Keresés

Részletes keresés

Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.13 0 0 739
BIBIKE télleg nagyon vonzó a dolog, mert ha mindezt külön-külön akarná megvenni az ember...
Nekem igazából otthoni prüntyire kellene, ahoz meg nem kell valami állat cucc 6000 állítási lehetőséggel. És, ahogy nézem tulképp minden van benne, amire valaha is szeretnék beruházni.
tomci Creative Commons License 2000.10.13 0 0 738
Köszi, várom...

Egyébként, az audiogalaxyban valóban akadt 69 találat Robben Ford-ra. Az még most fog kiderülni, hogy hozzá tudok-e jutni, vagy ezt is letiltja a cégünk tűzfala, mint a Napstert.

Előzmény: SimA (737)
SimA Creative Commons License 2000.10.12 0 0 737
Tomci
Sajna most kevés időm van, összeírom majd, hogy mi van meg a két előadótól. Holnap elkűldöm emailben.
Előzmény: tomci (731)
Törölt nick Creative Commons License 2000.10.12 0 0 736
a tram-ben énekelsz, ugye?
Előzmény: BIBIKE (735)
BIBIKE Creative Commons License 2000.10.12 0 0 735
A baromkodások: mondjuk a ring modulator, meg hasonló zizegések, melyeknek nem túl sok közük van a gitárhanghoz, vagy a gitározáshoz. Persze elsüthetők néha. Ami benne van, és alap effektnek hívom:
chorus, flanger, delay, reverb, kompressor, pitch shifter, detune, phaser, wah, és persze ezek alapvető paraméterei kivihetők az expression pedálra, vagyis lehet játszani pl. Steve Vai féle kétoktávos nyújtást, vagy a visszhang idejét piszkálni. Elég fílinges. A wah része elég buta, az sajnos nem veresenyezhet egy eredeti Cry Babyvel. Nomeg elég kevés paramétert enged bántani a cucc, de szerintem kihozhatók belőle tök jó, és eredeti hangzások.

Szóval vigye el valaki, jól jár vele!!!

Én már aktívan (zenekarban) nem gitározom, mert nincs napi 4 órám a gyakorlásra, csak éneklek jelenleg két csapatban. Ezért adom el, lóvé kell az énekmotyó fejlesztéséhez is. (legalább annyi, mint egy gitármotyóhoz.)

Előzmény: Deepfreeze (734)
Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.12 0 0 734
Alakul az ára :))))
Én télleg sajnálom, hogy éppen nincs ennyi pénzem
Egyébként a baromkodások az mit takar?
BIBIKE Creative Commons License 2000.10.12 0 0 733
VALAKI VEGYÁ MÁ MEG AZ EFFEKTEMEEEEET !!!

DOD VGS 50 csöves padlóeffekt (DIGITECH, HARMAN, USA gyártmány, 1 éves)
Tranyós és csöves torzítók, csöves tiszta hang, alapvető effektek+baromkodások, expression pedál + egyéb nyalánkságok (Hangológép, gyakorló funkció, stb.)
- 79 eFT (új ár: 120eFT)
www.dod.com - on infók.
Garanciát is vállalok rá. Esetleg részletben is megegyezhetünk, ha valaki szintén szarul áll anyagilag.

Wilhelm Tibor
30-2578958 v. 4521548 munkaidőben.

Exile Creative Commons License 2000.10.11 0 0 732
Ha működőképes mp3 helyeket keresgélsz, nagyon ajnálom a Napster-t, rengeteg érdekes dologhoz (és ritkasághoz is) lehet általa hozzájutni... Ha vmiért nem menne (proxy, tűzfal etc.) a progi, csak a http, akkor ott van pl. www.audiofind.com vagy www.audiogalaxy.com
Előzmény: SimA (729)
tomci Creative Commons License 2000.10.11 0 0 731
SimA

Bocs... Most látom, hogy Ford BB. Egyébként SRV-ről is lehet szó. (Tőle van néhány felvételem, de koránt sem az összes.)

tomci Creative Commons License 2000.10.11 0 0 730
SimA

Milyen BB-ben játszik R. Ford? Milyen CD-id vannak? Hány kazit küldjek? Milyen hosszúakat? (Mit jelent, hogy "EZ a Robben Ford"? Van több is?

Sztyepp

Szia! Az jó, ha jó! Már én is beváltottam az ellenértékét: A két új DiMarzió már csak arra vár, hogy végre beköltözhessenek az Ibanezembe és megmutathassák mit tudnak! : ) Remélem, hamarosan erre is sor kerül!

Üdv mindenkinek!

