Keresés

Részletes keresés

AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99701

Furdetest nem ertem hogy oldjak/oldottak meg peldaul a sivatagi nepek. Elvileg ha igaz hogy a szavannarol szarmazik az ember eredetileg akkor nincs is szuksegunk furdesre egyaltalan, hiszen ott felevekig nincs eso/viz, inni is alig, nemhogy furodni. Bar en kicsit ketlem ezt a szavannarol szarmazast, szerintem emberiseg valami meleg eghajlatu szigetvilagon fejlodhetett ki inkabb, ezert nincs bundank (mint a szavannai allatoknak), ezert izzadunk (szavannai allatok nem izzadnak), ezert izzadunk sosat es van szuksegunk sora (szavannan szinte semmi so nem talalhato), ezert imadjuk a tengert es a vizet ezert megyunk tengerpartra udulni ezert lehet alig kizavarni a kisgyereket/gyereket a tobol/tengerbol/vizbol (szavannai allatok irtoznak a viztol), ezert tudjuk szabalyozni/visszatartani a legzesunket akaratlagosan akar hosszu ideig (mas foemlosok nem igazan tudnak viz alatt uszni mint mi), ezert tudnak a kisbabak kapasbol uszni stb.

Előzmény: islamorada (99700)
islamorada Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99700

En csecsemo es gyerekapolono voltam, korhazban is, bolcsodeben is , ujszulotttol 4 eves korig, ez volt a szakmam meg az osidokben. Marha jo konyveink voltak az iskolaban ami szerintem ma is ervenyes lenne. A gyerekneveles ma maskeppen van, meg az apolas is, a regit elavultnak mondjak de mivel aszerint neveltem fel a gyerekemet/ aki soha gyerekkent nem volt beteg csak ellenorzesre jartunk orvoshoz idonkent meg a vedooltasoktra, en csak azt tudom mondani hogy azert azok a regi elvek nem voltak rosszak egy cseppet sem.

 

Regen mikor a baba megszuletett lemostak a vertol, nyalkatol , / arra vigyaztunk hogy a magzatmaz rajta maradjon mert az borvedo es egyeb fontos dolgok vannak benne, par ora alatt felszivodik magatol,  feloltoztettuk affele halozsakba tettuk hogy tudjok mozogni a laba es odaadtuk az anyanak. Ma ugy ahogy van szuletes utan versen, nyalkasan az anya hasara teszik, vajon miert?  Jo az a gyereknek vagy az anyanak? Az osszetartozas erzeset nem hiszem el hogy noveli, eppen olyan jol erzitek mindketten anelkul is ha kezbeveszitek.

 

Aztan valaki meselte hogy 1 hetig nem furdetik a babat csak letorolgetik nedves torlovel, / otthon is ugy van?/ pedig a baba mar izzad, az a gyenge kis bor viszkethet, nem lehet jo erzes, nem csoda ha nyugtalan.

Mar regen elvesztettem a fonalat ilyen teren mert nem dolgoztam itt ebben a korben nem tudom hogy hogy van de otthon mi mindig szopas, eves utan megkinaltuk vizzel vagy teaval amiben nem volt cukor hogy lemossa a tejet a szajabol, plane ha mar kezdett a foga is jonni. Egyaltalan ha a baba sirt, mindig megkinaltuk eloszor vizzel mert hatha szomjas.

 

Sajat agyba tettuk rogton amikor hazahoztuk a korhazbol/ istenem milyen pici volt annak az agynak a kozepen/, jo puha takarora hogy jol erezze a teste magat. Sosem hasra amig pici mert esetleges hanyasnal a fejet fogja forgatni  hatonfekve amig hasrafekve meg bele is fulladhat mert meg nem lesz eleg ereje a fejet emelgetni.

Ha sirt akkor korbegondoltuk hogy miert, nedves a pelenka vagy ehes vagy szomjas vagy csak elzsibband a hata, esetleg keresi az anyjat, a mozgast, a jelenletet, felkapkodni nem kaptuk fel csak megigazitottuk, megerintettuk hogy erezze hogy itt vagyunk a kozelben, sokszor csak az kellett neki.

