Regen en is vezettem ilyen kismoszkvicsot, a szomszede volt, a 80-as evek elejen. Sajnos most nekem csak 1:1-es meretaranyu (nagy) Moszkvicsom van, de szeretnek venni egy hasznalhato peldanyt a szobaba is, a kis csaladtagok szamara. :)
Nem kell feltetlenul szepnek lennie, lehet kicsit horpadt is, csak mukodjon, mivel festest es kisebb munkakat meg tudok csinalni, de hegeszteni nem szeretnek.
Szoval, ahhoz kerek segitseget, hogy mennyiert es hogyan tudok venni ilyet.
Talaltam egy honlapot a mult heten, ami a kismoszkvicsokrol szol, az elejen a szerelosor fenykepe lathato kek moszkvicsokkal, de most mar 2 oraja keresem es nem talalom meg. Kerem, irjatok meg a linkjet, ha tudjatok, hogy melyikre gondolok.
Embecska van egy jó meg egy rossz hirem, a jó az hogy küldtem emailben néhány képet erröl a moszkvicsról meg a tesójáról, a rossz pedig hogy szerkesztheted át a honlapon a gyártási dátumot ugyanis ez 94es!!!:)))))
huh,motorral:) 2000-ret simán megért.akármilyen rosszat látsz,ki kell hozni:)amúgy ma én is vadásztam méhből 2 hibátlan dísztárcsát:)alu közt kallódott.
jaja már vadásztam rá hátsó lámpát is mert tötrött volt az egyik..lökhárítót lehet nehezebb lesz
2 rugót meg szerintem nagyon megért! sőt vastelepen nem is láttam még ennyire egészet..simson starom csomagtartóján elhozni meg elég kemény menet volt... :)
Ezt tegnap lőttem a vastelepen.. eléggé laikus vagyok a témában de pár kép alapján sikerült azonosítanom hogy ez régebbi lehet mint a "műanyaglökhárítósok" .kérdés : ezeket mikor és mennyit gyártottak belőle?-kb- továbbá nem akad valakinek előre alu lökhárító és kormány? ha igen mennyiért? köszi
Tegnap nézegettem a pedálos lada képeket. A kerekei nagyon ismerősek voltak valahonnan, aztán ma reggel rájöttem hol láttam már ilyet. A Moszkvicsom hiányzó kormánykereke van pótolva hasonlóval, de ez a színek tekintetében negatívja a ladakeréknek. Ettől függetlenűl lehet mégis ladakerék? Ha igen, akkor felajánlom valakinek (mondjuk 1 kormányért cserébe), ha valakinek ez hiányozna.
Az ára lemaradt, 5eFt volt ilyen állapotában. Képek természetesen mehetnek fel, meg csinálok még jobb minőségűeket is, pláne ha fejlődik majd a project :o) Van még 1 színes fotóm sógorom '80-as évjáratú gépéről nullkilóméteres állapotában, szkennelés után küldöm azt is!
volt 1 képem a te moszkvádról szemből,tán a pancsi fórumból,de nem találom,ha meglenne elküldhetnéd,meg még több is jöhet. meg volt valami veterán kiállítás ahol egy kis zöld ki volt állítva benne valami babával.ez is valaki szúrta be.ez nincs meg valakinek?
Zsir a verda! Barcsak mindegyik ilyen allapotban kerulne elo. Neha rosszul vagyok a latvanytol, mikor embecska felteszi a kepeit, hogy milyen szerencsetlenul jart darabokat cipel haza a MEH-bol. De csak ha a felebol lesz valami, akkor mar megerte kikukazni oket.
Azon kevesek közé tartozok, akik előbb a honlapot találták meg, aztán ezt a topic-ot.
Tavaly télen akadtam rá gyermekkorom nagy álmára a pedálos Moszkvára. eFt-ért vettem a képeken látható állapotban. Tavaszra terveztem a felújítását, de alkatrészhiányban szenvedek :-(
Kb kész a honlap,kicsit gagyi de jobb mint a semmi.Nézzetek szét rajta,feltettem az itteni tagok képeit,ugye nem baj?:)lehet reklamálni,módosítani.ötletek is jöhetnek,minden,kritika is