Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

gmatis Creative Commons License 2006.01.12 0 0 60

Az első autóm – 1969

Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 59
Keresgélek, keresgélek.
Igazából nem ijedek meg a renbehozataltól, szóval hiányos meg lepukkant darab is jó lenne már. A neten rákeresve pont a babaszoba.hu -s találatokat néztem én is, sokszor volt ott róla szó.

Esetleg vidéki hirdetési újságokban lehet még esélyes a dolog.
Előzmény: oxicort (56)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 58

Igen, mégegy olyan topic ami bekerül a kedvencek közé...:))))

Akkor egy börzéről származó kép:

embecska Creative Commons License 2006.01.05 0 0 57
amúgy jut eszembe tudok egyet de nem akarják eladni,vagyis 2-t is.ha ilyen árat ajánlanék érte biztos ideadnák.majd megkérdem.egyiknek nincs meg az eleje a lámpákkal.azt lehet egy alu lemez odahajlításával pótolni szerintem.vágok bele 2 karikát,valami kerek lámpabúrát szerzek(pl motorét) meg 1 embléma és kész.csak a bordázást kéne belevinni valahogy....
oxicort Creative Commons License 2006.01.04 0 0 56

Amiket írtál szerintem teljesen reális árak. Olcsón kapni legfeljebb ócskavastelepről vagy padlásról, ház végéből lehet; onnan, ahol már csak porfogó. Sokat hirdettem újságokban, de nem nagy sikerrel. Jelentkeztek ugyan többen is, de nem pedálos moszkvicsot, hanem néhány éves műanyagautókat akartak eladni. Ha bekerül egy-egy a netre, akkor már az ára arról a szintről indul, amit írtál. Feleségem szokott írogatni a babaszoba fórumba, így tudom, hogy ha szóbakerült, az anyukák közül többen vevők lettek volna a kis Moszkvára. Persze ott többnyire nem a "szétszedem, felújítom", hanem a "szalonállapotút keresek kevésért" metódus volt a jellemző. (Ezt nem bántásképpen írom.) Tetszik ahogy felújítottad a kisautót.

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.04 0 0 55
Sajnos én főleg Pesten és környékén mozgok, itt ennyiért mérik. Vidéken minden olcsóbb!
Pont ezért írtam, hogy írjuk be, hol mennyiért lehet találni, mennyiért érdemes keresgélni.
A Fekete-tói vásáron 50 ezer Ft-ért volt komplett, mattult festésű de egyben levő gépecske. Nem kelt el.
Előzmény: embecska (53)
Hentes2 Creative Commons License 2006.01.03 0 0 54

Tök véletlenül jöttem ide és kikkel találkozom! :-)

Nekem is volt ilyen, zöld színű, nagyon szerettem! én is vennék!

Üdv: Hentes

Előzmény: Törölt nick (51)
embecska Creative Commons License 2006.01.03 0 0 53
skodában nincs ilyen:)

Matíz!
ezek az árak amiket írsz kicsit meredekek:(ennyit szerintem nem ér.egy tipp:Óvoda-raktár,régen tele voltak velük,hátha nem dobták ki.én majdnem kifogtam így párat,csak későn jutott eszembe.ajánlassz érte cserébe valami új kínai szart és kész:)
Előzmény: gyuzo (52)
gyuzo Creative Commons License 2006.01.03 0 0 52

:-)))))))

Azt hittem, csak a Skodákra buksz! :-))))))

Előzmény: embecska (14)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.03 0 0 51
Én is idetaláltam :)

Keresek alkatrészeket: két db lámpabúrát!

Valamint elérhető árú Moszkvicskát. Nem baj, ha lepukkant. Ülés, kormány hiány nem akadály, de a többi alkatrésze lehetőleg meglegyen.

Tájékoztató árak amikkel eddig találkoztam :)
rokontól ismerőstől: ingyen
netes hirdetés: 30-40 ezer között a szép állapotúak
veteránbörzén: 50 ezer
neppertől: "azt a szépet kérdezi?" és mutat a roncsra...

Amit én kiadnák egy szép állapotúért max: 40 ezer. Javítandóért: 10-20 között.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, mennyiért láttatok, rémtörténet, miegyéb!

Roncstelep környékén én is szoktam mászkálni, de csak egy nagyon karambolosat láttam eddig :(
zsolti21 Creative Commons License 2005.12.22 0 0 50
 Fotó egyelőre nincs. Kasztnin eredeti, de kissé viseltes a fényezés, díszlécek, dísztárcsák, lökhárítók, lámpák, rajta vannak, szélvédő természetesen hiányzik, és szerintem nem eredeti a kormánya. Lökhárító horpadt, és a kasztni is kicsit antik benyomást kelt. Ritka almazöld színe, és fehér oldalfalfalú kerekei vannak. Lehet érte tolongani! (Megtekinhető Bp. 1 ker.-ben.)
Előzmény: zsolti21 (49)
Linebacker Creative Commons License 2005.11.27 0 0 48
Én sem kaptam :-(

Szvsz ez volt a legállatabb játék, amit a Sátán Birodalma (az elnevezés Ronald Reagantól származik) elő tudott állítani.

