Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

oxicort Creative Commons License 2006.02.23 0 0 120
Jók ezek az ebayes feliratok: "'50-es, '60-as évekből" vagy:"Pedálos autó a Lassale"-tól. Végülis a képeket látva akár írhatta volna: a Lufthansától. :-) Egyébként szinte mindig van Moszkvics az ebayen.
Előzmény: embecska (118)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.23 0 0 119
Én tavaly voltam nála, már akkor is le volt fogyva a készlet (volt amiből az utsó darabokat hoztam el) :( :( :(
Előzmény: oxicort (117)
embecska Creative Commons License 2006.02.23 0 0 118

Nem jár valaki németbe?

Van ott 2 moszkva eladó!

http://href.hu/x/13tf

http://href.hu/x/13tg

oxicort Creative Commons License 2006.02.21 0 0 117
Ide írtam egy elérhetőséget. Szerintem érdemes nála utánakérdezni.
Előzmény: _istvan_ (116)
_istvan_ Creative Commons License 2006.02.21 0 0 116
Nekem is van egy ilyenem! :) Igaz szegény elég gyászos állapotban van, de azért még van jó dolog is rajta... Pl. kormánymű, pedálok... viszont az "eleje" már nincs meg... A gépháztető még ép, de a homlokfal, ahol a lámpák ill, hűtűrács voltak, az már sajna "elkopott"....
Lehet ezekhez valahol alkatrészt kapni? (vagy ha valakinek van egy totálkáros hátuljú, akkor a homlokfalra megalkudhatnánk! :) )
oxicort Creative Commons License 2006.02.21 0 0 115
Tegnap történt: Bementem Martonvásárra a festékboltba, hogy valami jó anyagot keressek a Moszkvicsra. Amíg nézelődtem, bejött az egyik helybeli fényező, kérdi mihez lesz a festék. Mondom Moszkvics, gyereknek. Azt mondja gyere át valamikor aztán megbeszéljük milyen színű legyen, lefújom neked. Erre mondják, hogy jókor, jó helyen. :-) Néha elcsodálkozom, emberek milyen önzetlenek tudnak lenni. Mondta, az unokájának is van, de az még jó állapotú. Éljenek az öreg szakik!
vezérlőkocsi Creative Commons License 2006.02.21 0 0 114
Ya mentünk mi is kiskorunkban itt a lakótelpen volt 1 zöld és egy piros a szomszédnak! Általában azzal mentünk a panelházak között! De kellene nekem egy restaurálnám szívesen!
Előzmény: embecska (113)
embecska Creative Commons License 2006.02.21 0 0 113
még én is vennék,nemhogy eladnék:)

nem felnőtteknek van ez kitalálva:)mehettél vele eleget kiskorodban:)most már igaziba kell ülni.

nézegettem ezeket az új gyártású pedálos vackokat a boltban,hogy azok milyen bóvlik.......majd szét pereg,olyan gyenge hogy csak na,1 évnél több élettartamot nem adok neki:(((mint minden mai termék......najó nem kezdem el...

Előzmény: vezérlőkocsi (112)
vezérlőkocsi Creative Commons License 2006.02.21 0 0 112
Nekem se volan szétvágni egy moszkvát az az igazság mert az már nemaz lenne:( De mit tegyek nemférek bele és jólenne néha mozogni vele:) látom neked kettő van nem akarod nekem adni az eggyiket?:]
Előzmény: embecska (110)
vezérlőkocsi Creative Commons License 2006.02.21 0 0 111
Végülsi csak pénz kellene!:)
Előzmény: oxicort (109)
embecska Creative Commons License 2006.02.20 0 0 110

kár lenne összevagdosni egy eredeti moszkvát!!!!nem tenném.

én is elkezdtem rendbe rakni az 1-ik moszkvát,már elő van készítve minden festésre,most fürdött egy jót.sajna a kormyányművet,pedált nem mertem kiszedni,félek nem tudnám visszarakni,minden szegecselve van.emiatt az elejéhez sem tudok hozzáférni így az is marad majd igényesen letakarom festéskor.más minden lejött.a háttérben levő lesz a következő projekt ezután.a másik képen meg a 2 alkatrész bázis:)

oxicort Creative Commons License 2006.02.20 0 0 109
Lehet, hogy egyszerűbb, ha lakatossal készíttetsz egyet. Szerintem kettőből sem egyszerűbb összehozni, mint egyből. Hosszában, keresztben elfelezed - betoldással nyújtod szélesíted a kasztnit. Némi plusz szilárdítás sem árthat, meg egy új futómű, keményebb rugókkal. Ez lenne ám az igen, igazi Moszkvicsklubvagymi.
Előzmény: vezérlőkocsi (108)
vezérlőkocsi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 108
Ya egyébként meglehetne-e valahogy oldani hogy 2 pedálosból összerakni 1 oyat hogy beleférjek a 184 centimmel meg a 80 kilommal! :) Ötleteket várok:)
vezérlőkocsi Creative Commons License 2006.02.20 0 0 107
Jó ég 50 fora? Az? (:D Nekem eleve nemazkéne de amugy 50 ropit nemér meg! Legalábbis szerintem!
oxicort Creative Commons License 2006.02.20 0 0 106
Ha megvan az egész kezelési utasítás, beszkennelhetnéd. Nekem csak az első oldalról készült fotó van meg. Megnéztem a képtáradat, megnyerő a gépparkod. :-)
Előzmény: milkó (82)
oxicort Creative Commons License 2006.02.18 0 0 105
Van itt egy 50ezerért. Bár szerintem 40-ért is elhozható. Igaz régi fajta, meg minden annyit ér, amennyit adnak érte, node azért :-)
Előzmény: vezérlőkocsi (103)
oxicort Creative Commons License 2006.02.18 0 0 104
Ma a tavaszi idő örömére, elszánt tesztpilótám társaságában, nekiálltam a Moszkvicsok szétszedésének, felújításának. Megtapasztalhattam, hogy annak idején a szakik nem arra tervezték ezt a kisautót, hogy valaki majd szétszedje; legalábbis a díszlécek és a kormánymű kiszedésével alaposan megküzdöttem. Mindenesetre szép nap volt a mai...

