húúúúúú, én is pont most írok e-mail egy moderátornak, hogy tegyen fel egyet.
Az enyáém elég egyszerű.
Ha tied igazi banner, akkor írj egy mailt a wagnerur@index.hu -ra és küldd el neki, és kérd meg, hogy tegye fel.
Nem rossz felállás. Egyébként a Lazics a Fradi ellen az első félidőben egész jól fozicott. Igaz, utána eltűnt. A Zava helyett próbálkoznék a Buzsákyval, de lehet, hogy majd a II. félidőben száll csak be.
Madar Csabi még a padon sem ? Ki tudja, mikor szállhat be ismét ?
Teljesen igazad van, elnéztem/elírtam a dolgot, bocs. Szóval gratulálok a 32 pontodhoz!
Lássuk a mai kezdőcspatot:
Hajdu - Mónos, Szmiljanics, Komlósi, Győri - Czvitkovics, Zavadszky, Jezdimirovics, Kanta Sz. - Ferenczi, Illés. Cserelehetőségek: Branezac, Elek, Buzsáky, Horváth L., Lazics, Juhász R.
Alaposan el lettünk kényeztetve az elmúlt hetekben, remélem ez holnap sem változik meg. Ha valakinek esetleg rossz lenne a hangulata, nézzen a tabellára vagy a Góltotó NB I topicba. Ott is az összesítések érdekesek. Bluefannek külön gratula, az én 24 ponthoz képest pláne.
A holnapi - egyébként szerintem sem olyan könnyű -meccs előtt lesz találkozó?
Kiváncsi vagyok, hogy játszik e Kanta szabi. Nagyon felkapta a sajtó, én félek, hogy nagy teher lesz mostantól rajta...
Sokszor elkiabálnak dolgokat, és ezzel nem tesznek jót a játékosoknak
Hánykor van a meccs ? Valszeg én is ott leszek, ha nem munkaidőben van. A poén kedvéért most Branezacnak kellene kezdenie, hiszen az eddigi edzőmeccseken és a kupameccseken négyesével rugdosta a gólokat. Ez is kupameccs...
A Dunaferr egyébként nem olyan rossz, mint ahogyan állnak. Magyar szinten nem rossz játékosokból áll.