Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sport és hobby célú légpukkancs topik. Ilyen fegyverekkel élő állatra a -magyar törvények szerint- tilos lőni. Aki ilyesmit propagál, a MM szerinti törlést-tiltást kapja.
Engem ugyanez érdekelne (FÉG LG-14-re jó, megbízható távcső), szóval ide is írhatjátok, vagy a kornel_kallai@yahoo.co.uk e-mail címre. Illetve hogy hol tudnék bele új rugót és dugattyútömítést rendelni. Minden segítséget előre is köszönök!!!
Milyen távcsövet javasolnátok egy FÉG LG-14-es alsókaros légpuskára? Van valakinek eladó megbízható távcsöve ami nem száll el egy ilyen (kicsit erősebb) légpuskán? Előre is köszi! Az emailem: verzum@vipmail.hu
Szia bár nem nagyon használják mert keményebb mint a JSB azért az RWS lövedékek sem éppen rosszak PL: superdome . Alakra ugyan az mint a JSB csak ez 0,54 gramm viszont sújban nincs akkora szórás mint a JSB nél . Pl azokhoz a puskákhoz jó amiknek a csövében nincs chok szűkítés . És ergo ha utánnanézel az összes NÉMET puska csöve RWS lövedékre van optinalizálva . Talán egy pár helyen drágább mint a JSB de ha azt nézzük hogy a kék JSB ami elvileg 0,512 gramm és egy 500 darabos pakkban 150-max 200 db 0,51 es van a többi 0,50 , 0,52 , 0,53 és elvétve találkoztam 0,54 el is . Tehát aki versenyzik JSB lövedékkel az komolyan válogatja külalak és súly tekintetében . Talán a JSB RS aminél nem annyira jelentős a súlyingadozás .
Köszönöm hogy elolvastad az okfelytésemet nem kötekedés képpen írtam . Csak hogy azok is tisztában legyenek azokkal a dolgokkal akik most kezdenék a lövészeti sportot . A JSB is eltudja keseríteni az embert ha kifog egy 0,50 és egy 0,53 grammos lövedéket .
Igazából a segítségeteket szeretném kérni . Nem rég egy ismerősömmel szemtanúi voltunk hogy néhány fiatal srác egy 200 l hordót repített a magasba vagy 50 m magasra de elképzelni se tudom hogy hogy amit tudok illetve láttunk hogy a hordó kb 20 mélyen ajjával az égfelé nézve le volt ásva a földbe majd valamit csináltak de kimondott robanószer nem volt náluk valami folyadék szerűséget gyújtottak meg a hordó alatt (valami légpuska elv lehet) sztem ebben tudna segíteni valaki vagy valami ötlet hogy mit láthattunk amugy nagyon látványos volt .