A gép a Business Air megszünésével visszakerült anyjához Ukrajnába.
Ha jól emlékszem, egyszer - mikor az egyik Finistet vittük ki a lengyeleknek, úgy 2005 körül - Wroclaw-ban láttam a volt HA-LAP-al együtt, cargóztak a lengyeleknek.
Majd megkeresem a képeket, mert lefotóztam nosztalgiából.
Bocsi, nem olvastam át a második lapra, most látom, lelőtted már.
Amúgy a "halal" (nem a magyar halál, hanem az arab halal) egy muszlim arab számára kifejezetten kedves szó, azt jelenti, hogy "Allah által engedélyezett", tehát mondjuk ha ételre mondják, hogy "halal", az olyan, mint a zsidóknak a "kóser".
Hajjjjjjj....!!! Micsoda nevek.... !!! EL BORLI, PUTYI... :-)) Arany Jánostól (Toldi) kissé szabadon idézve: "Hej! ha én is, én is köztetek (m)lehetnék, Szép magyar vitézek, aranyos leventék!"
A (tv2) híradója is mutatta, de abból sem derült ki több, bár ott csak a pilótáról beszéltek. A gép különösebben nem tört össze, de a srófnak gondolom annyi.
======================== Három halott a repülőgépen + Kép 2009. november 28. 07:55
MNO - NL Egy reptéri raktárépületnek ütközött és kigyulladt egy zimbabwei bejegyzésű teherszállító repülőgép Sanghajban, a személyzet három tagja meghalt, négyen megsérültek.
A baleset helyi idő szerint hét óra negyven perckor történt, ami után nem sokkal a gép fedélzetén tartózkodó héttagú személyzetet azonnal kórházba szállították, de közülük háromnak az életét már nem tudták megmenteni.
Egyes sajtójelentések szerint a gép egy kilométert futott a kifutópályán, majd egy élelmiszerraktárnak ütközött, és kigyulladt. Más tudósítások arról számolnak be, hogy a gép farka az ütközést megelőzően letört. A baleset körülményeit vizsgálják. (MTI) ========================