Keresés

Részletes keresés

Kripu Creative Commons License 2000.10.05 0 0 720
Sztyepp
Csak most tudtam konnektálni, de a számot megerősítem.
+ van ez a mobilszám de lehet, hogy ez az ami nem él ?
309695053
GO FOR IT !
sztyepp Creative Commons License 2000.10.05 0 0 719
Kösziköszikösziköszi!!!!!!
:-))))))))
Hálám örökké üldözni fog.
Előzmény: SireTass (718)
SireTass Creative Commons License 2000.10.05 0 0 718
sztyepp: a kontakt, aki szervez a rock részben: Varga Vili tel: (34) 317257

Üdv,

Tass

Előzmény: sztyepp (717)
sztyepp Creative Commons License 2000.10.04 0 0 717
Kripu:
jól gondolom, hogy az említett bandában játszol? :-)
Hadd kérdezzek valamit. Láttam a honlapon, hogy játszani fogtok a tatabányai Vadorzóban. Nem tudnád megadni valami kontakt manus számát, akivel egyezkedni lehet, mert mennénk oda mi is játszani? Kaptunk egy számot, de az állandóan ki van kapcsolva.
Előre is kösz.
Előzmény: Kripu (716)
Kripu Creative Commons License 2000.10.04 0 0 716
Ha már az effekteknél tartunk, én is vennék valamit, csak el kéne passzolnom a gittyómat.
LP-standard akit érdekelne, levelét szívesen látom
Hollywoodoo@freemail.hu -ra. Vagy ide .
Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.04 0 0 715
Inkább ideadod nekem én nem adok közben semmit, aztá mayd yövö ijenkorig valahogy letörlesztem yo? :))))))))))))))))))))))))))
BIBIKE Creative Commons License 2000.10.04 0 0 714
Köszi a reklámot, meg a tippeket. Nekem annak idején jobban tetszett, mint az RP7, melegebb a hangja (szerintem). Ha valakinek a pénz oldala a súlyos: hajlandó vagyok akár részletfizetésben is gondolkodni: ad 50-et, elviheti, a többit meg később odaadja, mongyuk karácsonyra. És jól jár, mint a bőr :)
Patkó Creative Commons License 2000.10.03 0 0 713
Nagyon jó kis effekt az! Aki 80 ropiért megveszi az nem fogja megbánni. Nekem egy DigiTech RP7 Valve-m van, ami ugyan ez a kategórai, szintén csöves előfokkal. Egy kicsit drágább volt, de nem adnám el, nincs az a pénz. Próbáld meg meghírdetni a NAPI HIRDETÉS újságban, nekem az jött be a legjobban.
Előzmény: BIBIKE (710)
tomci Creative Commons License 2000.10.03 0 0 712
Én is. De tényleg! /Csak nincs annyi, és az is másra kell. : ( /
Előzmény: BIBIKE (710)
Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.03 0 0 711
Ha lenne 80 pénzem bizti megvenném :))
BIBIKE Creative Commons License 2000.10.02 0 0 710
DOD VGS 50 csöves padlóeffekt (DIGITECH, HARMAN, USA gyártmány, 1 éves)
Tranyós és csöves torzítók, csöves tiszta hang, alapvető effektek+baromkodások, expression pedál + egyéb nyalánkságok - 80 eFT (új ár: 120eFT)
www.dod.com - on infók.
VALAKI MEGVEHETNÉ MÁR, MERT KÉNE A ZSOZSÓ!!!
Garanciát is vállalok rá.

Wilhelm Tibor
30-2578958 v. 4521548 munkaidőben.

kenobi Creative Commons License 2000.10.02 0 0 709
Szerintem az Awake, az Images és a Scenes... egyformán tökéletes lemez, a Falling meg az első lényegesen gyengébb produkció.
Az Images roppant feelinges lemez, és Petrucci ott már nagyon jól gitározik, csak a hangzás kicsit puha az én ízlésemnek.
Az Awake úgy szól, hogy letépi a fejemet, + minden nóta hatalmas, Petrucci akkorát gitározik a lemezen, hogy csak britni rajongók nem hallják.
A SFAM is óriási kedvencem, de szóvá kell tennem, hogy Kevin Moore mester játéka annak ellenére hiányzik, hogy Rudess egy óriási zseni, és új színt vitt a DT-be. (Új színt vitt a Falling-ra Derek is, sajnos. Azok az igénytelen hangszínek megkeserítették számomra azt a lemezt.)
Petrucci eddig valóban Ibanezt használt, de már MusicMan gityókon nyom. Nekem tetszik a hangzása, főleg az Awake és a SFAM lemezeken.
Egyébként óriási gitáros. Mivel technikailag káprázatosan képzett, nem csoda, hogy számtalanszor megvillantja a tudását, ez a zene részben pont erről is szól. De a gitározása nem csak ebből áll, vannak ott akkora feeling hegyek, atyaisten!
marcedli Creative Commons License 2000.10.02 0 0 708
Hááát, srácok, ha már ilyen őszinteségi roham lepett itt meg mindenkit a DT-vel(és persze britneyvel) kapcsolatban, akkor én is közlöm:

nagyon nehezen tudnám megmondani, melyik a kedvenc albumom tőlük...Szerintem mindegyik nagyon jó és színvonalas, mindegyik kicsit más, mindegyikben van valami plusz az előzőhőz képest.
Olyasmi érzésem van vele kapcsolatban, mintha ugyanazt a tárgyat mindig más szögből nézném, és mindegyik oldala más.de a legjobb talán mégis a SFAM

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.29 0 0 707
Nem. Nem is nagyon hallgatom. A vége felé jobb egyébként, de egyszerűen nem kapott el. A Metropolis pt.1 mennyivel jobb...
Előzmény: Music Man (705)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.29 0 0 706
Nekem az awake a kedvencem, rongyosra hallgattam, a fallin' nem olyan izgalmas .. Egyébként a DT arról szól, hogy a végletekig tökéletesen próbálják kidolgozni, és eljátszani a zenéjüket.

ui. : vannak még linkeim ...

