha ettől megszűnik a probléma, akkor egyesével kapcsolgasd vissza őket, így ki lehet szűrni a hibás cuccot, ha megvan akkor törölni vagy újabb verziót szerezni helyette.
Voltam Karában a kis szado priestemmel, egész jól ment, egyes bossfightokban is megvolt a 700+ DPS, trashen 800-900. Kék-zöld cuccban :) Viszont nagyon szomjas a kis dög, itatni kell folyton :)
sziasztok! az a problémám hogy elkezdek játszani és amikor megnyitom a backpack-ot vagy varázaolok vagy megynyitom a talent oldalt akkor a gép egyszerüen lefagy(kékhalál) és ez nagyon zavarő konkrétan élvezhetetlenné teszi a játékot.. nemlenne valakinek valami ötlete hogy mitől lehet ez és hogyan tudom megszüntetni?
Én már 51-es vagyok, de lehet hogy nem sokára már 52-es. :P
AH-ban egyébként csak akkor veszek cuccokat, ha nem drágábbak pár aranynál. Nehogy már arra költsem az összes pézemet! :D De mondjuk nekem öcsém szokott rucikat csinálni, ő is leatherworker rugó mint én, csakhogy ő már 70-es! :D
Jaj meg tegnap kipóbáltam bratyóm 68-as hunterjét egy kicsit. Hát nagyon tápos, nem rosz! :) Bár nekem az egy kicsit uncsi hogy csak a távolból lövöldözésre jó igazán, de ez egyéni problémám. :)