Egyebkent sokat volt kezben mert imadtuk,  de utana valahanyszor visszatettuk az agyba nem tiltakozott. Egy babanak szerintem semmi keresnivaloja nincs a szulei agyaban mint ott alvas, az elso naptol fogva meg kell ismernie az agyat hogy az az ove/ fog is hozza ragaszkodni idovel, aludni is csak ott szeret majd es azt tekinti birodalmanak a jovoben.

Itt a neten beszelgettem egy novel akinek az unokai a szulokkel alszanak, 4 eves es 12 eves fuk, egy nagy franciaagyon mert az anya, illetve a szulok igy tartjak jonak mert a termeszeti nepek, lablabla, most nemreg koltozott at a 12 eves a sajat szobajaba aludni vegre, utana a kicsi is mert megirigyelte a kulon szobat ami egyebkent mind a ket fiunak volt de aludni a szulokkel csak, el sem tudom kepzelni hogy hogy oldottak meg a szexualis eletuket a kolkokkel, ilyet meg nem is hallottam.

Meg folytatom csak tartok tole hogy hopsszu lesz es nem megy el.

 

 

 

Előzmény: KawaBazsy (99656)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99699

https://pcworld.hu/pcwlite/37-masodperc-alatt-elfogyott-az-osszes-xiaomi-mi-8-248696.html

37 másodperc alatt elfogyott az összes Xiaomi Mi 8

Hát igen, ez van amikor $420-ért adnak Snapdragon 845-os telefont :-)

Bmrenault Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99698

Látja a lehetőségeket.

Szóval keres kiadó szobát mond fel a házat vagy lépj ki a szerződésből hogy neki ne legyen  habostorta a maradékot meg oldja meg.

Tudod jóban rosszban együtt, tudod nincs mazsolázás a brexitnél sincs. Néha még megfogod tudni dugni ha olyanja lesz de ennyi. Én pl nem tartom egyikkel se a kapcsolatot nekem ne dumáljanak hogy jó rossz ők döntöttek így.

Előzmény: dracoo25 (99695)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99697

Más téma, akit érdekel, itt van állítólag az Android jovoje: https://www.hwsw.hu/hirek/58916/jetpack-kotlin-android-kepzes.html

AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99696

Nehez ugy, nem tudok tanacsot adni. Az biztos, hogy ha maga sem tudja a valaszt, nincs tisztaban hogy pontosan mit is erez, akkor nem fog tudni valaszolni neked, mert maga sem tudja. Ilyenkor az eroltetes altalaban rosszabbit a dolgon, vagy ramondja hogy "minden oke" de igazabol nem az. Viszont ha meg nem erolteted, akkor lehet hogy igy fuggoben marad a dolog evekig (evtizedekig akar) ami lehet vegul jo is meg rossz is, de altalaban nem jo a halogatas. Szoval... nem tudom...

Előzmény: dracoo25 (99695)
dracoo25 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99695

Ertem amit irsz de kicsit ugy erzem reszrol nem az a kerdes akar e gyereket hanem nem tudja akar e tolem, es azt sem tudja ha lenne valami ujkapcsolata attol akarna-e. Azt mondta nem erzi hogy ugy langolna a dolog mint az elejen, hogy kihultunk stb.

 

Azt mondta hogy egyuttletunk alatt talan mindig hagyott tudat alatt kilepesi pontokat a kapcsolatbol. Pl hogy eljegyeztem majdnem 3 eve megsem tortent eddig meg az eskuvo (mikor felhoztam a temat hogy lassan szervezni kene akkor borult ki a bili), hogy elutasitja a gyerekvallalast es nem tudja hogy massal is elutasitana-e vagy csak velem, vagy csak a baratnoje nagyon rossz peldaja befolyasolja-e.

