Egy kis segitseget szeretnék kérni! Egy női kerékpárt szeretnék vásárolni szombat délelőttig a kedvesemnek. Eredetileg Author CROSS-ASL-t szerettem volna, de azt a választ kaptam, hogy ilyen nincs az országban és pár hetet kell rá várni.
Igaz lehet ez? Van valami tippetek egy hasonló minőségi kerékpárra, ami árban sem szalad el nagyon? Kb. 150 eFt-os büdzsében gondolkodunk.
Nekem is volna egy technikai kérdésem. Mennyire tekinthető normálisnak, hogy a (bezsírozva betett) küllőanyák lassan lecsavarodnak a küllőkről egy-két nap alatt? Jellemzően a jobb oldaliak lazulnak így ki, és gyanítom, azért, mert Monorra immár dimbes-dombos tájon tekerek oda-vissza, és helyenként a nyeregből kiállva hajtok (amit régebben sose tettem).
Az auchanban (meg kerékpár boltban is) láttam olyan gumikat, hogy ahogy fel volt akasztva, el volt deformálódva az acél perem. Az ilyet meg szabad venni, vagy ez már nem jó?
(Egyébként biztosan kerékpár boltban fogok venni gumit, az auchanban csak a mintája miatt néztem meg.)
Nemtom, de ha nagyon fosol tőlük, tolhatod is azon az 500 méteren. (Főleg, ha látod, hogy ott vannak. :) Mondjuk én is így éreztem a 7végén Sztendrén keresztül, amíg eljutottam a lajosforrási elágig. Szerencsére a yard csak pár perc múlva jött szembe, amikor már túl voltam a tiloson.)
Akkor neked pont olyan kell, amilyet írtál: egybefüggő futófelület középen, a szélén pedig bütykök. 1.75 coll fölé nem érdemes menni, ha főleg aszfalton mentek. Sokkal lomhább egy 2 collos gumi.
arra mi a tétel, ha főúton (ahol tábla is tiltja) bringázok és megfognak ?
Sajnos melóba menet (35ös út, Muhi elágazás és Nagycsécs között) van egy kb. 500m-es szakasz, ahol nem tudom elkerülni, hacsak nem megyek +30km-t vagy a szántásban nem megyek :-)
Hamarosan gumit szeretnék venni a barátnőm bicikliére, ami egy mountain bike.
Az volna a kérdésem, hogy a gördülési ellenállás mitől függ? Konkrétabban ha van két terepgumi, és az egyiknek az egész felülete bögykös, a másiknak középen van egy egybefüggő futófelület, akkor az utóbbival könnyebb közlekedni aszfalton?
Valami olyat szeretnék, aminek kicsi az ellenállása aszfalton, de nem kell tolni, ha az erdőben van egy kis homok.