Keresés

Részletes keresés

OliBLOOD_ Creative Commons License 2006.09.21 0 0 34158

Végre sikerült beszerznem egy 07-et. Igaz X360-ra.

Ami meglepett, hogy semmi intró és a zenék se csinálnak igazi hangulatot. Pár meccs után összesen ennyi negatívumot találtam.

Grafika szuper, irányítást szokni kell (azért ase térek vissza a régi irányításra). Új irányítással tényleg hatalmas élvezet minden lőtt gól.

Eredményeim (Montreallal vagyok, Pro-n):

MON-MIN 4:0 (meg is lepődtem), majd kezdtem egy dinastyt BUF-MON 2:3 OT, majd nem mentettem, így újrajátszáskor BUF-MON 2:1, TOR-MON 2:3 OT

Újrajátszott meccsen sikerült a kapussal a saját kapumba rakni a korongot ezzel kaptam ki.

Nagyon tetszik, hogy a korong tényleg nem ragad a játékosokhoz. Volt, hogy átcsúszott a kapuson, de az a gólvonalon mégis rátenyerelt. Igaz majd jólo fel fogom húzni magam az átperdülős gólokon (kapus vállán megpattan, átperdül és be a kapuba), de szerintem nagyon hangulatosra sikerült.

Soltaire Creative Commons License 2006.09.20 0 0 34157
A 2007 dettó, mint a 2006. A kapusok mozgása szebb egy kicsit. Nem jobb, hanem szebb. Meg annyi változás van, hogy amit 11 év alatt megszoktam, az most megváltozott. Eddig a passz gond volt az, amivel emberek között lehetett váltani. Most nem az.
Azt ELKÚRTA az EA... nemkicsit. Nagyon.
Nemet_ Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34156
Moata!

Látod pont ezért a mondatodért fogalmaztam meg úgy a mondókámat, hogy még véletlenül se akarjon vmi ziccer-jankó barátságos meccset játszani velem:-)))))))

+ a lelkibékémért:-)

Előzmény: moata (34153)
Nemet_ Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34155

Gurgula!

Bocsi, de nem tudunk most játszani, mivel focimeccsem lesz. Esetleg 11+ fele, kb annyira érek haza.

Előzmény: Gurgula (34152)
Lord Sage Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34154
mekkora volt a 2002, játszottam vele 10 szezont és a 8. körül is hallottam olyan beszólásokat, amit az előző 8-ban nem. Csomó humor, stb. Egyetlen egyszer hallottam pl. csak, hogy a hangosbemondó énekelni kezdett, majd beszartam :D
Előzmény: Soltaire (34148)
moata Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34153

(pl hajdanán a zicceres góllövés volt ilyen, szal nem szeretnék abból ismételten 5-öt látni a kapumban, elég mondjuk csak 2:-)) 

Harmadonként? :PPP

Előzmény: Nemet_ (34151)
Gurgula Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34152
Ha este leszel 8 után akkor egyet játszhatunk a régi idők emlékére.
Előzmény: Nemet_ (34151)
Nemet_ Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34151

Üdv Urak!

Régen nem jártam erre, de megszereztem a nhl07-et és felébredtek a régi emlékek.

Uraim, kinek van meg a játék, aki hajlandó lenne nyomni velem egy online meccset?  Elindítottam egy szezont, játszottam olyan 10 meccset, viszont kiváncsi lennék egy human playa-k mit tudnak manapság. Szal milyen típus gólok vannak, hogyan kellene jól védekezni, stb, stb.