 

 

Meg hogy nem ez az elso godrunk, hogy sokszor voltunk abban csak en nem vettem eszre, ezt mondjuk nem tudom ertelmezni, mivel a 7 ev alatt meg cask komolyabb vitank sem volt. kb 0 veszekedes. 

 

Masreszrol kicsit azt erzem hogy mikor csak ram tamaszkodhatott akkor jo voltam meg minden oke, most mikor fuggetlenul tolem is ellenne akkor lapat. Pedig soha nem tettem fuggove ot magamtol se anyagilag sem erzelmileg, mindig pont ugyanolyan hozzaferesunk-dontesi sulyunk volt az anyagi dolgokban is pl.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99688)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99694

LOL, magyarorszagi utolso munkahelyemen volt kollegina aki tok ki volt bukva, hogy minden a pasik szex igenyerol szol. Mint mondta, hocipoje tele volt, hogy pasiknal minel tobb szex az a ferfiassag jele, meno, stb., mig ha egy no gyakran/tobb ferfival akar szexelni akkor "ribi"... Mondta, hogy sokakban fel se merul, hogy a nonek is ugyanolyan igenye lehet a szexre mint a ferfinek. Ot raadasul atlagnal erosebb libidoval es testiseg-szukseggel aldotta meg a sors, de nem akart kapcsolatot, csak szexet. Es ezert tobben ribinek tartottak. Szomoru, nehez lehetett neki emiatt.

Előzmény: Bmrenault (99690)
Bmrenault Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99693

Az a gond hogy a gyerek se tart össze, szóval tök mindegy hogy most van vagy nincs. Rengeteg nagyon boldog házasságot lehet látni kívülről, de belülről..

Régen 90 es évek közepén sok német jött gyerek nélkül balaton környékére kutyával pl/ nem is akartak kutyát/ én sosem értettem mi a jó ebben. Oké kutya de úgy bánni vele mint egy gyerekkel. Voltak állataim volt is amiket bántam levágni pl de most is ha a két macskából bármelyik úgy lépne fel a gyerekkel szemben szemrebbenés nélkül ásnám el.

Nekem nem hízelegnek úgy mint a kölyöknek... Valamelyik hétvégén felkergette egy kutya a macskát a fára azt beszaladt az előkertbe én meg szépen kizavartam jött a gazdaszony ugatva hogy mit képzelek mondom felkergette a macskát a fára a kutya nem olyan, /akkor is ott ugatta/ mondom a gyerek meg macskaszagú ha hozzá ér a kutya mert támad akkor kitöröm a nyakát aztán ugathat nekem.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99688)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99692

Nos errol a gyakorlatrol mar millio tanulmany keszult, stressz szintet mertek ezekben a csecsemokben es tobbszoros volt a normal felvett gyerekekhez kepest. 

Olvastam belulok tobbet, igy van. Sok esetben alapvetoen befolyasolta hogy felvettek-e a csecsemot/kisgyereket vagy sirni hagytak hogy felnottkent nyitott, optimista, embertarsaiban alapvetoen megbizo, baratkozo szemilyesege lett-e vagy pedig zart, pesszimista, gyanakvo, tavolsagtarto lett-e.

Előzmény: Zlot (99689)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99691

Jelen allapotokrol nem tudok nyilatkozni, az teny hogy ket fiatal kollegina meg kollega napi szinten beszelnek a Tinderrol meg mas hasonlo online szolgaltatasokrol amikor nem is hallottam. A bulizas/partizas ugy tunik gyakorlatilag ivaszatot (jobbara binge drinking-et) jelent.

Anno egyszerubbek voltak a dolgok :-) Bar nem voltak egyszeruek a dolgok akkor sem :-) (Ram is azt mondtak hogy jokepu voltam, eleg jol ki is gyurtam magamat :-), es szoba is alltak velem a lanyok, de valamiert donto tobbseguk "legjobb baratkent" kezelt nem pedig boyfriend-kent. (Tobbszor volt hogy legbizalmasabb titkaikat megosztottak velem mintha csak legjobb baratnojuk lennek, de csokig vagy akar csak kezfogasig nem jutottunk el.))

