Egy doboz négercsókot, igen, köszönöm szépen, a kedvenc édességem. :)
te vazzeg, ne offoljuk már szét ezeknek a kedves srácoknak a topicját, inkább csináljunk egyet Vincent G. King vs. vazzegkritizálok címmel, mert izé, mérgesek lesznek, főleg a Blindmouse. :))
Nem tudod mi az a bárzsing, hát akkor eláshatod magadat jó mélyre, drága testvérem, úgy frissibe', tegyél le arról, hogy engemet te valaha baltával üldözhetsz, maximum kiegyenesített kaszával, de baltával semmiképp.
Idefigyuzz, te parajarcú!
Az nem basszusszóló volt, hanem zenei aláfestés egy rajzfilmhez, amelyben kisbaltával üldözlek, mint feletébb Beavis és Butthead-szerű egyént.
Menekülnél, de nem sikerül.
Semmi kifogásom nincs a mexikói gitárok ellen, sőt néhányat magam is kipróbáltam már, és nagyon remek hangszernek tartom. - Bár megvallom van bennem egy kis elfogultság az amerikai hangszereket illetően - Viszont nem tartom korrektnek ha valamire nem azt írják ahol ténylegesen készült. Az American Traditional gitárok esetében kezdek meggyőződni affelől, hogy valóban USA gyártmány. A Bauersound-nál is ezt a választ kaptam a hangszer eredete után érdeklődve. Egyébként itt is kapható volt a hangszer - sajnos a teljes széria már nem kapható. Vincent G. King barátunk figyelmébe ajánlanám, hogy jazz bass még mindig van 158 eFt-ért
elkussojjá te hörghurutos harkályivadék, amit a netre felkentél, az egy fos volt, nem basszusszóló, úgyhogy ne pampogjá', mer' kirázlag a bárzsingodból.
:)))))))
Nekem gőzöm nincs, hogy hova valósi lehet az a Strato. De biztos hogy olyan nagy baj, ha mexicói? Most láttam a guitarplayer.com-on, hogy pl. egy mexicoi Telecaster tesztelés során elnyerte a "Szerkesztők Pengetője Díjat" (Editors Pick Award), amit azért nem adnak oda minden szir-szarnak. (Négy telét teszteltek - Exile figyelsz? -, a másik három amerikai gyártmány volt, közülük még egy bizonyult méltónak a díjra.)
Szóval szerintem próbáld ki néhányszor a hangszert, hátha azzal többre jutsz.
(Persze ha tudtok valamit, amit én - ezek szerint - nem, nehogy elhalgassátok! : ) )
Fekete és fehér színben láttam hagyományos stratocastert, fat stratocastert, telecastert, jazz bass-t és precision bass-t, tehát komplett szériát. Ezenkívűl láttam olyat ami nem American traditional-ként jelenik meg hanem csak simán Traditional, és erre az vagyon írva hogy mexikói. A hídja más mint a többi Fenderé, a nyaklapja egy üres acéllemez, más részleteiben mint az American Standard. Ha nincs benne semmi sumákság, nagyon jó vételnek látszik.
Na ennyit a bemutatkozásról. Komolyra fordítva a szót... Mostanában több helyen talákoztam egy bizonyos gitárral, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Így nevezik: Fender Stratocaster American Traditional. Állítólag Made in U.S.A - rá is van írva. De az ára mást mond: 120 és 180 eFt között mozog, Hollandiától Olaszországig. A Harmony Central-ban is amerikaiként szerepel. Fender katalógusban, Frontline-ban sehol nem találom. Az lenne a kérésem, aki bármit tud erről a hangszerről, az írja azt le.
És mi lesz a kannásborral? részegen nem olyan könnyű kántálni azt hogy "Snétberger..Snétberger.." ;))))
nna de hogy ne offoljak..
lehet eladom a Rhoadsomat.. (Vincegecó te má tudod ne kommentáld...)
szal fekete Jackson Rhoads.. fixhidas.. blabla.. annyira nem sürgős eladnom licitálhattok ha érdekel valakit :))
A Zeneakadémia címe: Budapest , VI. Liszt Ferenc tér 8., egy sarok befelé a Nagykörúttól a Király utcában. Vegyél fel szövetnadrágot, inget, zakót vagy pulovert, bőrcipőt és akkor biztosan nem fogsz égni :) Egyébként is már kezd rohadt hideg lenni, szóval egyébként sem jön rosszul a dolog. Jegyárral kapcsolatban hívd fel a jegyirodákat, ők biztos segítenek:
Music Mix 33 Kft., Jegyiroda, 1052 Budapest, Váci utca 33. , (1) 317 7736
Multicket Jegyiroda, 1065 Budapest, Nagymező utca 19. , (1) 302 3842
Ticket Express Jegyiroda, 1066 Budapest, Jókai utca 40. , (1) 353 0692