Alapvetően a játék szar számomra (hülye gombok, irányítás stb.) ugyan a meccseket hozom, de a CPU gyenge támadójátéka kicsit zavar, mivel nagyon gyenge (habár az MTL 7:1-re levert tegnap)

Szóval vki olyan játékossal szeretnék játszani, aki még hisz a játék szépségében és nem 10 egyforma gólt szeretne nekem ütni. (pl hajdanán a zicceres góllövés volt ilyen, szal nem szeretnék abból ismételten 5-öt látni a kapumban, elég mondjuk csak 2:-)) 

Köszi előre is

-német-

Rubint Creative Commons License 2006.09.18 0 0 34150
Akkor nem nagyon fogsz örülni, mert legalább 90%-ban ugyanazokat a sample-kat hallod... Játékmegszakításoknál egy csomó azonos anim is van.
Antimat Creative Commons License 2006.09.17 0 0 34149
Hát igen, van egy csomó dolog, ami hiányzik nekem is. Pl. jó volt, amikor maguktól kezdtek az arcok bunyózni, ezt a gombos megoldást általában elmulasztom. Az is hiányzik, hogy szezon közben kiírja a gólszerző neve mögé, hogy szezonbeli hányadik góljánál tart. Meg ilyenek. Nekem legalábbis.
Soltaire Creative Commons License 2006.09.17 0 0 34148
A kommentek vackok a 2006-ban, holnap megtudom milyenek a 2007-ben.
Hát nem egy Jim-Don páros, az tuti.
Egyébként ami jó, azt mind kihagyták a körítésből. Régen pl ha történt valami extra stat változás (100. karriergól, 10 szezongól, 50. passz...etc), akkor azt a kommentátor bemondta, illetve a stadion tetején levő eredményjelzőn is megjelent. Hát még a hattrick. Ezen felül, ha valaki 6 gólt nyomott, akkor jegyezte, hogy double hat trick. És persze szépen nyomta a statokat...
Ehh. Hiányzik ez is.
Előzmény: Antimat (34142)
moata Creative Commons License 2006.09.17 0 0 34147
Egy pár éve kialudt a láng, de most egy icipicit felélesztettük: 8-0-2es mutatóval a tavalyi sztenlis Edmontonhoz látogattunk. Eszméletlen kemény védekezéssel néztünk szembe, de közben ott voltak a hipergyors támadók is, akik nem sok kétséget hagytak afelől kik nyerik ezt a meccset. Történt ugyanis, hogy 7:39el a meccs vége előtt minden megerőltetés nélkül 0:3ra vezettek. Ekkor kezdtem el fogalmazni Rubintnak az üzit, hogy végre nekem is megvan az első vereségem, de jött a csoda. A gól utáni bulit Modano hozta el, Lindroshoz passzolt, aki egy laza mozdulattal benyomott egy wristet. Újabb buli után a hoton lévő és szélvészgyors Trevor Daley elé került a pakk. Észrevettem, hogy van egy kis folyosó, ami a kapuig vezet, hát nem haboztam és egy akkora fonákot vágtam, hogy még a 2003as énem is megirigyelhetné. :) Ekkor már csak 3 perc volt hátra és elérhető közelségbe került az x megszerzése, sőt Morrow távoli bombája után már a győzelem reménye is megcsillant. És akkor itt jött az a gól, amit Macnek lőttem a 2002ben egy 9:4es meccsen Afinogenovval: Kaputól indulva előreadtam a jobbszélen startoló Morrownak, aki gyönyörűen tört be a kapu elé és bevágta a rondát. Ezután még Lehtinen nyomott egy empty netet, majd Ryan Smythnek engedtünk meg, hogy örömöködjön kicsit 3 tizeddel a vége előtt, így 5:4re fordítottuk meg a meccset. Csúcs.
Rubint Creative Commons License 2006.09.17 0 0 34146
Hmmm... azt azért még hozzá kell tennem, hogy skill sticket nem nagyon használok. Kb. ugyanaz lehet, mint a 06-ban. A különbség a lövéseknél, ha kontrollored van, az, hogy kb. olyan irányítást kapsz, mint a Fight Night sorozatban. Tehát a megfelelő irányokba tolva (félkört húzva, stb.) a kart ütsz/lősz. De PC-n billentyűzettel játszom és a lövés gombra rövid ideig nyomva wrist shot, hosszan slap shot. Ezzel tán senki sem vitatkozott anno.
Előzmény: Rubint (34145)
Rubint Creative Commons License 2006.09.16 0 0 34145
Nem tudom ki mivel játszik... de én nem nagyon használok több gombot mint a 2002-ben vagy a 2003-ban. Nincs modifier, nincs defi gomb, nincs kétfajta lövés és passz. Az hogy az emberváltást külön gombra rakták, az a konzolos trend miatt van. Xboxon nekem is sokkal kényelmesebb, mert más sportjátékok is úgyanígy működnek. Szóval 2003 óta először azt mondom az irányítás az előnyére változott. Apró szépséghiba, hogy nem a játék menüjét, hanem a keyredefinert használom, de az eredmény tökéletes.
Előzmény: MacPhisto (34144)
MacPhisto Creative Commons License 2006.09.16 0 0 34144
annyira emlékszem, hogy mióta ilyen hülye az irányítás nem vagyok hajlandó játszani vele...
Előzmény: Panzermeyer (34141)
Gedal Creative Commons License 2006.09.16 0 0 34143