Előzmény: dracoo25 (99687)
Bmrenault Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99690

Jaja egy csajra jutt párszáz kérő lehet válogatni és azt hiszi hogy milyen jó nő.

Pedig mindenki csak megakarja dugni, és itt szállnak el a dolgok hogy te mit gondolsz hát milyen jó pasik várnak rá.

Vannak jópofa történetek talikról :D de ezt nem nélkül használja mind a két fél. Kor photoshop anyagi helyzet fényezése stb stb lásd face..

Beszéld meg az aszonnyal ha nem rakja helyre magát becsomagolod egy bőröndbe és elküldöd kubába.

Előzmény: dracoo25 (99687)
Zlot Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99689

Az alvassal kapcsolatban, mindenki ugy csinalja, ahogy eppen jonak latja. Nalunk sokat aludt kozottunk a fiam, mert imadtunk kozosen aludni, most 4 evesen sajat szobaban, sajat agyban van altatva, estenkent sokszor felebred, ilyenkor a felesegem atmegy visszaaltatni, majd legtobbszor ott is marad reggelig. Hogy ez most jo vagy rossz, mindenkinek megvan rola a velemenye, de abszolut nem erdekel.

En hiszek abban, hogy az ember (kivaltkepp a gyerekek) tarsas lenykent szeretnek a szulokhoz kozel aludni. Nalunk a macska is velunk alszik :) Szoval szerintem a lelkuknek es a mi lelkunknek is tobbet ad, ha valakivel alszunk. Sokan mondjak, hogy "jujj elrontottatok", meg "innen mar nincs visszaut", de magasrol teszek ra, mert mi imadtuk, szeretjuk. Ennyi

Persze kenyelem szempontjabol nem tudnek mar a fiammal tartosan egy agyban aludni, de ha lenne akkora agyunk, akkor nem zavarna egyaltalan. Altataskor mindkettonk el tudja altatni, de ha anya otthon van, akkor o altat, ez a megszokott.

Egy idoben nagy divat volt - sajnos meg most is az, hogy kis csecsemoket, gyerekeket hagytak, hogy "sirjak alomba magukat" es nem mentek be felvenni oket ha sirtak, igy a gyerek egy ido utan mar nem sirt fel es elaludt magatol. Nos errol a gyakorlatrol mar millio tanulmany keszult, stressz szintet mertek ezekben a csecsemokben es tobbszoros volt a normal felvett gyerekekhez kepest. Mert a csecsemo nem azert sir, hogy idegesitsen, vagy mert hisztizik es figyelmet akar, hanem folyamatos visszacsatolast arrol, hogy a szulo ott van, segit neki, jon ha baj van, stb. Ez a szulo-gyerek kapcsolatnak fontos resze. Amelyik gyereket nem veszi fel a szulo ha sir, nem megy be hozza a szobaba, az "megtanulja", hogy a szulo nem jon erte, nem szamithat ra, magara van hagyva, ezaltal megtorik vagy ki sem alakul az a kotelek, aminek ki kellene normalis esetben. (Egy pszichologus no mondta, mar nem tudom pontosan ki, hogy az arvahazban a csecsemok nem sirnak. Teljes csendben fekszenek es alszanak. Mert megtanultak, hogy nem jon ertuk senki. Es en ennel szomorubb dolgot el sem tudok kepzelni) Nekunk ez a normalis, ha a fiamnak szuksege van ram, en MINDIG felveszem, mindig megolelem, mindig megnyugtatom, mert tudom milyen jo erzes ha van ott valaki ha szukseged van ra. De tovabbmegyek, ugyanezt csinalom, ha elesett es megutotte magat, vagy ha nyugos, vagy "hisztizik" mert egyszeruen a kis gyerekek meg nem tudjak kifejezni az erzelmeiket es a legtobbszor egy apai / anyai oleles a legjobb, amit akkor kaphatnak. Sok ismeros "megszolt" mar amiatt, hogy elesett a fiam, megutotte magat, sirt, en meg odamentem es felvettem. Megkaptam egy csomoszor, hogy hagyd csak, nem hal bele, nem sulyos, nem lett baja, katonadolog stb, de magasrol teszek erre. En nem katonakat nevelek, hanem egy erzelmekkel teli kisembert, es ha neki jobb attol hogy felveszem, akkor fel fogom venni. Akar 100x is.

