Hu-huuu, egy Csajkat azert megneznek, ha lenne.:)) Ismerve az auto aranyait, szerintem a pedalos valtozatba meg felnott meretekkel is bele lehetne ulni.:))
Hála az oldalunk egyik kedves oldasójának aki belinkelte,egy orosz fórumon néztem szét és találtam pár képet:)Újabb rejtély bukkant fel:létezett Zim pedálos autó?Nagyon úgy fest hogy igen:)meg még van pár jó kép moszkvicsokról és 1 kép pedálos???volgáról??:)))
itt vannak alul a képek:http://gportal.hu/gindex.php?pg=11024805&gid=1070685
a körhintákon is látni még pedálosokat,tegnap egy kékre befestett ladát pillantottam meg,de mivel autóból láttam csak,nem nézhettem meg aprólékosabban.
De jó szemed van!Igen,itt gugolok,de csináltam több képet is.Ja,meg cseréltem a váltó,difi olajat is a nagy tesóban,közben becsaptam egy-két sört.Lehet,hogy elestem,attól lukadt ki?....:-))
Más. Ezt most küldte egy barátom,érdekel esetleg valakit?
5-6 éve vettem, ha jól emléxem 8 (!) pénzért. Szállítási sérült darab a Triál hagyatékból (több darabból készült 1 hibátlan). Valóban null-kilométeres verda, unokaöcséim és -húgom 1 másikat hajtanak... (hasonló állapot, 90-es, bugyikék bíbor hátsó lámpa, alu fényszorókeret). Így két Moszkva lakik a családban: 1 szobadísz és 1 bevetésen...
Jaja, ugyanilyen taviranyitoja van az en Panteramnak is. Sajna a kormanyzas a gyenge pontja, az ki is nyiffant hamar, viszont a motorja... na az verte az osszes korabeli jatekot.:)
nekem is Panterám volt, de olyan gagyi Piko távval, mint ez a Mangusta (a bowdenes kormányzását nehéz volt használni. de amúgy az autót nagyon szerettem)