nem tudom téged mikor köpködtek le kb 20-an, mikor verték meg majdnem az apádat, mikor mocskos zsidóztak le szemtől szembe, úgy hogy az ute szurkolók közül egy sem állt mellénk? mikor rugott le mellőled egy 14 év körüli kölyköt egy kopasz állat, amikor az örült a csapata góljának?
Az a helyzet, hogy az Újpestnek most jó sansza van, mert nálunk hiányozni fog Győri Jani (most lábadozik), Goran (combhajlítóizom-húzódás), Ferenczi (három sárga), Juhász Roland, Horváth Gábor és Fülöp Márton pedig az U19 válogatottal Angliában lesz. Czvitkóról nem tudok semmit, remélem nem sérült és játszhat. A lényeg - amint az Kispesten is bebizonyosodott -, hogy Béla focizzon. Szerintem ebben az állapotban a legjobb felállás a: Hajdú-Horváth L., Komlósi, Szmiljanics, Füzi-Madar, Zavadszky, Lazics, Kanta-Czvitkovics, Illés. Valszeg azonban Mónos és Branezac fog játszani, a lényeg a győzelem.
Én emlékszem a 10 évvel ezelőtti "cikire", amikor egy megnyert bajnokságot basztunk el az utolsó fordulóban, Vácon. Akkor az ÚTE lett a bajnok, idén remélem már sokkal az utolsó forduló előtt eldöntjük.
Nagyon megtisztelő, hogy velem van foglalkozva:)) Én nem akarok beleszólni, az a lényeg, hogy nektek tessen, de van 1 negyedik, ami ennél a 3-nál jobban néz ki, szerintem, azt is elküldtem ath-nak.
De mondom, nem akarom magamat erőltetni, csak van egy jobb is.
Azt mindeképpen fontos megjegyeznem, hogy nekem SAGA logoja is nagyon teccik, DE közkívánatra(?) itt lennének a bannerek melyeket h3o csinált:
itt van még h3o megjegyzése a bannerekről:
"Hármat küldök próbaként. Ezek elég gyengék, csak, hogy mégis milyet akartok. (Címer balra, jobbra térbeli, vagy sima, az aranykeretes sötétkék v. a keret nélküli babaszappankék változat?) Ha max. méretet akartok, akkor az kicsit sivár lesz, mert kevés az elhelyezendo dolog, úgyhogy van egy kisebb is. Ha van ötletetek, akkor külddjétek el! Még igyekszem vmi. elegánsat csinálni."
Nahh szóval ennyit a banner helyzetről. Mondjuk szvsz maradhat a jelenlegi, sz'intem jó!
ath!
1: hungária körúton...
2: légy oly és küldd L nekem a bannereket, én fel tudom tenni!
Az UTE-ről annyit, hogy mindíg elég sokan jönnek, talán tavaly volt olyan a meccs amikor az egész szembe oldal (fedetlen rész) tiszta lilában volt, nem beszélve a kanyarról, ahol ugyancsak ők álltak (asszem). Na mind1, az egy jó meccs volt, 2-1re nyertünk, és volt hangulata a meccsnek!
Szóval én egy jó kis összecsapásra számítok szombaton.
Tényleg mi a baj a Ferenczivel és a Cvitkóval? Lemaradhattam vmiről... A Jedzi viszont szerintem már játszani fog.
Gyertek szurkolni! Nem csak az én véleményem az, hogy az UTE-nek van a leglelkesebb szurkolótábora. Ahogy a TV-s meccseken hallani, szinte végig szurkolják a meccset. És a sportszerűtlen-sportszerű rigmusok aránya is elég elfogadható. Az ilyesmi sajnos elkerülhetetlen. Emlékszem amikor a Dunaferr elleni meccsen a 30 fős vendégszurkolótáborból kivált kb.7 tag és neki álltak zsidózni az A tribün felé. Elég nevetséges volt. Nem hinnén, hogy újpesti kollégáink ennél szerényebbek lesznek, már csak azért sem, mert ők nem harmincan lesznek, hanem vagy ezren.
sorry de nekem az ute-ról az ominózus kupadöntő óta nem sok jó dolog ugrik be.
én visszafogott vagyok, de ez még nem változtat azon a tényen, hogy nem tennék sok pénzt egy esetleges ute győzelemre........
Persze csak azert koszontem be hogy megalapozam egy kicsit a meccshangulatot.:)))
En a ti helyetekben egy kicsit visszafogottabb lennek.Amig az Ujpestnek matematikai sansza van addig nekunk a bajnoki cim a cel...Egy evtized ilyen nagy ido.Vagy mar nem emlekeztek???
nincs ezzel semmi gond, szvsz nagy dolog, hogy végre valaki fel is rakta. az eredeti projekt nálam és manunál akadt el. ha gondolod elküldöm a bannereket és rakasd fel, mert nekem fingom nincs, hogyan kell. ok?
Cvitkónak és Ferenczinek mi baja? Azért a cserepadunk sem olyan rossz. Lazicnak és Branezacnak úgysem árt, ha több lehetőséget kapnak. (szerintem) Az Újpest mostanában tényleg jó. Végignéztem a Dunaferr elleni meccsüket. Az első félidőben megnyerhették volna a meccset. A másodikban már nem volt esélyük.
Bocsi, hogy önhatalmúlag felrakattam a bannert, de egy ideje lekerült a napirendről, pedig szó volt róla. Tudom, hogy nem valami igényes, de bevallom nem sok időt szántam rá. Azért is írtam, hogy ha megszületik a jobbik (az eredeti), akkor nyugodtan rakassátok fel azt.
Sajna elég hosszú a hiányzók listája:
Győri, Jezdi, Cvitko, Juhász, Frenczi
Meg valahogy az UTE mostanában nagyon látványosan is tud focizni.
Jó meccs lesz, de nehéz. 1 x ??
Én minden MTK meccs előtt arra gondolok, hogy három esélyes. Most is így gondolom, mert vannak gyenge pontjaink, szerencsére az ellenfelinknek több ilyen van.
Onnan, hogy az első mailed átjött, miben volt 3-4 banner. Mondtad, hogy vannak ennél még jobbak is, majd küldöd. Azt jelezted később, hogy jött mail. Közben meg nem is.
elég sokat kellene játszanunk, hogy nyíltá tegye!
egyébként, ugye te sem gondolod komolyan amiket írsz? :)
hány pont is a különbség? hány veresége van az ute-nak és hány nekünk? hányadikok is vagytok?
egy a kár, hogy urbán és véber már nem jászik. egy öröm volt őket látni! :))