Visszakanyarodva az alvasra, tegyetek azt, ami nektek a legjobban mukodik, figyelembe veve azt, hogy a gyerekeiteknek es nektek mi a legjobb. Es ne torodjetek massal. Ha nekunk is ket gyerek lenne, akkor egyszobaban tuti jobban ellennenek, mert akkor mar van tarsasag, halljak egymas szuszogasat, stb, es nincsenek "egyedul".

Előzmény: KawaBazsy (99643)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99688

Nem kell eroltetni. Van ismeros ahol ugyanez volt. Vegul ugy dontottek, hogy egyuttmaradnak, de nem hazasodnak ossze es nem vallalnak gyereket. Ez kb egy evvel azalott volt mielott kijottunk Angliaba (12 eve), azota is egyutt vannak, de nem hazasok es nincs gyerekuk, viszont (amennyire tudom) boldogan elnek egyutt.

Mashol az a nagy kerdes, hogy mi van ha ugy vallanak gyereket, hogy egyikuk-masikuk-mindkettejuk nem igazan vagyik ra. Ez elsulhet jol is (beindulnak az apai/anyai osztonok amikor megvan a gyerek) meg rosszul is (nem indulnak be az osztonok es "pup az ember hatan" a gyerek). Sajnos nalunk a (meglehetosen kozeli) rokonsagban volt pelda erre, bevallaltak a gyereket, mert "ido volt" gyereket vallalni, ugy hogy amugy nem kulonosebben vagytak ra, de ugy gondoltak hogy majd megjon a kedvuk es majd a gyerek jobban osszetartja oket - sajnos nem jott be, gyereket 1 eves kora ota nagyszulo neveli hivtalos gyamkent, szulok csak hetvegen neznek ra a gyerekre (mar amikor), es nem sokkal kesobb (nem tul szepen) el is valtak. Szegeny gyerek... (Gondold el amikor egy <10 eves gyerek olyant mond hogy "tudom hogy szeretnem kellene anyut de egyaltalan nem szeretem, soha nem akarok vele lenni"...) Plusz szegeny gyerek milyen tapasztalatokkal indul majd a nagybetus eletben par ev mulva, milyen parkapcsolata, csaladja lesz ilyen negativ tapsztalattal felvertezve...

Előzmény: dracoo25 (99684)
dracoo25 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99687

Biztos valami nem stimmel, mert minden nagykepuseg nelkul mondom hogy nem vagyok egy csuny gyerek de pl munkaba menet a nok/lanyok meg cask ram sem neznek stb. Mindenki mered a telefonjara vagy maga ele. 

 

Pl. 10 eve ez nem igy volt. Mindig volt kis mosolygas egymasra idegenekkel vagy elkapott pillanat hogy valaki nez, esetleg egy kis szemezes most semmi.

 

Ezzel ellentetben a tarskeresokon irgalmatlan nagy elet van, gyakorlatilag online ismerkednek az emberek. Mint valami ruhaboltban amikor valogat valaki.

 

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99683)
Bmrenault Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99686

Segitség nincs, majdnem minimàlbéresek vagyunk. Szóval pénz sincs. Hobbim van gyerekkel együtt csinàlom. Nem érzem apànak magam de szeretem ha odabújik és teljesen màs mint unoka öcs húg egyéb rokongyerek. Szóval mi se éreztük hogy hűha megvàltozott valami. Én se hogy hű de kêne. Nincs racionàlis vàlasz a gyerekre de kell. Sokkal nyugodtabb vagyok.

