mivel a tied a legkomplettebb,legeredetibb lada,légyszi magyarázd el hogy az elektromos rendszer miből áll,hogy müxik.azt látam az enyémen hogy a 2 kis lámpára megy vezeték és hogy a műszerfal alatt van 1 kis fém tároló szerűség...talán oda megy a henger alakú elem?
szerintem érdemes valami másét rárakni,ami hasonló,mert nem hiszem hogy találsz ilyet.én valami régi gokartét tettem rá a rendőrre.de ahány moszkvicsom van,azokon is annyi féle kormány:(jó a rendszám!legalább látom milyen a gyári. most hogy elnézem a tiedet,kezd kirajzolódni a kép: 2 féle lehetett: műanyag kerék,műanyag kormány,kereklámpa fém kerék,fém kormány,kockalámpa? valamint szirénás és sziréna nélküli változatok.
ma sikerült szereznem egy rendörladát!!!!!!!!!!!!!
kép még nincs,mert itt szakad az esö.
abszolult "viksz" a lehetöségekhez képest,kissé rozdás,de megvan a kép elsö piros lámpája,elsö lökije,az orrán a jel a három szirénából az egyik kicsi hiányzik,a nagy szirénába megvannak az égök,meg az elektronika a hátsó lámpák a hátsó löki is megvan a kormány az sajna csak csonk, müszerfal matrica nincs,a kerekek nagyon jó állapotuak,ja és a mübör belső ülés is benne van........
Már csak egy csattogós szárnyú falepke hiányzik róla.....
A Vaterás roncsot nem hiszem,hogy bevállalom,mert az aukció lejártakor pont nyaralni leszek,meg igazából nem adnék érte két rugónál többet,most meg már majdnem annyinál tart.Remélem valaki megmenti....
IM rendszám lehet hogy csak felétek ritkább.A kocsim Győr mellől jött,ott is helyezték forgalomba,lehet,hogy ott szórták ki ezt a betűt annak idején.
jelentem urak ma ismét szerencsém volt a méhben:) motorral indultam,guberáltam pár apróságot,majd az 1ik méhben megláttam a kupacból kiállni 1 pedálos lada kereket.mondom jól van lesz 1 kerekem tengellyel.közelebbről viszont látszott hogy bizony kaszni is van a kerékhez:)gyorsan előástam,perkáltam 1000 ft-ot,majd félre rakattam míg visszatérek autóval érte.most érkezett haza.a sárvédőíveknél van némi hiba ami javítható,amúgy okés.de a legjobb dolgai a részletekben rejlenek,ugyanis rajta van az eredeti kormány,vas szélvédő keret,műszerfal matricák!!!!!,embléma,orrlemez ami furcsa mód mintha szögletes lámpákat ábrázolna.szóval jó menet volt:)