ezt nem hiszem el ! épp ma néztem meg a vezess.hu-n egy részletet a Pogány Madonnából,ahol egy pont ilyen rendőrladával csapatnak.gondoltam is rá,vajon létezik-e még ilyen kocsi,elrakott-e valaki belőle egy példányt?és tessék
hmmmm,nem is tudtam hogy 2 féle volt,én arra már nem emléxem:(vagyis nem emlékezhetek.
nem is tudom melyik variáció a jobb.a fehérnél tul nagy felület lenne fehér,kerekek is....viszont szebb az oldalán a kék csík mint fordítva.asszem ilyen lesz
Szerintem tuti őtlet a "rendőrlada"Ha rendőr ladát akarsz csinálni belőle közlekedésit vagy közrendvédelmit.:-))) Mert a "régi átkosba" ezt megkülönböztették ugyanis a közrendes kék alapon fehér csíkos, a közlekedési pedig fehér alapon kék csikos volt hívószámmal a tetején. Legalábbis én így emlékezem. A feliratot pedig ragasztható betű sablonból megoldható.
De a meggybordó szín se áll rosszul neki (nekem olyan volt)
ebay-t nézegettem multkor.ez elég pofás darab:http://href.hu/x/1fuk és nem is kapkodnak érte.a tulaj 25 euróért elküldi kishazánkba,az ár meg 20 euro most.tehát 45-ért itt lenne.az olyan 13 ezer huf......végülis börzés,vaterás árakhoz képest nem is olyan drága.
miskolc biciklivel,motorral fél órán belül bejárható körzetében van kb 7db nagyobb méhtelep és még vagy 3db kis maszek ahol sosincs semmi.Ebből 1-2-be nem engednek be,oda ahol a legtöbb komplett autót veszik át.de a többibe szabad a bejárás:)és már olyan szinten ismernek,hogy ma is egy kisteherautós kérdezett hogy ugye én kerestem multkor pedálos autót:)
a lada színén gondolkozom:mit ajánlotok?
nekem ez a bézs nem igazán tetszik,olyan semmilyen szín ez.valami szebb kéne.nekem az az ötletem hogy szép kék az egész és oldalt az a csík fehér(mint az 1. zöld ladámon) és odaírnám kék betűkkel hogy rendőrség.elölre a gyári helyre villogó,a gyári narancssárga kis lámpák helyére kerek zsiga sárvédő indexek,hátra meg aluból vágni 1 kis téglalapot rendszámnak és RB vagy RA rendszámot megfesteni.konkrét kis rendőr lada lehetne.
Hat igen, az is hozzatartozik a tortenethez:) De spec en arra gondoltam, hogy mivel hetfon adasszunet volt, igy hetfonkent kivetel nelkul minden este csaladi diavetites volt a program. Jobb is volt, valahogy jobban osszehozta a csaladot, sokkal szemelyesebb volt, mint a TV elott bambulni...
Kéne ide a környékre is egy ilyen vastelep, mióta elköltöztünk Fehérvárról, nem találtam hasonló "Kincsesbányát". (Tényleg nem tud valaki Érd körül ilyet?) Gratula a szerzeményekhez, ez a lada már reményteljesebb, mint az előző.
A mienk szürke színben pompázik, és unokától nagyszülőig ma is mindenki örül a vetítésnek. Hát igen, a hétfő esték... Csak nem arra gondolsz, hogy abban az időben a legtöbb magyar gyerek hétfőn fogantatott; adásszünet volt, valamivel el kellett teljék az este... :-)
amúgy figyelitek,a motorházon középen valaminek hely van.rájöttem képek alapján hogy gyárilag némelyiken sziréna volt,ezen is.ilyen ni.majd rakok rá én is oda vmi hasonlót
hát figyu.....te tudod mennyire kell.1 példa:7végén a vásárba volt 1 hibátlan,ára 30 ezer.nem is vitték el,de a cseh aukrón a 20 ezer forintot el szokták érni a szépek.ez elég hiányos,szerintem a 10 megfogja.én holnap kapok 1-et dobozzal,hibátlan,bár az a ndk-s presu fajta és lendkerekes,kicsit máshogy néz ki de ugyanolyan nagy.holnap megmutatom.ezért is tettem le a pirosról,meg mert nem leszek netközelbe a végén.Úgyhogy hajrá!!!!!!
Nem is rossz otelt, majd megnezem, mert jo lenne egy. De csak ugyanilyen kek (nem is tudom, hogy volt-e masfele), mert nagyon sok szep kellemes emlekem fuzodik hozza... hejj, azok a hetfo estek (akik velem egykoruak, vagy idosebbek, azok tudjak mirol beszelek:)
tatra:neeem,többet már nem nyomok rá,ez a max.miért te is harcolsz érte?
na szóval itt a mai szerzemény:a színe kicsit más,de a kaszni nagyon jó.lámpák töröttek,de a korábbin az jó.lökhárító is megvan.ezzel a kasznival fogom összerakni a ladát,ez egyértelmű.ott van a berva is,diavetítő,régi autósrádió,elég gány és átalakított a berva,de mivel ez az egész kupac kijött 2000-ből így elhoztam.