Aszonynak első dolga volt macskàt szerezni úgy hogy no pets volt a szerződés. ép leszrtuk.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99681)
dracoo25 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99685

Koszonom hogy ezt leirtad, ez ad egy kis bizakodasra okot. :)

Előzmény: Caitlin (99675)
dracoo25 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99684

Kicsit hasonlo most a kapcsolatunk valsagaban is az egyik problema. A kedves menyasszonyom Vasarnap volt 30 es igazabol aznap este szabadultak el a dolgok.

 

Azt mondta hogy nem tudja megmondani miert panikol ha elojon  a gyerek tema, hogy tolem nem akar gyereket vagy mastol sem akarna-e vajon vagy abszolut nem akar?

 

Ugyanez az eskuvo tema, hogy nagyon varnia kene meg orulnie hogy szervezheti de valamiert fel tole/nem villanyozza fel. Kerdes azert erzi ezt mert velem nem akar eskuvot vagy azert mert amugy sem akar?

 

 

 

 

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99681)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99683

Multkor ket kollegina beszelgetett a canteenban arrol, hogy (kb igy fogalmazva, es ezzel a lenyeggel) "mennyivel egyszerubb lenne ha nem lenne ez az egesz szerelmesdi-szex-parkapcsolati-gyerekcsinalasi marhasag, mennyi erre elpocsekolt energiat lehetne masra forditani". A remiszto: az egyik 40 koruli volt es 2 gyereke van, a masik meg <25 azaz ifjusaga teljeben most kene leginkabb szerelmesnek-szeximadonak lennie, ES mindketten egyetertettek, bolgotattak... Szoval akkor en meg ne is panaszkodjak, mert en nem erzem a szerelmet-parkapcsolatot marhasagnak es elpocsekolt energianak, de ezek szerint van aki igen.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99681)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99682

:-)

Előzmény: Bmrenault (99680)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99681

Well, esetunkben az az egyik legremisztobb, hogy macskara-kutyara vagyunk, tenylegesen, naponta gondolkozunk rajta, elkepzeljuk milyen lenne, sovargunk, elerzekenyulunk mikor meglatunk egy aranyos cica-kutyat, odanezunk mikor latunk egy szep kutyahazat stb. Gyerekkel kapcsolatban meg mindez hianyzik. Peldaul ranezek egy kisgyerekre vagy babara, es latok egy kisgyereket/babat, nem pedig valami cuki, szeretnivalo dolgot, nem erzekenyulok el, nincsen "de jo lenne egy sajat" gondolat stb. Van hogy honapokig nem is jut eszunkbe a gyerek tema. Ezek utan szerinted szabad igy gyereket vallalni? Tisztan logikai alapon, meg mert "az a szokas". (Raadasul a logikai alapon se mukodik, merthogy nincs hely, nincs ido, nincs penz, nincs segitseg stb., elvonna az idot a hobbijainkrol amit viszont imadunk stb... "Befektetesnek" meg, hogy "majd legyen aki gondunkat viselje oreg korunkban" szerintem onzoseg lenne, gyerek dolga szerintunk a sajat gyereke fele van, fene se akar meg terhet roni a nyakukba.) Nem mondom, ha nyernenk a lotton/EuroMillion jackpot-ot, akkor valoszinuleg megprobalkoznank a gyerekvallalassal, de csak amugy "kivancsisagbol". Bar ez is eleg felelotlenseg. Szerintem az ilyene emberre mint peldaul en szoktak mondani, hogy "nem valo neki a gyerek", es teljesen jogosan szerintem. Raadasul ez nem egy eldontheto dolog. Nem tudom eldonteni, hogy "holnaptol szeretem a babakat, vagyok sajat gyerekre stb.". Ugyanugy mint ahogy nem tudod eldonteni hogy holnaptol szeretem/szerelmes vagyok az Evaba vagy a Gezaba ha amugy nem/nem vagy, vagy hogy nem tudod eldonteni hogy "mostantol szeretem a tokfozeleket" ha amugy utalod a tokfozeleket... Nem tudom, valami gyartasi hiba van nalam, kimaradt valami programsor/ciklus/rutin az operacios rendszerembol :-)

Előzmény: Bmrenault (99676)
Bmrenault Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99680

Te falun éltél már?