SimA Creative Commons License 2000.10.10 0 0 729
Ha minden igaz ez a Robben Ford a Ford B.B. -ben játszik. Van néhány CD-ém, ha gondolod fel tudom venni kazira.S.R.Vaughan-tól is van néhány felvételem.
Sajna működőképes mp3-as helyet magam is csak keresgélek, de kevés sikerrel.Szivesen látné olyan linkeket ahol nem csak rikimartint meg britniszpirszt lehet letölteni.
Más.
Axel Rudy Pell-t a listámból kifelejtettem,pedig ő sem piskóta....
Előzmény: Kripu (724)
sztyepp Creative Commons License 2000.10.10 0 0 727
Helló tomci.

Nagyon állat a Korg. :-))

Előzmény: tomci (726)
tomci Creative Commons License 2000.10.10 0 0 726
Robben Ford mp3 nálam is bejönne... : )

Asszem effekt programokról volt már itt szó - de ha nem itt, akkor vmelyik "gitár" nevű topic-ban - de nem jutottunk megnyugtató eredményre. vagy lassú a progi, vagy drága. Én az utóbbira tudok példát: Amp Farm a Line6-ot gyártó POD-tól. Szabó Sándor (l.: ZM) dícsérte....

pinde Creative Commons License 2000.10.09 0 0 725
Tud valaki számitógépen futó torzitó illetve effekt-programok létezéséről és downloadolási lehetőségéről?
Kripu Creative Commons License 2000.10.09 0 0 724
S.R.Vaughan az őserő, nagyon birom. Volt valaki kb. egy hónapja az emlékkoncerten ? Én lemaradtam róla, pedig készültem rá. Ja és ha már bluesgitárost említettél had replikázzak Robben Ford -al szerintem ő is nagy ász.
Tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni MP3- akat a fenti uriemberektől ? Vagy egyéb ajánlások ?
Exile Creative Commons License 2000.10.08 0 0 723
Stevie Ray Vaughan nevét is kevesen említették eddig, pedig ő is tudott azért egy-két dolgot a hat húron amit nem sokan rajta kívül... Kár érte, nagyon.... :(
Előzmény: SimA (721)
jpm Creative Commons License 2000.10.08 0 0 722
hello!

de nagyon reg irtam ide, mar biztos nem emlekeztek ram.....
szertintem dt-tol az I&W es az Awake a legtutibb....:) A FII tenyleg nem egy nagy durranas.Az LTE soroztbol meg az 1-es a tuti, dehat az nem DT. Hmm milyen jo igy roviditesekben irkalni.

na udv mindenkinek: jpm

Előzmény: Music Man (701)
SimA Creative Commons License 2000.10.07 0 0 721
Hali!
Music Man infóinak köszönhetően könnyedén megtaláltam a Zeneakadémiát.Kannásbort,Snétberger pólót nem vittem magammal, de elvittem az "oldalbordámat". Ajegyek 1000-1500-2100-2600 Ft.
Az 1500FT-ost választottam, (az 1000FT-os elfogyott)oldalerkély 5. sor, látni szinte semmit sem lehetett. A koncert kb. 20percel később kezdődött (előzenekar pedig nem volt:-)?? )
Elekroakusztikus klasszikus gitár,jó hangosítással,rajt!
Az első 30 másotpercben 3 csőrgős hang!!!!!!
?????
Ez nem létezik !
Álmodom?
Ilyen lesz végig?
Nem ilyen volt,minden hang tisztavolt,tökéletes végig.A koncert 4. számát már vastaps zárta,ötven perc után szünet.A második részben Lantos Sándorral (hegedű szintén kihangosítva) zenéltek kb 70 percet.Nekem az első rész tetszett jobban, annak ellenére, hogy a számomra idegen hangzású hegedűvel is meglepően nagyot produkáltak.
Ha valaki szintén jelen volt és szeretné megosztani élményeit a koncertelről, még ha más is a véleménye mint nekem, szívesen olvasnám.
Más.
A topicot átolvasva tapasztaltam, hogy többen is megirtátok kik azok a gitárosok akiket szivesen halgattok, sokra tartotok ezt most én is megteszem, nem sorrenndben csak ahogy eszembejutnak.
Tátrai
Slamovits
Angus Young
Santana
Jimmy Page
Joe Satriani
Roy Buchanan (?? Senki sem említette még pedig..)
S.R.Vaughan
David Gilmour
Barney Kessel
Jesse Cook
Al DiMeola
Eric Clapton
Gary Moore
Iron Maiden páros
Más.
Szeretném elcserélni az elektromos gitáromat klasszikus gitárra.Legend a tipusa, hozzáértők szerint hibátlan. Tévedésből vettem meg, korai még nekem. Elöbb klasszikus gitározást kellene megtanulnom többek szerint.Halgatok a tapasztaltabbakra. Ha van érdeklődő szivesen elboltolnám.
Más.
Ki tudja, hogy ki játsza a Hard Truck 2 játék zenéit? Kiváncsi vagyok rá. Nagyon király!!!!
Bocs ha zavartam!Napáá
Előzmény: SimA (672)
Kripu Creative Commons License 2000.10.05 0 0 720
Sztyepp
Csak most tudtam konnektálni, de a számot megerősítem.
+ van ez a mobilszám de lehet, hogy ez az ami nem él ?
309695053
GO FOR IT !
sztyepp Creative Commons License 2000.10.05 0 0 719
Kösziköszikösziköszi!!!!!!
:-))))))))
Hálám örökké üldözni fog.
Előzmény: SireTass (718)
SireTass Creative Commons License 2000.10.05 0 0 718
sztyepp: a kontakt, aki szervez a rock részben: Varga Vili tel: (34) 317257