És ha néha kipróbáltam egyet, tényleg jobb volt az ülés helyett a hátsó fedélen ülni.
Előzmény: szpidro (5)
tictac1 Creative Commons License 2005.11.26 0 0 47
;o)
Előzmény: embecska (46)
embecska Creative Commons License 2005.11.15 0 0 46
oxicort Creative Commons License 2005.11.03 0 0 45
Szia!
Nem beszerezhetetlen a Moszkvics, csak az a kérdés, mennyit szánsz rá. Piacon, olyan embernél aki ilyenekkel üzletel biztos jóval többet kell érte fizetni, mintha hirdetésben keresnél, vagy esetleg ismerősöknél utánakérdeznél.
Előzmény: tictac1 (44)
tictac1 Creative Commons License 2005.11.01 0 0 44
Sziasztok!
Szerintetek van rá esély, hogy az ecserin hozzájussak egy ilyenhez? Gyerekkoromban volt és nagyon májer voltam vele; okkersárgára emlékszem és már rég kinőttem de még mindig hajtottam!
Most a kislányomnak szeretnék egyet és nem riadok meg a restaurálástól sem...
Az enyémet az unokatesómnak adták azok meg elkótyavetyélték.
Ezermester járt a faternak is, abban volt valami orosz ablaktörlőmotoros-aksis moszkvics.
Üdv!
oxicort Creative Commons License 2005.10.15 0 0 43
A háttér sem utolsó!

oxicort Creative Commons License 2005.10.15 0 0 42
Az Ebayen egy teljeset próbálnak eladni.

Ha már a németeknél tartunk, itt egy leírás a német használati útmutatóból. (Beírom majd magyarul is.)

"Das Kindertretauto aus den Vorderrädern mit drehbaren Achsschenkeln, die durch Lenkhebel mit der Lenkung verbunden sind, und den Hinterrädern mit der Kurbelwelle, die gefedert sind. Das linke Hinterrad des Automobils ist mit der Kurbelwelle fest verbunden und ist das Antriebsrad. Es wird durch die Pedale mit Hilfe von Stangen in Drehung versetzt. Die anderen drei Räder sind nicht angetrieben, davon drehen sich die beiden Vorderräder in Kugellagern. Das rechte Hinterrad hat ein Gleitlager. Alle Räder sind mit Gummireifen versehen und untereinander austauschbar.

Der Sitz des Automobils ist durch zwei Schrauben mit der Karosserie verbunden. Der Rahmen des Sitzes ist mit einer weichen Polsterung und mit Ku nstleder bezogen.

Das Automobil ist mit einer Hupe und Scheinwerfern versehen."
Előzmény: embecska (41)
embecska Creative Commons License 2005.10.06 0 0 41
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=3809478

eladó kormány!!!!!!!!!!
myko Creative Commons License 2005.10.04 0 0 40
az enyémet ellopták a házuink elől 6 éves koromban... :(
embecska Creative Commons License 2005.10.04 0 0 39
há mé nem cselekedtél?:)
Előzmény: Trike. (38)
Trike. Creative Commons License 2005.10.04 0 0 38

Vasárnap láttam egy erősen leharcolt lada után kötött még erősebben leharcolt utánfutón rengeteg "ócska" vasat.

Mi volt a kupacon?

Hát persze, hogy egy pedálos moszkvics :-( barna, horpadt itt-ott és törött a kormánya.

Vesznek az értékeink.

Trike. Creative Commons License 2005.09.27 0 0 37

Mi tovább fejlesztettük a "csapágyas gokartot".

Az elsőnek volt 4 csapágya, utána pedig a többinek csak hátsó tengelye (2 csapágyas), kapupánt csavar volt a kapcsoló szerkezet. Ha kiakadt, feküdtük rendesen.

Régi szép idők és a Zichy utca....

Előzmény: oxicort (27)
embecska Creative Commons License 2005.09.23 0 0 36
ma láttam egyet a méhben,de olyan ramaty volt,teljesen szétrohadva,meg semmi használható nem volt rajta.....fájó szívvel,de otthagytam:(((
embecska Creative Commons License 2005.09.22 0 0 35
biztos nem vagyok benne,de a miénken az van és azon a képen amin az a sok roncs van azon is jónéhányon fém kormány van......persze lehet hogy ezek házi fabrikok,mivel könnyen tört a műanyag kormány.......kéne egy gyári,bolti fotó,akkor kiderülne az igazság:)
Előzmény: Nézelödő (34)
Nézelödő Creative Commons License 2005.09.22 0 0 34
Én még nem láttam fém kormányost a kocka kasznival ....... Biztos vagy benne , hogy volt olyan ?
Előzmény: embecska (28)
oxicort Creative Commons License 2005.09.22 0 0 33
Ezt a fehérvárcsurgói ócskavastelepen szedtem le az egyik vashegy tetejéről. Még lehet belőle valami...
Előzmény: Alhazred (32)
Alhazred Creative Commons License 2005.09.21 0 0 32
Mienké is ilyen volt színre-rozsdára is...
Előzmény: oxicort (30)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.21 0 0 31
Na, az a kiskocsi amiben ülök is így nézhet ki ma... világoszöld, fehér műanyag kormány, piros műbőr ülés, hmm :) Az én képem persze a kocsi fénykorában készült :)
Előzmény: oxicort (30)
oxicort Creative Commons License 2005.09.21 0 0 30
Én még nem láttam eredeti fémkormányosat, csak műanyagot.
GabeeRS - Nagyon pöpec színe van a verdának! Láttam egy ilyet, de annak alig látszik az eredeti színe a rozsda miatt, de ilyen lehetett.
Előzmény: embecska (28)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!