Most nézem, hogy a Bass Fanclub topic csinál magának egy siteot.
Nem lenne kedvünk nekünk is? Vagy már van ilyen?
Anyag szerintem lenne bőven.
ki mit szól hozzá?
Ja a DT témához kapcsolódva most olvastam a UaCM-on, hogy Petrucci bácsi hivatalosan is átvándorol az Ibanez-től az Earny Ball / MusicMan-hez.
Kíváncsi leszek milyen gitárja lesz...
asszem, pár oldallal elébb ezt
már magam is felvetettem,
mindenesetre örülök, hogy nem csak
engem balhorgozott
ja, ugye ez a D Th "kritika"?
nos, én is irtam, ő is irt, én vissza,
azóta nincs válasz
lehet, hogy azt a retket meg sikerült győznőm
az Igazság felől? :)))
Ui.:hogy mekkora egy köcsögi...
Én már írtam egyet Neki, de kiderült, valami fószer írta a cikket, írt is választ az emilcímemre, de amikor azt fejtegette, hogy a legvacakabb techno lemezben is több kurázsi van, mint a új DT-ben, akkor bedobtam a törülközőt.
Másik emilt küldtem, arra nem érkezett válasz(nem csodálom).
Csaó!
Én is ott voltam a koncerten, és tényleg ász a fazon. Ráadásul előtte nem is bírtam elképzelni, hogy a manóba is működhet egy akusztikus gitár (alapvetően halk hangszer) + trombita (cefetül hangos) DUÓ?!
Hát, frenetikus élmény volt hallani ezt a kombinációt. A Stockhausen fiú igen szimpatikus gyerek, és őrületesen jól játszik.
Üdv minden gitárosnak, én is már lassan 9 éve nyűvöm a húrokat:
Bacci
Hát ez egy állat!
Ez nem emberi amit ez a faszi művel!
+ Újabb bizonyítékát hallottam annak, hogy akusztikusan milyen csíra soundja van a fémhúrnak; egy klasszikus/flamenco gitár százszorosan veri akármelyik fémhúrost.
hello,
no, végre, Petrucciról is hallok...
Greg H. meg valóban OK, és mellesleg: SZekeres bátyó
(hiába, a gitársuli óta ki vagyok rá akadva) elég érezhetően
nyúlja!!!!!!!!!!!!!!! Na, ezt ki hiszi?
Amire Te gondolsz (apró hirdetés) az van példul a music.hu-n, vagy mondjuk a pestiest.hu-n
De hogy lehet, az hogy nem talált a keresőú egyetlen ilyen site-ot sem ?
Vagy benézhetsz az intersong.hu-ra (zeneboltok)
Szerintem azok, akik saját gitárjukat eladják, nem csinálnak hozzá külön oldalt az interneten, de van néhány tippem:
1. lehet valaki tökhülye és megteszi
2. nézd meg a www.washburn.com , vagy a www.gibson.com, vagy egyéb érdekes gitárhomepage-n
3. keresd meg a Medgyesi hangszerbolt oldalát (megjegyzem egyáltalán nem biztos, hogy létezik, de mivel ez a legkiterjedtebb hangszerüzlet Mo-n, ennek a legvalószínűbb).
4. még ennél is egyszerűbb, hogy megveszel v.milyen zenei ujságot (lehetőleg nem a Bravot, Wantedet, vagy Free-t, hanem olyat, amely gitáros zenével foglalkozik) és itt a zeneboltok hirdetéseiből, avagy a hirdetésrovatban meghirdetett gitárokból válogatsz.
Kellemes mazsolázást
A segítségeteket szeretném kérni. Olyan, főleg magyar oldalakat keresek, amelyeken eladó gitárok vannak és az árak is fel vannak tüntetve. Már én is próbáltam a keresőket, de nem jártam sikerrel. Aki tud ilyen oldalt az legyenszíves írja le a címét. E-mailcímem: abonyitibor@hotmail.com
A jó öreg Steve (nem hufnagel) valóban remek, szerintem a Passion and Warfare remekmű ebben
a műfajban, és erről Nekem is a God a kedvencem.
Azt a szólót nem sokan tudnák utána csinálni!
Petrucci mester szintén mester a javából, nem is
beszélve arról, hogy a zenekara (DT) egyenesen a legjobb manapság. Amúgy hallottátok már Őt a Liquid Tension Experimentben tekerni? Ott, instrumentális zene lévén még jobban kiéli gitár-
mániáját.
Greg Howe-ot nem tudom ismeritek-e. Az egyik kedvencem, helyenként fantasztikusan jazzrockosan játszik, néha már-már McLaughlinos magasságokba emelkedik játékával, nem is beszélve zeneszerzői
képességéről. Annak idején Richie Kotzennal kiadtak egy frenetikus albumot. És végül egy nagy
ember: Frank Zappa. Aki szereti a gitárzenét, azt
hiszem kötelező Őt ismernie. Kár hogy már nincs közöttünk.
Vai
Nekem az Alien Love Secrets a kedvencem. 35 perc az egész, de a maga módján tökéletes. A Firegarden nem tetszett annyira, a legutolsó viszont igen.
A For the love of God télleg kiráj, de azé' a Dead Horsie szerintem jobb. Úgy van megoldva Vaiéknál a hangszerelés, hogy az a basszgityó teljes mértékben kitölti a hátteret úgy, hogy a gitárszóló nem tűnik üresnek.
Hallo!
Vai-t sokan száraznak tartjak, nekik mondanam,
hogy hallgassak meg a For the love of God c.
szamot; eleg jo...
Emberek, ismeri vki itt Criss Olivat? Frenetikus
jatekos, zsigerbol zenel.
Hallottatok mar a Korg G3 effektrol?
Na legyetek rosszak.
És ki csípi a neves Steve Vai mestert?
Amikor meghallottam asszem egy kissé megilletődtem, és rájöttem, hogy amit én csinálok, az csak prüntyögés. Ti hogy vagytok vele.
Na, aztán Malmsteen azt mondta, ki a király, ha nem én?
...és ennyiben is maradt magával.
Ki hallotta az új, alkémikus albumot? (mert én nem)
És ki csípi az neves Petruccit?
Az ő toptízében benne van a Master von Metallica,
az első Malmsteen, Al DI Meola, Zep meg ilyenek.
ja, meg Maiden.
Maiden tab: 3 5 7 9 11 :)))