Üdv,

Tass

Előzmény: sztyepp (717)
sztyepp Creative Commons License 2000.10.04 0 0 717
Kripu:
jól gondolom, hogy az említett bandában játszol? :-)
Hadd kérdezzek valamit. Láttam a honlapon, hogy játszani fogtok a tatabányai Vadorzóban. Nem tudnád megadni valami kontakt manus számát, akivel egyezkedni lehet, mert mennénk oda mi is játszani? Kaptunk egy számot, de az állandóan ki van kapcsolva.
Előre is kösz.
Előzmény: Kripu (716)
Kripu Creative Commons License 2000.10.04 0 0 716
Ha már az effekteknél tartunk, én is vennék valamit, csak el kéne passzolnom a gittyómat.
LP-standard akit érdekelne, levelét szívesen látom
Hollywoodoo@freemail.hu -ra. Vagy ide .
Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.04 0 0 715
Inkább ideadod nekem én nem adok közben semmit, aztá mayd yövö ijenkorig valahogy letörlesztem yo? :))))))))))))))))))))))))))
BIBIKE Creative Commons License 2000.10.04 0 0 714
Köszi a reklámot, meg a tippeket. Nekem annak idején jobban tetszett, mint az RP7, melegebb a hangja (szerintem). Ha valakinek a pénz oldala a súlyos: hajlandó vagyok akár részletfizetésben is gondolkodni: ad 50-et, elviheti, a többit meg később odaadja, mongyuk karácsonyra. És jól jár, mint a bőr :)
Patkó Creative Commons License 2000.10.03 0 0 713
Nagyon jó kis effekt az! Aki 80 ropiért megveszi az nem fogja megbánni. Nekem egy DigiTech RP7 Valve-m van, ami ugyan ez a kategórai, szintén csöves előfokkal. Egy kicsit drágább volt, de nem adnám el, nincs az a pénz. Próbáld meg meghírdetni a NAPI HIRDETÉS újságban, nekem az jött be a legjobban.
Előzmény: BIBIKE (710)
tomci Creative Commons License 2000.10.03 0 0 712
Én is. De tényleg! /Csak nincs annyi, és az is másra kell. : ( /
Előzmény: BIBIKE (710)
Deepfreeze Creative Commons License 2000.10.03 0 0 711
Ha lenne 80 pénzem bizti megvenném :))
BIBIKE Creative Commons License 2000.10.02 0 0 710
DOD VGS 50 csöves padlóeffekt (DIGITECH, HARMAN, USA gyártmány, 1 éves)
Tranyós és csöves torzítók, csöves tiszta hang, alapvető effektek+baromkodások, expression pedál + egyéb nyalánkságok - 80 eFT (új ár: 120eFT)
www.dod.com - on infók.
VALAKI MEGVEHETNÉ MÁR, MERT KÉNE A ZSOZSÓ!!!
Garanciát is vállalok rá.

Wilhelm Tibor
30-2578958 v. 4521548 munkaidőben.

kenobi Creative Commons License 2000.10.02 0 0 709
Szerintem az Awake, az Images és a Scenes... egyformán tökéletes lemez, a Falling meg az első lényegesen gyengébb produkció.
Az Images roppant feelinges lemez, és Petrucci ott már nagyon jól gitározik, csak a hangzás kicsit puha az én ízlésemnek.
Az Awake úgy szól, hogy letépi a fejemet, + minden nóta hatalmas, Petrucci akkorát gitározik a lemezen, hogy csak britni rajongók nem hallják.
A SFAM is óriási kedvencem, de szóvá kell tennem, hogy Kevin Moore mester játéka annak ellenére hiányzik, hogy Rudess egy óriási zseni, és új színt vitt a DT-be. (Új színt vitt a Falling-ra Derek is, sajnos. Azok az igénytelen hangszínek megkeserítették számomra azt a lemezt.)
Petrucci eddig valóban Ibanezt használt, de már MusicMan gityókon nyom. Nekem tetszik a hangzása, főleg az Awake és a SFAM lemezeken.
Egyébként óriási gitáros. Mivel technikailag káprázatosan képzett, nem csoda, hogy számtalanszor megvillantja a tudását, ez a zene részben pont erről is szól. De a gitározása nem csak ebből áll, vannak ott akkora feeling hegyek, atyaisten!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!