Olvasgatom a fórumot,és a honlappal kapcsolatban szeretném elmondani,hogy nagyon támogatnánk az ötletet!Természetesen a képeket a klub honlapjáról nyugodtan átvehetitek.Nem tudom,hogy milyen formában gondolnátok a megvalósítást (önálló domain,vagy ingyenes webtárhely?),mindenesetre nagyon örülnénk,ha megszületne ez a dolog,mert a kis pedálos is szerves része a moszkvics történelemnek.Mondanám,hogy szívesen megcsinálom a lapot is,de szabadidőm már szinte alig akad mostanában.Mindenesetre,ha van konkrét ötlet, és anyag,szívesen segítek amit tudok!
elég nehéz ezekhez bármit is szerezni,de a méh telepen kifoghatsz 1x olyat amin pont az apróságok jók.szóval kitartás és egyszer összeáll a kis moszkvics:)de ha nem akarod megcsinálni akkor szívesen átveszem:)
pedálos moszkvicsos oldallal kapcsban senkinek semmi reakció?:(
szia embecska!látom te itt nagy spiler vagy,nekem is van egy kasznim olyan méh-telep fillinges, semmi nincs benne, lehet hozzá cuccot szerezni, vagy csináljam meg virágosládának?
csak szerencsén múlik sajnos,ha tehetném egész nap ott ülnék a kapuban és figyelném miket hoznak.hetente 1 biztos befutna.ez is ha félórával később megyek már be van temetve....de ki tudja lehet utánam félórával meg hozhattak egy óvoda selejtezésből 10 darabot plexi szélvédőstül....szóval sose lehet tudni
amúgy mint ötlet felvetném hogy nem érdemelnék-e meg ezek a járgányok hogy kapjanak egy saját weboldalt?
szerintem már van elég kép,infó,megszállott hogy létrejöjjön.minden típusról lenne részletes leírás,képekkel alátámasztva,az a gyári hasznutasítás bescannelve,a moszkvicsklubbos szép gyári képeket köllcsönkérni,mindenkinek saját névreszóló mappa ahol a moszkvicsa képei láthatók,némi szöveggel,adok-veszek rovat,felújítás,tanácsok,stb.na?
én sajna nem vagyok otthon weboldal szerkesztésben,de egy gagyi gportalos oldalt össze tudnék esetleg rakni,jobb mint a semmi.vagy valaki jobbat tud?
matíz?oxicort? nektek mind 2-töknek van oldala,ti talán jobban vágjátok a témát.vélemény?
Nem olyan vad, mint ahogy elsőre kinéz. Nem össze-vissza hajlítgatott, hanem a hajlítás csak egyetlen ívben deformálta a lemezeket - így egy darabig kézzel vissza lehetett húzni egészen épkézláb formájúra.
OFF: Egy válasszal adós vagyok neked. A bodajki MB 90-ért ment el.
Erről a zöld kisautóról van szó. Kalapálni és hegeszteni is kell. Azon a részen törött, ahol a tieden a fadarabok vannak bedrótozva. Talán akkor roggyant meg így, amikor a markológép felrakta a vashalom tetejére.
Egészen kultúrált megoldások ezek. :-) A lámpák lazán kitöltik a homlokfal helyét, így még hiányérzete sincs az embernek. Az itthoni moszkvicsok közül egy fényezőnél, egy pedig lakatosnál van már jó ideje. Mindegyikük ingyen vállalta, ez érezhető a munkatempón. De hát a türelem Moszkvát terem. (bocs)
ma is hoztam egyet a méhből,ez olcsóbb hely csak 780 ft-ba került:) elég strapás de a háta meg esetleg a motorháztető jó lesz a multkori szürke felújításához.belül fával meggányolva a szokásos eltörő helyen.elöl figyelitek a lámpát?:))))valami "nájtrájder" fan lehetett a gyerek akié volt:D
nézegettem,baromi gyenge anyagból vannak ezek:(de azért megpróbálom,valami jó szakihoz elviszem összevarratni,mert nem akarok 2 szék közül a földre ülni.
A 173-as hátulját szerintem védőgázassal rá lehetne heggeszteni. A kettőből egyet mindenképpen össze lehet rakni. Ha nem vágsz bele (szó szerint :) ) add el a kettőt, én megcsinálom :)
van 1 jó a házban,volt 1 másik jó amit odaajándékoztam barátnőmnek,és van 4 roncs.ezekből akarok még 1 jót,de sehogyse jutok hozzá 1 jó kasznihoz.vagy törött vagy rohadt:( és kb volt még 3-4 amit láttam méhben,meg itt-ott de olyan rosszak voltak hogy nem kellett.
szóval ha valakinek van 1 csupasz frankó kasznija,akkor cserélhetünk ülésre(műanyag vagy műbőr),kerekekre(régi vagy új),hűtőrácsra,stb:)
a mai jövevény:)))) ingyér kaptam,de messzire kellett menni érte.a Lillafüredi kastély parkot rótta eddigi életében,ugyanis onnan van:)elölről jó,de az igazság odaát van:(hátsó élére állítva volt pár évet és a hátulja elmúlt:(pedig fedél alatt volt....dehát ilyen ez a hegyi levegő:( szerintetek lehet ezzel a rohadással kezdeni vmit?esetleg ráforrasztani egy másik farát?vagy ez nagyon meredek ötlet?:)