Nem volna rossz, mert mi is tervezzük, hogy kimegyünk Prágába. 2005-ben is teljesen véletlenül jött össze nekem két buli. Először úgy nézett ki, nem tudok elmenni Prágába, szereztem a grazi fellépésre jegyet. Aztén úgy egy héttel előtte világossá vált, ki tudok menni Prágába is. Így eljutottam mindkettőre.
"Tegnap írtam újabb e-mailt, ma délben felhívtam telefonon a LNH-t, de a helyszínnel kapcsolatban nem tudtak mondani semmi biztosat. Azt mondták, kb.1 hónap múlva érdeklődjem, akkor már tudnak mondani valami konkrétat is. Még most folynak a tárgyalások a helyszínnel kapcsolatban.
Mindenesetre én szeretnék hinni Hegedűs Lászlónak. Ő azért egy név a koncertszervező szakmában, ő csinálta egy ideig a Monsters Of Rock-ot, legalábbis kelet EU-ban, u.h. valamit tudhat, nem írkál senkinek csak úgy a levegőbe. Kib*szottul izgulok én is. Az első dolgom reggel, hogy Internet, .com, de eddig semmi.
Nem tudunk mást tenni, meg kell várni a tárgyalások végét."
Már viszonylag régóta megjelentek a hírek a itthoni koncertről, tehát ha a hír igaz akkor már biztos folynak a tárgyalások.Ha ez így van akkor a következő 1-2 héten belül bejelentik. Amennyiben nem, akkor részemről csak pletyka volt. De ha utána jeletik be az se baj:)
Ez nagyon drága fesztivál lenne, szvsz. És valaki, mint egy kivánságműsort rakott volna össze, nekem űgy tűnik, mondjuk az utóbbi 8 év várakozásait írta volna bele.
Esélye egy a millióhoz....(de az be szokott jönni :-) )
seabeast-tel értek egyet! A Nomad tökre elcsépelt szám, szerintem az egyik mélypont a maiden történetében. Node nem kell ezen megsértődni, akinek teccik, szeritnem a Stranger In a Strange Land az egyik legjobb maiden szám, aztán lehet, hogy az meg másnak nem teccik. A Thin Line-t meg imádom. Csak a vége kicsit ellaposodik, és néha nincs türelmem végighallgatni. A BNW-ről a legjobb szerintem a Dream of Mirrors, egyik legjobb maiden refrén szerintem.
Azért jó lenne tudni, hogy lesz-e itthon koncertjük, mert aszerint veszem a jegyet valahova külföldre. Az jó lenne ha jönnének ide, mert kimennék ferihegyre nézni, a maiden bőinget:)
Lemez egyik legjobb dala a Thin Line:) Legtöbbet azt pörgetem ha a BNW van bent. A The Nomad-ot viszonylag hamar eluntam, bár az elején nagy témák vannak benne.
En BNW-rol a The Nomad-ot szeretem nagyon, jellemzo, hogy sosem jatszottak :P Mindig megtalalom azokat a szamokat, amik eloben nem hangzanak el, aztan megy a sovargas utanuk. A Thin Line Between Love & Hate meg az ellenpolus, nem is akartam elhinni, hogy Maiden-lemezre hogyan kerulhet ilyen ocskasag.
Amúgy, hogy a zenéről is beszéljünk kicsit, mostanában szinte csak a Killers-t meg a legújabb lemezeiket hallgatom. Így lassan 8 év után kezdi a Brave New World is megmutatni a foga fehérjét.
A legjobb, hogy pl. az első egy az egyben a 2007-es fellépőket másolta rá. Celine-nek legalább volt fantáziája:) Viszont érdemes átnézni a terveket, hátha egynémelyik máshol is felbukkan.
Igaz. De pl szúrópróbaszerűen igaz a listáról, hogy lesz az Iron Maiden, ezt mi tudjuk, mert utánajártunk nagyjából. S mondom, nem egy irreálisan bombaerős felhozatal, valóban van két csúcsbanda úgymond (RHCP, Metallica), a szokásos angliai trendi csapatok (Arcade Fire, Arctic Monkeys), pár meglepetés (Maiden, Pearl Jam), pankok akik amúgy azért sűrűn megfordulnak Pesten (Bad Religion, NOFX). A többi meg szinte mind olyan aki már volt itt (Radiohead, Plant, Iggy Pop stb).
Kicsivel van több nagyon drága banda mint tavaly, azért a nagyja az olyan hogy nagyon nem lógnak ki az eddigi felhozatalból. Teltház meg szinte sose volt még a Szigeten, talán egy-két nap volt amikor megközelítette a 70.000 főt a napi látogatók száma, amúgy olyan 50-55 ezer fő körül szokott mozogni.
Ez a kulcsszó szerintem, hogy szponzoroknak szóló plakátterv. Így a tartalom (mmint a fellépők listája) teljesen másodlagos, akár a kívánsággépből is kimásolhatták a top 10-et, vagy mittomén.
De ha tényleg lesz aug. 12.-én Maiden pesten, akkor nyilván a Szigeten. A sziget.hu-n olyasmit írtak, hogy a 0. napon egy nagy koncertet szerveznek. Tehát mellette, és ellene is vannak valóban érvek.
Szerintem nem éri meg ennyi drága bandát idehozni a szervezőknek, mert kisebb/szarabb előadókra is tuti telt ház van hétvégén, és különben is véges, hogy hányan mehetnek be. Kivétel a nulladik nap...
A tavaly februárban-márciusban előkerült Sziget plakát végül is igaznak bizonyult. A Multimedia szerint is jön a Maiden 12én, valszeg akkor a Szigetre. Szervezők is azt mondták, hogy mível rövidebb a fesztivál de ugyanolyan drágák maradnak a jegyek, ezért jóval izmosabb lesz a line up. S végülis csak két eddig megfizethetelen tűnő sztárbanda van a listán, RHCP meg a Metallica, szal nagyon irreálisnak sem tűnik.
Nem igaz mert:
Rossz időpont van a plakáton és nem is 7 napos már a feszt, de ha jól tudom ezek ilyen plakáttervek csak, hogy a szponzorok lássák, hogy tényleg ott van e lógójuk ahol kell lennie blabla. Plusz nem lehet igaz, mert túl jónak tűnik:)