A topik az amatőr és hobbi rádiózáshoz való készülékek és kellékek, pótalkatrészek csakis hobbi szintű, tehát nem kereskedelmi mennyiségű és jellegű adás-vételére szolgál. Célszerű a kínálati irányárat megjelölni és elérhetőséget feltüntetni, de utóbbinál mérlegelni a személyes adatok kiadását (például név, telefonszám, lakcím).
Az irányárra és alternatív beszerzési forrásra lehet megjegyzést tenni, de parttalan és főleg személyeskedő vita tiltás terhe mellett nem ajánlott. Az alkufolyamatot lehetőleg magánlevelezéssel célszerű lebonyolítani, szem előtt tartva a topik elsődleges célját: a cikkek (magáncélú) adásvételét illetve cseréjét.
Professzionális szinten is kereskedők tevékenysége addig mehet amíg nem haladja meg az egyéni szinten szokásosnak számító kereteket. Üzlet reklámozása sem megengedett, de merőben tájékoztatási célból meg lehet jelölni egy-egy beszerzési forrást, pl: "itt és itt kapható" az adott cikk. Aukciós és hirdetési portálok linkelése tilos.
A fentiek megszegői tiltást kaphatnak és a hirdetéseik visszamenőleg is törlésre kerülhetnek.
A problémák elkerülése végett:
Az árucikk paramétereit, állapotát, tartalmát magánlevelezésben ismételten pontosítsák a felek. A kifizetés célszerű ha átutalással történik, mert az később bizonyító erejű. Készpénzes üzlet esetén erősen javasolt egy adásvételi szerződés írása. Későbbi probléma esetén (hibás készülék, nem az van benne amit hirdetett, lopott, satöbbi) a hatósági feljelentés (rendőrség) illetve a polgári peres eljárás (bíróság) a lehetséges út. Ezt kérjük vegyétek figyelembe.
Tervezett időpontok 2024. évben: -november 09. szombat
-december 14. szombat
RÁDIÓAMATŐR TALÁLKOZÓ ÉS BÖRZE:
A Puskás börze utódjaként a továbbiakban a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban 1105 Budapest Szent László tér 7. szám alatt kerül megrendezésre.
Eladó Yaesu 857 rádióhoz, előlap, mikrofon és hangszoró hosszabító kábel. Új, csak kibontottam. Sajnos kibontás után derült, ki hogy egy méter még kellett volna hosszban nekem. Igy fölöslegessé vált.
10000 Ft + posta, a képen látható állapotban. Kb 1 éves, jó gyári aksival.
A kijelző burkolatának bal felső része picit reccsent, de nem lyukas...
A headset csatlakozó fedő gumi nincs meg.
Mikrofon tuningolt, ill. lyuk lett fúrva a mikrofon elé.
A töltője a kezdetektől széthullt a kezemben, a képen látható módon ragasztottam össze.
Headsettet nem tudom hozzá adni, de töltőkábelt természetesen igen.
Amivel a hiányosságokat kompenzálom és nem engedek az árból, hogy adok hozzá a gyári mellé, egy
Nagoya NA-773-as teleszkópos tuningantennát.
A postát te állod.
(ha itt látatlanba nem bíznátok bennem, azok keressenek rá "mchals" felhasználó értékeléseire vaterán, illetve oda is szívesen feltöltöm a terméket, ez esetben a vételár +500 Ft-tal nő)
TISZTELT RÁDIÓS KOLLÉGÁK!FÁJÓ SZÍVVEL MEGVÁLNÉK GYAKORLATILAG ÚJ ÁLLAPOTÚ VALÓBAN KEVESET HASZNÁLT RÁDIÓMTÓL IDŐ HIÁNYA MIATT!AKIT ÉRDEKEL,PAPÍRJAIVAL (ANICÓ SZÁMLA+KEZELÉSI)MINDEN TARTOZÉKÁVAL ELADÓ!TEL...06702826060.IÁR. 55000.-FT.