online alatt is megy az irányítás nélküli játék?

Ha igen, akkor csináljunk sim-ligát.:-)

Előzmény: moata (34127)
Antimat Creative Commons License 2006.09.14 0 0 34142
Jah, egyetértek, a kommentárok is ugyanazok, mint tavaly (jópofa a csehül/finnül/stb megszólaló hangosbemondó ha valami esemény történik) - de az animok nagy része dettó.

Az viszont ultragáz, hogy emberelőny esetén a meccs órája megy az 5 perces harmadhoz méltó tempóval, miközben a 2 perces kisbünti a valós idő szerint..
Előzmény: Panzermeyer (34141)
Panzermeyer Creative Commons License 2006.09.14 0 0 34141
nem lett volna egyszerűbb megoldás hogy a poke kerül egy teljesen másik gombra és a switch/pass gomb marad ugyanaz mint az elmúlt x évben?

csak bedőltem a bithumennek mivel másfél óra alatt lejött az egész szar
5 perces harmadok, ja azt sem értem hogy miért nem lehet 6-7-8 és akárhány perces harmadokat belőni, no mindegy
ezt a switch pass poke gombokat meg lehet szokni 1 meccs alatt, csak először furcsa, fogalmam sincs milyen erős a gép vagy gyenge, diffin 1 harmad alatt kaptam 1 gólt aszt szevasz
kérdés, miért nem bírtak 2004 óta még mindig egy normális kommentátort csinálni? megkockáztatom hogy 95%-ban ugyanazt a szöveget csinálják, ja most a harmad felénél teljesen elhallgattak, ezt nem nagyon vágom h mi lehet

mikor élünk már meg egy olyat nem rendelnek hozzá véletlenszerű dolgokat ugyanazon gombhoz? és esetleg olyat csinálnak hogy én jelölöm ki a gombot és azt h mit akarok azzal csinálni mint anno 2002-ben
player with puck
player without puck
emlékeztek még?
Előzmény: moata (34140)
moata Creative Commons License 2006.09.14 0 0 34140
nekem kezd bejönni. amúgy, már sejtem miért nem a váltás van a passzon: a poke van azon, mivel ha szerelsz (nyomogatod a passzt), azonnal passzol belőle. :) Én már alig chekkelek, max Lindros-szal. :)
Előzmény: Antimat (34139)
Antimat Creative Commons License 2006.09.14 0 0 34139
Teljesen egyetértek, faszér' kell minden évben az összes lehetséges gombot átkonfigurálni ?!
A graf meg egy-az-egyben a tavalyi, mondjuk a játékélmény jó lenne leszarnám, de így... még ez az öröm sincs meg.

http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=23#139

Ezen az oldalon máris van hozzá pár segédprogram, nekem pl. jól jött a NHL07Tweak, mert egyik gombra a gamepad-emen simán hozta le a kapusom kapásból. (B@zmeg, ez is melyik okosnak jutott eszébe ? Ha le akarom hozni a kapust, kipauzálom a játékot és lehívom..). Most legalább ezt a gombot letiltja ez a cucc. Használni így nem lehet (pedig azon volt a lövés nekem eddig minden verzióban), de legalább nem 6 empty netterrel kapok ki..

