Eszrevettem, nem csak ebben a topikban hanem mashol is, hogy vannak hozzaszolok akiket eleg durvan lehurrognak, okkal-ok nelkul, es vannak kimondottan sertoen viselkedo, tragar emberek is.
En eloitelet nelkul probalok szobaelegyedni veluk ha hozzamszolnak, es ugy tunik hogy a legtobbjuk nem is olyan kokorszaki mint eloadja.
Lehet ha mindenki emberi hangnemben tarsalogna (megha neha kicsit megertobbnek es elnezobbnek is kell lenni), talan jobban elveznenk ezt a technikai csodat.
Nem csak szaporitod a szavakat, azert vagy itt mert akarsz (talan szertsz is) magadhoz hasonlo emberekkel beszelgetni. Lehet igy konyebb mint szemtol szembe.
A nyugalmad toled fugg. Tul rovid az elet hogy az ember hasztalan szovaltasokra pazarolja az idot.
talaN ... a nyugalmadat de ez se biztos ... hiszen nincs hiany erzetem tehat nincs miert irigyelni barkit igy teged se...nyilvan csak szaporitom a szavakat
Nem olvasom el mind de a cimukben benne van hogy mirol szolnak.
Amugy ezt az e-mail-t kimondottan az idex miatt tartom fenn. Azer neha megadom mashol is.
Erdemes kapni e-mail-t az indexrol mert van itt sok normalis, kulturalt ember akikkel szivesen levelezek es sokukkal talalkoztam szemelyesen is, nemcsak Mo.-n hanem az USA-ban, Kanadaban, New Zealandon, Hollandiaban stb. Szerintem az internet egy csodalatos szerszam amivel nagyon sok jot lehet tenni.
Sajnos vannak egyebek is, de azokra nagyon keves idot forditok.