na ez eszembe sem jutott, gondoltam ha nem adnak, akkor nincs...ma felhívom őket...Megyek a DangerBikes-ba tankpadért meg szerintem ott megveszem az evotech fehér felnicsíkot is :-)felnicsík
Kérd a Frontosá-tól! Nekik hivatalosan adniuk KELL magyar használati utasítást, csak hajlamosak inkább elhaverkodni az elején, aztán véletlenül lemarad.
Remélem Mindenki jobban van! Mocival jöttem ma és 173km-nél villant ki a lámpa...A frontosába tankolták remélem nem tele, mert akkor hamar világít :-) Bár a srác azt mondta, hogy tele rakták:-( Na majd a következő tankolásnál okosabb leszek. Kétlem, hogy 95 km/h-nál magas lenne a fogyasztása...Ma is mindenki leelőzött az M0-son, de lassan megszokom. Otthon azon gondolkoztam, hogy lehet már nem is fogok gyorsabban közlekedni :-)))
Sziasztok! Jobbulást mindenkinek! Tudtok-e vmi infót adni arra, hogy az előző évadban szépen beállt a ogyasztási átlagom 5,6-ra, de ebben az évben kb 1000km után ez az érték felment 7,5-re miközben rendre 250km után villan fel a fogyasztásjezőm. Amit ha azt vesszük alapul, amit írnak a könyvben hogy 3l van még a tankban és 17 liter a tank csurig állapotban, akkor már a 200km 15l lenne, ami ugye nagyon nem jön össze. Nem tom mi lehet a prücök, találkoztatok már hasonlóval? Köszi bárkinek! (street triple-ről beszélek)
Ma sajnos csak TV előtt lesz motorozás. Egy kicsit már jobban vagyok, de ha elmennék, abból tutti tüdőgyulladás lenne. Szóval, ma nem megy, pedig fel akartam avatni az új sisakot.
Az antibiotikumok hatását szinte egyáltalán nem befolyásolja az alkohol. Ezt a téveszmét szándékosan terjesztették amerikában az ötvenes években, amikor a szifilisz jelentősen elterjedt, amire ugye penicilint adtak. De ha hagyták volna, hogy a gyerekek a szokott tempóban üzekedjenek, ami iránt a vágyat az alkohol ugye egy darabig jelentősen fokozza, akkor a penicilin önmagában sosem lett volna elég, hogy kiírtsák a kórt.
Persze van egy csomó gyógyszer, amire nem ajánlott inni (nyugtatók, altatók, májat erősen terhelő szerek), de ezek jellemzően nem az antibiotikumok. De azért én most nem iszom, mert az arcüregem is be van rendesen durranva, úgyhogy úgy fáj a fejem, hogy majd szét esik.
No de vissza kellemesebb vizekre. A speed-en a szokásos narancs színű lámpa jelzi, hogy ideje felkeresni egy tankstellét. Minden gyártó úgy kalibrálja a tartalékot, hogy kb. 50 km-t kényelmesen el lehessen gurulni. Én nem nagyon szoktam reckírozni, egyszer régen át kellet, hogy toljam a motoromat az Erzsébet hídon. Nem volt fasza.
pihenjetek nézzetek filmeket stb... Én ilyenkor mindig iszok egy felest meg egy egész citromot eszek...placebonak nekem bejön :-) Antibiotikumra nem javasolt :-) Mentem ma is kb 25 kmert és rájöttem, hogy amit eddig üzemanyag kijelzőnek néztem az nem az...hőfok :-). Mit fog tenni ha kifogy a benzin(tudom leáll)? világit a lámpa? Utána mennyit lehet még menni kb.?.
Kösz mindenkinek. Sajnos ma sem vagyok jobban. Szedem a legerősebb antibiotikumot, 5-6k mg C vitamint, meg normaflor helyett lactívot. Nálunk láz szerencsére nincs, de mindenki beteg. Az orvos azt mondta, hogy ha bateriáális akkor 1 hét, ha vírusos akkor 2. Lehet, hogy az autómban kellene már kifertőtleníteni a klímát. Biztos kevesebbe kerülne, mint a gyógyszerek.
De azért a magyar meteorológiai szolgálatról is meg van a véleményem. Csontszáraz minden, miközben folyamatos esőzést jósoltak.
Tényleg ti tudtok a 16-i Frontosa szervezésű túráról?
az nem fog elmúlni! én is és a gyerek is elkaptuk,nálunk kb 1 hét volt antibiotikummal. én még most is szedem. persze én kaptam el tőle. :) a gyereknek mondjuk csak egy lázas napja volt, nekem meg egy sem.
ne bánkódj, úgyis esni fog, majd a jövő hétvégén elmegyünk. Gyógyuljatok meg inkább! (sok C vitamin és normaflor ajánlott!)
mailben azért átküldöm az elérhetőségeimet, hogy a jövő hétre meglegyen. (ja, megjött a mail egy kicsit késve)
A vasárnapi túra veszélybe került sajnos. Nemrég ment el tőlünk a gyerekorvos, a lányom is én is elkaptunk valami durvát, köhögünk, mint egy kehes vénember. Már bevettem az első augmentin duo-t, de erősen kétséges a vasárnap reggeli állapot. Rajtam nem fog múlni, de sajnos nem tudom biztosra ígérnem magamat. Azt javasolnám, hogy, akit érdekel a dolog legyen vasárnap reggel 9-kor itt a fórumon és egyeztessünk. Áj em díípli szorri
igen szerintem is nagyon eltudja cseszni a motort, de az az evotech ha jól tudom két félkör aránylag stabil anyagból van, amit csak rá kell tenni...nem nagyon lehet elrontani és szép is. Mondjuk dupla annyiba kerül, mint egy jobb sima felnicsík
Jól fogalmaztál: a bejáratás leginkább az összeszokásról szól. Növeli a túlélési esélyeket. Nem szabab szó szerint venni minden előírást, szépen óvatosan próbálgatni kell, hogy mit tud a motor és szépen fokozatosan lehet növelni a tempót. A hangsúly a fokozatosságon van!
A felnicsíkokkal az a baj, hogy többet láttam csúnyán felragasztva, mint szépen. Márpedig, ha csak egy kicsit is elkúrják, akkor az nagyon ostobán tud kinézni.
Tankpadból nekem is a gyári karbon look van fenn, de annak idején azt is szarul rakták fel, úgyhogy sajnos azóta sem tökéletes.
köszi! a gondolat ébresztőt...mivel a triumph felirat nekem inkább fehér vagy ilyen tört fehér így vörös irányba balgaság lenne elindulni :-) Marad ez a fehér-ezüst irány. Tahát első lépések, frankó tankpad és frankó felnicsík:-)