Ez utalhat arra, hogy a racsni belső mechanikájával valami nincs rendben. Nem biztos hogy kopott/törött, az is lehet hogy csak koszos, ezért nem reteszel. Szét lehet szedni ezt is, mint mindent... ha kazettás az agy, akkor vedd le a fogsort, vedd ki a tengelyt+golyókat, és egy 10-es imbusszal tekerd le a kazettatestet.
Mondjuk a vízvétel nem egyszerű, mert a vízszolgáltatók az utóbbi években leszerelték az utcai nyomós kutakat, de a temetőkben mindig van víz (legfeljebb nem egyszerű megtalálni).
Viszont a 400-as és még inkább a 600-as három kör a Balaton körül bringaúton...
Na az egy stéher bajnokság lesz autó mögött a 71-esen és a 7-esen.
Meglehetősen ismerem a Balatonkört, évente egy kiskört éjszaka is megyek. Egy ismeretlenek éjjel a bringaút horror...
Borzasztóan elfajultak a dolgok, és most teljes mértékben úgy néz ki, hogy indulni fogok ezen a 300-ason. Gondoljatok rám sűrűn szombaton, szükségem lesz az energiákra... A szintidő elég bőséges, 20 óra, azon nem fog múlni.
Biztos, hogy a pan tisztán urat jelent? Valami azt súgja nekem, hogy az ilyen szavak sokrétűek szoktak lenni. Hasonlóan az orosz tovarishoz, amit sokszor lendületből fordítanak elvtársnak, pedig dehogy...
A rendőrök olykor -- hogy egykori tanárom szavait idézzem, amelyekkel a vizsgámat értékelte -- meglepő tájékozatlanságot mutatnak a KRESZ szabályaiban. Pl. ha valaki látott már a Hajógyári-sziget előtt tömeget ácsorogni a gyalog- és kerékpárúton a Sziget első napján a beengedésre várva, az tudja, hogy ott legalább kétezer százalékban teljesül a passzus, hogy a gyalogosok akadályozzák a haladást, aztán mégis rám mordult a csökkent felfogóképességű fakabát, hogy miért az úttesten tekerek.
Kormányozhatatlan?! Levegőben van az első kerék? :-) A gyerekülés gyerekkel együtt max. 25kg, a kerékpár és te együtt viszont legalább 70, de inkább 80-90. A kerékpár tömege önmagában nem sokat jelent. Jó lenne ha kifejtenéd mi a gond, mert még az 50 kilós csajok is gond nélkül tudnak tekerni egy gyerekkel (vagy degeszre tömött túratáskával és sátorral) a hátuk mögött.
Chromoly vázas elég könnyű súlyú kerékpárom van, amire gyerekülést próbálok tenni, de mivel maga az ülés gyerekestől sokkal nehezebb, mint az egész bicikli, így kormányozhatatlan. Van ötletetek mit lehet tenni? Hogyan tudnám lesúlyzózni az elejét esetleg? Köszi
Elsőre úgy olvastam, hogy 200 km után fulladsz ki, és gondoltam, hogy az nem olyan rossz eredmény, és nem a bringa hibája, de így mégis más a leányzó fekvése. :-)
Ilyen mértékű fékezést nem okoznak még a legszélesebb gumik sem. Érdemes lenne megmutatni egy hozzáértőnek a bringát, lehet hogy valamelyik fék lassít folyamatosan, vagy az agyak nem forognak simán.
Szeretnék segítséget kérni. Van egy régi montim, de elég nehéz vele menni. Fel lett újítva, egy csomó minden ki lett rajta cserélve, de még mindig nehéz tekerni. Arra gondoltam, hogy a külső gumit kéne lecserélni, bár ez lehet, hogy hülyeség, csak tényleg nincs más ötletem. Nem szoktam terepezni, vagy hogy nevezik ezt, csakis aszfalton közlekedek vele. Ezért gondoltam, hogy nem a megfelelő külső van rajta. Kb. ilyen: http://www.testbike.hu/velemeny/kulso-gumi/kenda-k849 Tudnátok segíteni? Sajnos egyáltalán nem értek a biciklikhez. :( És nem az edzettségemmel van gond, mert kiskorom óta nagyon sokat biciklizek, de ezzel 200m után kifulladok. :(
az rendor azt csinalja, amire parancsa van. ha arra van parancsa, hogy baszogasson bringasokat, akkor bringasokat baszogat. ha az a parancsa, hogy menjen mizsere, akkor mizsere megy.