vezérlőkocsi Creative Commons License 2006.02.18 0 0 103
sziasztok! Kitud nekem eladó pedálos moszkvicsot szerezni?  Ha picit rosszállapotban van az sem bay! a Lényeg hogy olcsó legyen:)))
snake peti Creative Commons License 2006.02.12 0 0 102
szegény...de legalább megmenekült....
Előzmény: embecska (101)
embecska Creative Commons License 2006.02.09 0 0 101

átmentem kasznilakatosba és kicsit kiegyengettem szegény moszkvát.ahoz képest amilyen kifli forma volt,már egész tűrhető:)ülést is frankón kihajtogattam mert laponya volt.csak sajnos a hátsó tengely eltört amikor megpróbáltam a helyére hajtani:(de azt pótolom valamivel hogy legalább lábon álljon.

Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 100
Ha nem kéne újrafesteni az lenne a legjobb!
Előzmény: embecska (99)
embecska Creative Commons License 2006.02.09 0 0 99
többek közt én is a rendszámért,kerekekért,díszekért,hátsó lámpákért hoztam el,ezek nekem is kellenek a másik roncsomhoz.viszont úgy rémlik nemrég hoztam a méhből 1 másik rendszámot,ha megtalálom az a tied lehet.évjárat mindegy?de ha újrafesti akkor egy alu lapocska is elég,nem?
Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.09 0 0 98
A rendszámot megvenném. Én odaadtam egy srácnak, aki megígérte, hogy megfesti szépen ugyan ilyenre, nos azóta is várom (egy éve tán??).
Előzmény: embecska (97)
embecska Creative Commons License 2006.02.09 0 0 97
kimentettem a méhből egy moszkvát:)
elég megviselt,de még vannak jó cuccok rajta:)szegény....1 ezrest azért megért.
zsolti21 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 96
eladva
Előzmény: zsolti21 (95)
zsolti21 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 95
Pedálos Moszkvicsom eladó! Almazöld színű, barna üléssel. Kasztnin eredeti, de kissé viseltes a fényezés, díszlécek, dísztárcsák, lökhárítók, lámpák, rajta vannak, szélvédő természetesen hiányzik, és szerintem nem eredeti a kormánya. Lökhárító horpadt, és a kasztni is kicsit antik benyomást kelt. Ritka almazöld színe, és fehér oldalfalfalú kerekei vannak. Megtekinhető Bp. 1 ker.-ben. Pedálos Moszkvicsom eladó! Almazöld színű, barna üléssel. Kasztnin eredeti, de kissé viseltes a fényezés, díszlécek, dísztárcsák, lökhárítók, lámpák, rajta vannak, szélvédő természetesen hiányzik, és szerintem nem eredeti a kormánya. Lökhárító horpadt, és a kasztni is kicsit antik benyomást kelt. Ritka almazöld színe, és fehér oldalfalfalú kerekei vannak. Megtekinhető Bp. 1 ker.-ben. youngtimer@freemail.hu
S110RNándi Creative Commons License 2006.02.01 0 0 94

Na, jelenleg ilyen , tegnap este ilyen fotót tudtam késszíteni .

Előzmény: oxicort (93)
oxicort Creative Commons License 2006.01.31 0 0 93

Várjuk a fotókat!

Ígéretes színösszeállítás!
Előzmény: S110RNándi (91)
oxicort Creative Commons License 2006.01.31 0 0 92

Szerintem ők is importálják, az ebay tele van ezekkel a kisautókkal.

A '79-es zöld Moszkvics elejébe bele van ütve cirill betűkkel, hogy c27R, magam esze szerint ez "cena 27 kopejka" lehet.

Előzmény: Törölt nick (90)
S110RNándi Creative Commons License 2006.01.31 0 0 91

Nem biztos , hogy nem gyártják , az oroszok a 4 lámpás 1500-ös Ladát is gyártják , csak nem jut el hozzánk , metr nincs rá igény . De ott egy több europányi országban bőven elfogy , lehet hogy a pedálos kisautó is csak ott kerül forgalomba .

A hétvégén oxicort barátomnál jártam , megcsodáltam a Skoda coupéját és a pedálos Moszkvicsait .

Én is készítek egyett a gyereknek .  Sógoromé volt annó a Moszkvics,  a gömbölyű fajta  Egész jó állapotban volt a kaszni , ugye az erőssebb mint a szögletes ?

A kormánya fémből van , beakarom műbőrrel húzni , nem eredetire akarom fényezni , az oldalát bordóra a motor és csomagtérfedelet pedig krémszinűre ,ahogy felül fut a díszléc az lessz az elválasztó a két szin között . Ja , és ablakkerete is van .

De az aludíszek elég ramatyok , nagyon összevannak törve , ezt hogy lehet szépre kikalapálni?

Előzmény: Degeczi (89)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!