Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
a kisebb gond, hogy hiába nyomok a telepítésre, nem csinál semmit, a nagyobb tán, hogy nem tudom kitörölni az említett mappát + de nem csak én, hanem a revo uninstaller, se, pl.?, bármi segítséget aki tud, előre kösz. !
Meglepő, de vannak olyan"fura" illesztő programok, amik érzékelik a fülhallgató jack ki-be dugdosását és kiiktatják egyszerűen a hangot, ha kihuzigáljuk, vagy valami kontakt hiba van! Én már bele futottam ilyenbe :-/
Bocs, rosszul írtam, mert kicsit utánagondolva megnéztem, csak nem fotóztam le. Meeting előtt krepált be, szóval kicsit kapkodtam, másodjára pedig nem néztem meg.
Megnéztem az eszközkezelőt, úgy emlékszem ott volt, nem jelzett hibát, viszont sajnos azt nem képernyő fotóztam le.
Alapvetően azért kérdeztem meg, mert nem csak azt szeretném, hogy meg legyen oldva a probléma, hanem érdekelt, hogy lehet ilyenkor kideríteni a dolgot, mi lehet az oka, mert hát ez nem SAP probléma, vagy ilyesmi, itthon is előfordulhat.
Gondolom ha nem lehet pár perc alatt kibogozni kapok majd egy új gépet.
Egyébként nekem is átvillant az agyamon, hogy miért csináljam meg a rendszergazdátok munkáját (amiért ő kapja a fizetést), ennek ellenére mégis próbáltam segíteni. Viszont nekem pontosan annyira fontos mint neked, ezért ha te nem erőlteted meg magad akkor én sem.