Én a netről rendeltem növényeket nemrég(Pomelofa,licsifa,Mango,Banánfa),amiket írtál nem tudom,hogy van e náluk,de egy kérdést megér! Irj nekik a margaretaonline@freemail.hu címre,biztosan segíteni fognak! Remélem tudtam segíteni! Minden jót!
Van még jó néhány kakaó palánta (illetve már kis fa), valamint jack fruit is. Ha valakit érdekel, szívesen cserélek trópusi növényre. Képet is tudok küldeni.
Maradt még jópár kakaó magoncom (illetve most már kis fácskák), illetve jackfruit is. Ha valakit érdekel, szívesen cserélnék bármilyen trópusi növényre. Képet is tudok küldeni.
A reklám helye: Ha vkit érdekel a Békásmegyeri Silvanusban mediterrán akció van, tehát sok mediterrán növény -30%-kal olcsóbban, pl Feijoa, olajfa stb.....stb Láttam egy szép ember méretű szamócafát(Arbutus) is ez is akciós volt. Volt még 3 télálló pálma csemete(nem tudom a pontos fajt) 1500 ft egységáron.
A medvehagyma jöhet (majd tavasszal), de más ötletem még nincs. Bocsi, de elborít a meló: határidők, mókuskerék, a fórumot rendesen követni sincs időm...
Csak kifejlett állapotában fogok rájönni? Na mind1. Termést nem annyira szeretnék tőle,meg szobában nem is hoz azt tudom mert a szüleimnek kb úgy 25 éves és már 2m is meglehet termést viszont nem hozott. Dísznövénynek szeretném...
Sziasztok! Én most ültettem el 20db datolya magot. Kíváncsi leszek mennyi fog kihajtani. Már alig várom, de sajna 2 hónapot várnom kell. Nem tudom eldönteni, hogy most a nagy félét, vagy a törpe datolyát ültettem el... Ezt honnan tudom meg, nem tudja valaki?
Kezdenek beérni a sárga szamóca guava első termései,de volt egy második virágzási hullám,ezek később fognak érni.A piroson még több van de az még nem érik.