Nemisbéka! Hogy kerültem ide? Gondoltam, ide most benézek... Kerestem egy olyan topicot, ahol tanácsot tudnak adni, hogy hülye méreteimhez hol találok Bp-en cipőt, nadrágot... stb., aztán ide kattintottam. Nagyon megtetszett. De tényleg. Körömlakk ügyben csakis a Colorama jött be, de csak úgy, hogy 1 réteget bírok festeni, rá egy csillogó, szintén Colorama csillogós fedőréteget (top coat?). Ha két rétegben festem, a vége lekopik. Bár van egy barátnőm, aki olyankor leheletvékonyan, szinte alulról felfesti a köröm végét, úgy igazítja ki. Én meg csak ámulok-bámulok. Meg sem látszik, és sokáig tart neki.
Rubintocska! Át kellett esned valamilyen beavatási szertartáson? :-))))
Megvan annak is a varázsa. Bár szerintem csak én lehetek olyan stikkes, hogy Olaszországban egy dán pasit szedek fel :))). (Volt olasz is másik körben, de csak szolidan, kora ifjúkoromban :).)
Jólvan, szerintem vedd lazára - lássa rajtad,h ugyan nem veszed félvállról a témát, de azt semmiképp ne érezze,h aggódsz és parázol azon,h vajh mi fog kisülni a találkozásukból.. És szerintem igyekezz ne nagyon mocskolni (még ha szívből jön is :) ), mert lehet,h azzal pont az ellentétes hatást éred el.
Szombathelyi vagányok?:))
Az az igazság,h nekem van egy nagyon rossz tulajdonságom, ezt egyre inkább kénytelen vagyok belátni..Sajnos azon pasik felé tudok megnyílni, és (bármilyen) kapcsolatban gondolkodni, akiket már ismerek egy ideje.. Tehát ez a házinyúl-effektus. Voltunk előszilveszteri partyn is, és eszemben sem volt új hús után nézni, hanem ragaszkodtam a megszokott kis társasághoz- és ezt utálom, nem tudom hogy lehet ezen változtatni.:(
vagy ha nagyon csúnyán nézek, akkor fel se hívja, bár mondtam neki nagy kegyesen, csak hívd fel, és ecseteltem, hogy nézhet most ki és milyen dumát fog elővenni:
"felfutott a szem a neccemen, megnéznéd, drága?
szted nem lett túl sötét a sminktetkóm?ja, hogy megnősültél és lecserélted a kabriót egy dobozosra és albiban laktok? hát akkor szia"-ezen persze nagyokat nevettünk, de én azért forgolódtam.
Neem, szerencsére :) Mármint közelebbi kontaktba még nem keveredtem digókkal, de olasz utazásaim alkalmával mindig rájöttem,h nem is szeretnék.:) Amúgy meg úgy vagyok vele,h nem tudom elképzelni,h egy külföldivel összemelegedjek. Engem rettentően zavarnának a kommunikációs nehézségek- még ha beszélem is az ő nyelvét, az apró nüanszokat nem lehet átültetni..
Miért? Szerintem így tisztességes. Jobb lett volna ha habogva kitörli és nem mond semmit? A kérdés inkább az,h mit válaszolt a leányzónak ott és akkor, ill. válaszolt-e vmit?
Tudom, hogy keskeny, nekünk is ekkora :). Nem a takarót, a párnát és főleg a helyet. :) Aztán reggelente szokott panaszkodni, hogy letúrom az ágyról :))).
Szerintem körömlakkja válogatja..Mondjuk én legtöbbször átlátszó lakkot használok csak, de a színesből is két réteget kenek fel, és a jobb minőségűekből a kettő réteg adja ki igazán a színt tényleg.
Az új talpbetétet szoktatni kell a lábadhoz. Első időkben csak otthonra vedd fel, ne egész nap legyél benne! Aztán ha otthon már kényelmes, akkor rakd az utcai cipődbe.
A sporthoz ajánlott pihepuha van, és munkában kb annyit járok egy nap alatt a lábaimon, mint egy nagyobb irodai kaktusz. Ennek ellenére olyan, mintha kíméletesebben elvertek volna.
nemisbrekk kartácsnő már felajánlotta, hogy gyön cipőzni, sőt, erős promóciót folytatott a futózokni mellett is, de asse baj, ha te is eljössz, szeretek találkozni veletek :)
Afrancokat, az a baj, hogy jó. csak a lábam nem, és irtóra nyög, ahogy csúsztatja helyre a szétesett apró lábcsontjaimat. De mindenki, aki próbált már ilyet, azzal vigasztal, hogy csak 2-3 nap, max 1 hét, és thök jó lesz, csak hát addig van a csak búbánat nótája. Amíg hordom, nem is olyan feltűnően kényelmetlen, csak amikor hazaérek és leveszem. Mondhatom, fura egy érzés, ahogy nem ér le a talpam :) de utána meg jön az egyre erősödő, izomláz-szerű fájdalom a lábfejcsontok-izmok környékén, és odáig még aszontam, oké. Még a bokám is oké, de hogy aztán a térdem, a jobb csípőizületem, sőt, a hátamon át, fel a nyakamig minden befájdul, nah azt nem gondoltam volna.
Így asszem, már tudom értelmezni egy részét a nyakizom-görcseimnek meg a fejfájásaimnak, de azért hihetetlen, hogy pár apró talpcsont elcsúszkálás ilyen messzire hasson.
Vigyázat, vasárnap megyek futni! Csak valószínűleg ti olyan korán keltek, hogy én akkor még a másik oldalamra fordulok.
Pedig jó lenne olyanokkal futni, akik nem folyton azzal cseszegetnek, hogy nekik ez a tempó lassú. :))))
(Most mindjárt kiderül, futótársnőm jár-e erre. :)))))