Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

korx Creative Commons License 1998.09.21 0 0 0
Sajna konkrét segítséget nem tudok adni, pusztán alátámasztanám sti kritikáját.
Az én párom nemrég szerezte meg a jogsit (vidéken), az elsö gyakorlati oktatójára annyira illettek a leírtak, hogy le kellett cserélni. A második oktatóval nem volt gond, csak ugye az elözö gyakorlati órák elvesztek, valamint 3 szor vágták meg eszméletlen mondvacsinált okokból a vizsgabiztosok.
A jogsi nekünk igy kb. 100 rugóba került, de úgy hallom mostanába ez a nagyságrand az ára.
sti Creative Commons License 1998.09.21 0 0 topiknyitó
A feleségem szeretne autóvezetést tanulni. Az én személyes tapasztalataim azok, hogy általában ilyen helyeken iszonyúan frusztrált bunkó állatok oktatnak, akik mániákusan féltik a kocsijukat és abszolút semmi pedagógiai érzékük sincsen. Én fiúként csak-csak elviseltem annó az én oktatómat, de több nőről hallottatm, aki a primitív oktató undorító viselkedése miatt nem fejezte be a tanulást és nem lett jogsija.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy kinek hol voltak és milyen tapasztalatai az autóvezetéstanulás témakörében, engem kifejezetten a nem túl régi élmények érdekelnének, lehetőleg a XI. ker. környékén, de ha már külön témát nyitottam, természetesen mindenki beírhatja bármilyen ezzel kapcsolatos élményeit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!