Előzmény: Törölt nick (704)
Music Man Creative Commons License 2000.09.29 0 0 705
Vincent, a Metropolis 2 tényleg tragédia abban az értelemben, hogy szegény Nicholast kinyírja a doki, de egyébként tényleg nem tetszik?
Előzmény: Törölt nick (704)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.29 0 0 704
Kööööszönööööööm!! :))

dreámból meg nekem az awake és az images a nyerő, esetleg a change nóta, a többi... a fallin' óta erős hullámvölgyet mutatnak, ez a scenes meg egy tragédia.
sajnos.

Előzmény: Törölt nick (703)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.29 0 0 703
Parancsolj gyíkarcú :-))))
Előzmény: Törölt nick (699)
bandika Creative Commons License 2000.09.29 0 0 702
Ja, az Images az sokkal jobb, ezeken kívül én csak a Change of Seasons-t hallottam, na annak az A oldalával sincs semmi baj, jól meg van komponálva, jól is szól. A feldolgozások viszont már halványak szerintem (én mondjuk nagy Pink Floyd rajongó vagyok, és azért a Fal messze jobban szól eredetiben, szerintem a Petrucci túl tiszta hangzásokat csinál magának, nekem ezér nem jön be úgy istenigazából...)

Az új DT-t (Metr. 2.) még nem hallottam, csak a kerettörténetet, az jól hangzik, mindig is szerettem a konceptalbumokat, a zenéről meg azt mondták a haverok, hogy nagyon üt..

Előzmény: Music Man (701)
Music Man Creative Commons License 2000.09.29 0 0 701
Jómagam nagy DT és Petrucci rajongó vagyok, de szó ami szó, a Falling szerintem is karcsúra sikerült - és nemcsak a gitár témákat illetően. Részemről "Images and Words" és "Metropolis 2: SFAM" viszi a prímet, azt viszont érdemes hallgatni...

Tudom, hogy nyálas diszkópatkány vagyok, mert a dallamos rockzenét szeretem, de hát mit csináljak? :)

Az az igazság, hogy nekem annyi zúzós rész, mint amennyi a két fent említett lemezen van, tökéletesen "szükséges és kielégítő". Nekem sok az, ami az Awake-en van. De van, akinek meg az jön be... Hát az hallgassa :)

Előzmény: bandika (700)
bandika Creative Commons License 2000.09.29 0 0 700
Na, most pillanatokon belül nagyon ontopikba fog átmenni a dolog, mert szerintem özönvizet zúdítok a saját fejemre, amikor a köztudottan sok Dream Theater rajongót számláló közönség előtt az alábbit jelentem ki:

Most hallgattam végig a Falling into Infinity c. albumot, és

1. Petruccinak összesítve kb. 2 percnyi, picit is eredetinek hangzó, inventív témája van, a többi laza iparosmunka á la Szekeres: tekerek ezerrel, ilyen gyorsan is tudom ám a skálát, stb.

2. Nekem a gitársound se jön be, iszonyat steril hangzás, feedback néhol mintha ezredmásodpercre ki lenne számolva, kikavarva minden veszettül, és valahogy az az Ibanez (azon játszik, nem?) se az igazi (vagy az effektek túl digitálisak, nem tudom).

(Ami viszont nagyon bejött, az a Hollow years elején a kis klasszikus intro, az nagyon megfogott...)

Ez persze csak magánvélemény, vessetek a mókusok elé!

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.29 0 0 699
Britniszpírsz! Aaaaargh! Jöhet! Idenekem!
Előzmény: Törölt nick (698)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.28 0 0 698
Ha nem hagyjátok abba, mingyár bemásolok egy éppen most talált britniszpírsz tabulatúrát !!

Ja és szét leszel ültetve !

:-))

Előzmény: Törölt nick (697)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.28 0 0 697
Nincs is macskád te paráj, mellőled kidöglenek még a csótányok is, méghgoy macska, na húzzál a sarokba, oda...:)
Előzmény: vazzegkritizalok (696)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.09.28 0 0 696
A rágcsálókat nem kell írtani? :))))

Van egy mexikói vámpír-macskám, a Vincent kistestvére.

Bocs az offért.

Előzmény: Törölt nick (694)
Blindmouse Creative Commons License 2000.09.28 0 0 695
Hogy ott írtsátok egymást :)))
Előzmény: Törölt nick (694)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.28 0 0 694
De miért ezért külön topicot nyitni?
Kapával vazze'!
:)
Előzmény: Blindmouse (693)
Blindmouse Creative Commons License 2000.09.28 0 0 693
a "Hogyan írtsak kártevőket, gyomokat?" címűt :)
Előzmény: Törölt nick (692)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.28 0 0 692
Na melyik ottani topicodat offoljuk szét, a "HOgyan termesszünk krizantémot" vagy a"Védekezés a pockok ellen" címűt? :)
Előzmény: Blindmouse (691)
Blindmouse Creative Commons License 2000.09.28 0 0 691
csak akkor nem fogok haragudni hogyha a "kertészet" rovatban csináljátok a csatatopicotokat :)))
Előzmény: Törölt nick (690)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!