Hát,pedig én is a vateráról vettem...Tényleg horror árakon mennek,most is fent van kettő,de azok tényleg drágák.Ez 15 pénz volt,ennyit még megadtam érte.Az ecseri piacon ennél ezerszer szakadtabbakat kínálnak hiányosan!!drágábban.
Elkezdtem tisztogatni a lányommal ma este.Egész pofás darab.Tapasztaltabbakhoz egy kérdés:
Mind a két kerék hajtva van hátul,vagy csak az egyik?Nekem az egyik elforog,leszedtem a dísztárcsát,de teljesen gyárinak tűnik minden.Egyfajta differenciálként műxik ez,vagy kikopott,(tört)valami benne??
Hmm, nagyon szep darab, gratulalok! Az enyem is kb. ilyen allapotu (csak az meg a regebbi, aluminium lokharitos valtozat), de sajna annak hianyzik a szelvedoje. Itt az ujabb bizonyitek, hogy meg van esely nem tul horror aron is ilyesmihez hozzajutni, az enyemnek is elegge kedvezo ara volt, orultem is neki rendesen. :) Szerencsere nalunk a gyerkocnek meg van egy kis ideje belenoni, szoval vegig ki fogja tudni hasznalni. Aztan ha megunja, kinovi, akkor johet egy szakszeru restauralas.:)
hmmm,nagyon szép darab.és még plexi is van. megszabad kérdezni hogy honnan van?mert én hirdetésből még soha nem vettem pedálost.itt viszont többen is.vaterán tudom hogy eltévedt árak vannak,de akkor honnan?:)
szerintem ugyanaz,mert megnéztem és nem látok különbséget.méret,felfogatás egyezik,szóval én azt hiszem lehet csereberélni."Ivánék" kitalálták ezt jól,hogy ne legyen gond:)
Hát végre 30 év után ismét birtokosa lehetek egy kis pedálosnak!Nagyon rég kerestem már egy normális állapotban lévőt korrekt árért,hát most belebotlottam.Nem hagytam ki!Párom nem igazán örült,de látta a kislányom lekesedését,így az ajtócsapkodás elmaradt...:-))
Remélem mihamarab rendbe tudom szedni,mert a lányom-igaz,kicsit túlméretes már-,de nagyon hajtaná...No meg a következőnek jó lesz....
valaki nem tudná megmondani hogy a 2.szériás moszkvicsnál az első és a hátsó alu lökhárítók teljesen egyformák e? értem ezalatt hogy felújításnál hogy szebbet mutasson fel szeretném rakni a hátsót előre és majd ha szerzek végre egy másikat azt pedig hátúlra?
a lada kerekek szvsz is egy kicsit gagyik,ütósebb a moszkváé!
müszerfal?miért ne csinálnád meg úgy mint egy regi nagy yard gépet,urh antenna,
cb rádió,keresö lámpa...stb
a egyik rendör barátomnak most voltunk az esküvöjén és falun fog tovább szolgálni mi a haverokkal egy paraszt biciklit csináltunk meg renörgépre neki:
bár nem tulj jó a gép (visszatükröznek a matricák),de van a kormányon egy mikrofonos sziréna,még a régebbi jármü alkatrász (bringa)boltokban elvétve van raktáron a 80-as évekböl,ílyet is rátehetnél,az ad sziéna hangot meg hangosbemondozni is lehet vele!
a fehér szín már megvan,sziréna is.erre kell még a kék csík és a felirat,de ezt hagyom legutoljára.a pedál,kormány szerkezet meghegesztve.kerekek moszkvics lesz mert nincs más (de jobban is tetszik).műszerfallal nemtom mi legyen,rakjak-e bele moszkvicsét vagy gányoljak valami egyedit?ülésre fekete vagy kék anyag lesz húzva.hátra a rendszám kész,a szám hasraütéssel lett kitalálva(a képen még nem az autón van)elején is filózok hogy kéne megcsinálni,de már van tervem,a foncsorok a fő hiány(eredetileg valami tömör műanyagféleség).a régi laposelemlámpa foncsorát találtam ki hogy belerakom,méretre kb jó,bár lehetne nagyobb picit.
érdemes mindig szétnézni,sose lehet tudni mit talál az ember.mi azért a riga,verhovina cuccokat is kihozzuk,mert manapság már az is egyre kevesebb van.
amúgy épp most festettem le a lada alját.meg már aluból kivágtam a rendszámot is,vettem ragasztós betűket rá.sőt,szirénám is van már,szintém méhből valami nagy dög műszeren volt mint jelzőfény:)piros,de jó lesz az:)
Komolyan embecska, grat! Állati arc lehetsz:-) Jó látni, hogy azért néhány ilyen kis játék is megmenekül! Nálunk a telepen csak törött Pancsi hengerek vannak, néha Danuvia cuccok. Bezzeg komár, jawa mustang, riga mindig van most is, de az nem éri az anyagárát. Régebben egyik barátom onnét szedett össze vagy 30-40 Pannonia tankot, stb...:-) Az én szürke Danuviám tankja is tőük van.:-)
Ezt sasoltam tegnap Budán!Szegényke egy őrzött parkoló portásfülkéjének a tetején várja sorsa jobbrafordulását.Ott kellett dolgoznom,mindjárt ajánlatot is tettem rá,de a biztonsági őr nem állt kötélnek.Állítólag nagyon rég ott van,az utcáról is látni.Szerintem még menthető ...Bocsi a minőségért,csak telcsi volt kéznél...
ezt nem hiszem el ! épp ma néztem meg a vezess.hu-n egy részletet a Pogány Madonnából,ahol egy pont ilyen rendőrladával csapatnak.gondoltam is rá,vajon létezik-e még ilyen kocsi,elrakott-e valaki belőle egy példányt?és tessék