Vaze faternak/nem apám/ /70/ van 3 gyekeke akit elismert. Elismert érted.. ő házaságain belül is annyit ment kefélni hogy a cipőfényesítő elbújhat mellette.

Szerintem velem együtt meg a 2 fiának nem volt annyi nő meg mint neki egyedül :D és felnevelte a fiait!

Tudod házaságon belül is lehet kikacsintani és te se vagy a nő mellet 24 órában. Egyik ilyen ismerősöm mondta hogy csak az a nő foglalt akin ép fekszenek.

A természeti népeknél akik szinte "családon" belül vannak persze elvárható hogy frissítsék a vért. Nem egy két csoportnál volt hogy az utazónak felkínálták a nőket.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99677)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99679

Hehe, az elso kb ot ev nalunk is eleg viharos volt. Volt olyan idoszak abban az ot evben amikor heti rendszeresseggel akartunk szakitani. Azert is nem hazasodtunk korabban, csak miutan jora fordultak a dolgok.

Előzmény: Caitlin (99675)
Bmrenault Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99678

Azért egy 50 es  rigólyás mama helyett egy 25 ös csinike hát nem is tudom..... Mindig jobbat újabbat.

A veszekedés/vita beletartozik az életbe kicsit durvább megbeszélése a dolgoknak.

De az se normális ha valaki az első alkalommal lelépne meg az se ha egyfolytában megy a vita.

Előzmény: Caitlin (99675)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99677

Azt mondjak, hogy a problema az, hogy az ember alapvetoen "periodikusan monogam" faj. Azaz egy ideig (par evig jellemzoen) huseges a parjahoz, utana azonban valtana egy kovetkezo kapcsolatra, majd par ev utan ismet es ismet. Nem tudom, esetunkben ez abszolut nem igy van, de allitolag alapvetoen ilyen bellitottsagu az ember. Es a hazassag intezmenye ennek all utjaba. Korabban nem volt "divat" elvalni, aztan ahogy lazultak a tarsadali elvarasok es normak, elnezobbe valt a tarsadalom, termeszteszeruleg megugrott/megugrik a valasok szama. Allitolag termeszeti nepeknek megfigyeltek, hogy egy-egy par nehany evig van egyutt, jellemzoen az utod(ok) megszuleteseig vagy az utan meg egy rovid ideig, aztan uj parkapcsoaltot alkotnak. Meg erdekesebb, hogy a gyerekeket szulok/nemzok egyben nem az azokat felnevelok. A gyereknevelest altalaban a nagyszulok (sokszor nagy-nagyszulok) vegzik. Erdekes, valami van is benne, az ember hormonjai leginkabb 16-30 kozott tombolnak, gyerekszulesre is allitolag a 20-25 kozotti eletkor a legjobb (akkor van a nok termekenysegi maximuma, akkor a legnagyobb az eselye egeszseges utod kihordasanak-szulesenek, ami termeszeti nepeknel ahogy nincs igazan ultrahang meg szuleszet osztalyos korhaz igencsak fontos szempont lehet), viszont gyereknevelesi osztonei a legtobb embernek igazabol 30 utan indulnak be (vagy sosem, mint nalam...). Magyaran a szexualitas/gyereknemzes/szules korszaka es a gyerekneveles korszaka alapbol nem esnek egybe a legtobb esetben. Mindezt persze csak olvastam, ki tudja mennyire igaz vagy nem...

Előzmény: dracoo25 (99674)
Bmrenault Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99676

Hát egy ti nem "szaporodtatok" valószinű megvolt az oka.

Én sem akartam gyereket csak akadályoz nem élhetsz annyi idöt a hobbidnak elveszi a pénzt energiát sikitozik a füledbe meg ráül a fejedre keltés gyanánt stb és néha büdös is..