Előzmény: Panzermeyer (34135)
moata Creative Commons License 2006.09.14 0 0 34138
Van, de ők nem készítenek pcre...
Előzmény: lightningman (34137)
lightningman Creative Commons License 2006.09.14 0 0 34137
najó, eddig volt fenn a gépen, kb. egy harmado bírtam...

a menü nem fos szar, hanem egyszerűen használhatatlan az egész. de úgy ahogy van. ha szeretnél valamit, úgysem tudod megcsinálni...
aztán a játék:
hát a switch meg a pass gombot nehéz volt ám egy gombra rakni.. télleg kell 8 gomb, hát mérisne bazmeg... najó, állítólag másnak is van már joga NHL játékot csinálni... szeretném látni...
(meg most jön le egy oylan játék, hogy Company of Heroes, namost a képek alapján és az alapján, hogy ez egy stratégia, nem FPS, úgyse NHLeznék, de így meg pláne nem...)
T3N4GLIA Creative Commons License 2006.09.14 0 0 34136
Nyomja valaki az NHL 07 -et gamepaddal?

bahh.... ez a jobb karon lévő passz olyan furcsa, de jó 5let.
Végre reálisan van a penalty (még fél fokozatosan is tördeli a biró a gamét).
Az meg aztán végképp a legjobb hogy csak úgy kapura nem üti 1 háttal álló játékos, mert a kaput se talalja el (legtöbb esetben) , ami igy helyes.
na probálgatom még.. (amugy a jégtáblára írt menűtábla sem uccsó). Szerintem itt már a játszhatóságra adtak rendesen.
Panzermeyer Creative Commons License 2006.09.13 0 0 34135
kurvagyors net lol, 15-20-as pinggel a legjobb lövöldözős játék is tökéletesen irányítható, cod, ut és társaik
erre ez meg szar? há ne bassza már meg...
minden évben ez megy, meg minden évben az megy hogy a billentyüzetet átkonfigurálgatják, de úgy random, most ez lesz, most az lesz, egyszer majd a lövés gombbal csekkelünk aztán majd a passz gombbal is csekkelünk, meg minden
teljesen fejetlenül, már nem tudok erre mit mondani, ennél jobban nem szarik le egy játékot sem az ea sports
na mindegy nem rinyálok, bitumenen még 9 óra lenne a várakozási időm, nem várom meg...
Gurgula Creative Commons License 2006.09.13 0 0 34134
Vagy kurva gyors net kell neki . Nem értem az EA-t! Az NFL tudják optimalizálni netre ezt meg basznak. ÁÁÁÁ
Előzmény: moata (34133)
moata Creative Commons License 2006.09.13 0 0 34133
Nem tökéletes sajna az online. Végigmegy meg minden, de késeget, nem reagálgat. Felejtős. :(
Előzmény: Antimat (34132)
Antimat Creative Commons License 2006.09.13 0 0 34132
Szóal fos lett idén is, kúl.
Pedig ilyen ősz tájékán mindig eszembe jut, hogy eleinte milyen komoly bajnokságok voltak, aztán mivé lett. Már-már a topik leírása se állja meg a helyét, maximum az anyázás, anyázás rendületlenül..
Előzmény: moata (34130)
moata Creative Commons License 2006.09.13 0 0 34131
az online játékot kéne már csak kipróbálni.
Előzmény: moata (34130)
moata Creative Commons License 2006.09.13 0 0 34130
Nem veszélyes. Azt csinálja végre, amit akarok. Halpernnel nyomtam egy rondát, amúgy minden gól random. Mediumon nyomom egyelőre, mert meg kell barátkoznom azzal, hogy az emberváltóbill nem a passz. Amúgy szerintem könnyebb lesz az irányíás, kevesebb a gomb. Nagyon jók benne a checkek (végre nem fordul le könnyen senki, mindenkit simán le lehet szedni). Daley egy állat!
Előzmény: Gurgula (34128)
szöszmösz Creative Commons License 2006.09.13 0 0 34129
Addig ne is írj semmit, amíg nem megy a ziccer :))
Előzmény: moata (34127)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!