Lenne egy kérdésem, kaptam rengeteg petrezselymet (mostam szárítottam aprítottam és lefagyasztottam) De egy adagot fel használnék így frissen is . Mibe kell sok-sok friss petrezselyem?
Hat ennyi jott ossze. . .nem hiszem, hogy ne lenne tobb "eredeti" recept krumpli-hus temara, mert hiszen nagyon elterjedt, de valahogy nem jon ossze tobb. . .en meg nem tettem be a brassoit, pedig az eredetinek szamit, nem egy masiknak a modositasa. Kicsit lealltam a receptnel - nem tudtam melyik az "elfogadott" :)).
off: a 3 pénztárt én sem értem, viszont a zséges nekem pont azért tetszett, mert nagyságrendekkel jobb, mint az előző bolté volt, és a biopiacra én nehezen jutok el, így nekem jó, hogy ott mindent kapok. on
nem mindegy, hogy a répát áztatod a tejbe, vagy a répából vegyileg kigyötröd a tiszta festékanyagot....
Az iparnak könnyű, fogja a répát tonnaszám aztán kimossa belőle a festéket, a maradék répaízű izéből meg bébiételt és levesport csinál, neked meg répaízű lesz a tej amiben áztatod...
A jó szalámi olyan vékonyra szelhető, hogy áttetszik rajta ujjad -mint a jó pármai sonka is úgy igazi. A lágy szalámik, , mint a fölvágottak, vastagon szeletelhetőek, így nem ízesít csupán, de komoly zsír mennyiséget is bevisz a vajaszsömlében.
Bár ez álvita, mindenki úgy, azt eszik, amit ő szeret.
Én pölö a ropogós csüéöksültet egészen másként készítem, mint a cikkben leíratottat, és nem "római köményt" használok hozzá, csak azt amit eleink, poori magyar kümmelt.
off hat en is voltam, de nekem nem tetszett, egyreszt nem ertem minek szetszedni 3 kulon penztarra, masreszt a zoldseges valaszteka nekem eleg gyenge volt, bar az elozo boltukhoz kepest jobb a valasztek, de amugy piac inkabb on