Viszont asszony akart én húztam az időt és bánom kicsit. A gyereket nem bánom egyáltalán ahogy látod fejlődni, csokit csórni kell az emberi boldogsághoz.

A mostani fiataloknak meg mi a fontos, kivétel nélkül mondom. Telefon, menő kocsi, szabadság mekkora arc a facen stb stb stb.

A mai világban nem a faluból szedsz össze valakit hanem akár a világ túl feléről /lásd 50 körüli europai nő fekete fiatal 2 hét után házaság vizum stb/

Azért én sem vagyok álszent mert én nézelődöm bőven és hidd el hogy én ezzel a hozzá állással amim van a legtöbb nőnél esélytelen vagyok.

Mert kell az ajándék meg ilyen romantikus dolgok érted. Vegyek neki új telefont másnap valószínűleg sejted.

Akiknek bejönnék azok elvált gyerekes anyák mert nekik meg pont az ilyen pasi kell. Én meg nem vagyok hajlandó másét nevelni.

Az ismerősi körben vannak szingli pasik azért az ember agyára tud menni az egyedül lét és kérdem őket mért magyar csajt akarnak mért nem mást, azt jönnek a nyafogások.

Én pl fekete csajt "komoly" kapcsolatra keresnék csak mikor meglátom közelebbről valahogy elmegy a kedvem tőlük.

Sokan szerintem belefáradnak a keresésbe.

Ja csak annyi hogy mikor elkezdtem fuvarokat /reptér stb/ csinálni rengeteg kedves barátnőm/ barátom lett akik a nem lehetne olcsóbban mert mi olyan jobban vagyunk kérdésre megkapták a mikor sz*pod le a felárat/ jössz  e segíteni/ kifizeted a parkolást kérdésre behisztiztek.

Érdek emberek és sok embertől halom vissza hogy ez az általános. 

A gyerek meg nem érdeked megint csak visszatérve a gyerekes részhez, mert...

 

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99672)
Caitlin Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99675

ebbe belejatszik az is, h alapvetoen nem megjavitani akarjak mostansag az emberek a dolgokat, hanem ujat szerezni. Igaz a mosogepre, de a kapcsolatokra is. 

Mi mar annyiszor akartunk valni a ferjemmel a 22 ev alatt, h ossze se tudom szamolni. De eddig mindig megoldottuk. Mert meg akartuk. Mert mindig megtalaltuk az a valamit a masikban ami miatt mar elso korben is hozza vonzodtunk es vele akartuk leelni az eletunket. Viszont nem volt egyszeru, sokkal konnyebb lett volna feladni es elolrol kezdeni.

Előzmény: dracoo25 (99674)
dracoo25 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99674

Igen ez egy erezheto jelenseg sajnos. Amerikaban mar kb minden 2. hazassag valassal vegzodik, ez nagyon ijeszto szam.

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99670)
dracoo25 Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99673

Nem vagy kocsog, a jo kapcsolat az agyban is jo kell hogy legyen. Nagyon sokat beszelgettunk az elmult napokban es ez a terulet az a kapcsolatunkon belul, amiben egyet ertettunk hogy nincs semmi problema. 3. fel szinten nincs a dologban ebben biztos vagyok. Ez hulyen fog hangzani de sajnos nem ilyen egyszeru a dolog....

Előzmény: Bmrenault (99669)
AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.06.07 0 0 99672

Meg annyit az aszexualitas temahoz, hogy egyes biologusok szerint ez fajbiologiai jelenseg es a nepsuruseggel van osszefuggesben - mint ahogy tobb allatfajnal megfigyelheto hogy ha tul sokan vannak egysegnyi teruleten akkor egyszeruen beszuntetik a szaporodast. Aztan hogy az emberisegnel is igy van-e vagy sem az mas kerdes, de lehet. Vannak olyan joslatok, hogy 3000-3500 kornekere kihalhat az emberiseg, vagy legalabb is tortenelem elotti idokre csokken a letszama (100 millio fo az egesz Fodlon alá).

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99671)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!