Keresés

Részletes keresés

csabiman Creative Commons License 2000.08.11 0 0 7
Kedves Prince, azt hiszem, ismerjük PP-t...
Sajnos nincs internet-hozzáférése (ha jól tudom), de persze vagy augusztus 20-án személyesen, vagy esetleg az emilcímemen keresztül kapcsolatba léphetsz vele.
Előzmény: prince (6)
prince Creative Commons License 2000.08.09 0 0 6
Sziasztok!

Ismer valaki egy P.P. monogrammú Klan tagot? Ha igen akkor majd írja meg ha lehet,később benézek.

üdv mindenkinek

dalg Creative Commons License 2000.08.09 0 0 5
Hali
Üdvözletem az óbudai szimpatizánsoknak. Én csak annyit mondok, hogy kitartás!!! De ahogy látom ti ki fogtok tartani az elveitek mellett. Nem úgy mint egy két szurkolótábor(Szeged,Sopron). Mentalitásotokkal nincs baj, csak a csapatotokkal:(. Remélem valamikor újra lesz egy csapatotok. Minden jót
Ciao
'HoRoG'_d Creative Commons License 2000.08.08 0 0 4
Coyote!

Újat te sem tudsz már mondani itt.Felesleges itt kertelni,bizonyos emberek nem törodnek bizonyos egyesületekkel.
Két év múlva új kormány és remélhetoleg új önkormányzat is lesz Miskolcon.
Ti is tegyetek meg mindent kedvenc politikusaitok ellen!

Aug.20-án pedig mindent bele!

Üdv.Bajtársak!

Coyote-UK Creative Commons License 2000.08.08 0 0 3
Cia’o!!

Nagyon elkeseritőnek tartom, hogy Magyarország második legnagyobb múltú klubja gyakorlatilag megszűnt. De hiba lenne ezt a problémát teljes mértékben Tarlós úr számlájára írni. Természetesen ő is hibás, hisz nem támogatta még minimálisan sem a felnőtt csapatot, sőt még hátráltatta is a klub működését. Azonban nem csak ő a hibás. Hibásak az Autotrader vezetői is (Mokalisz és Altamore úr) akik elmérgesítették a viszonyt az anyaegyesülettel, kiváltak belőle, összerúgták a port az önkormányzattal és miután semmifajta kötődésük nem volt Óbudához az első adandó alkalommal aláírták a 113 éves csapat „halálos ítéletét”. Ezenkívül hibásnak tartom még az MLSZ és a kormány illetékeseit is, hisz nagymellénnyel hangoztatják, hogy 21 milliárdot költenek a stadionokra, de ebből ismét csak a kivételezettek kapnak… (lásd Üllői úti beléptetőrendszer) És egy 113 éves klub nem tartozik a kegyeltek közé – pedig néhány (2-3) millióból megmenthető lett volna a III.Kerület futballcsapata!! Továbbá az is elgondolkoztató, hogy a III. kerület ami Budapest legnagyobb kerülete nem tud segíteni ezen a klubbon! Nem hinném, hogy ezt érdemelte ez a nagy múltú klub… Megkérünk mindenkit, hogy augusztus 20.-án jöjjön Csepelre az első "hazai" bajnoki meccsre, mutassuk meg, hogy kell Óbudának a III.Kerületi TVE!!!
CSEPELI NEM LESZEK, SOHA ILYET NEM TESZEK!!!!!
LUSPY ULTRAS KLAN

'HoRoG'_d Creative Commons License 2000.08.06 0 0 2
Szevasztok bajtársak!

Teljesen átérzem a helyzetet,mivel ezt nem olyan régen velünk is eljátszották.Remélem ennyi eszetek van,hogy legvégül valami jó kis csínnyel felhívjátok magatokra a figyelmet!
Tényleg ne habozzatok,a Kerület (sem) szunhet meg.Az Ultras Klanért pedig külön kár lenne,mivel szerintem nagyon sokat fejlodtek az utóbbi idoben!

Üdv.
HOROG©

BORDELLO Creative Commons License 2000.08.06 0 0 1
Na jó, de a Kerület a mostani szerződés alapján 5 évig lesz albérletben, más néven.

Egyébként hello minden KERÜLET-szurkolónak, akit zavar e mocsadék!

Szóval bu## tarlósnak köszönhetően... Elképesztő mi? Ja, egyébként csabiman, a vendégkönyvben olvasható javaslat (ifi meccs) engem nem elégít ki, azt hiszem... Azért jójó tudom az még Kerület, de azért nem ugyanaz, ezt ti is érzitek gondolom.

Egy megoldást látok: (az se tőlünk függ). Szerintem akkor jöhet vissza a csapat a hévizire, ha feljut. Akkor talán észreveszi tarlóskoma, és néhány helyi vállalkozó, hogy ez igy nem üzlet. Tehát szerintem addig nem lesz változás, amig fel nem jutunk az első osztályba.

Na, ennyi. Csabiman, esetleg UKKK néven is ismerhetsz. :))))

Minden kerületesnek: Aug. 20.: a milleniumi izé-napon találkozunk a béke téri "Óbudai pokolban".

HAJRÁ KERÜLET - ELSŐ A BECSÜLET

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.08.06 0 0 0
A Tatabánya is csak 0 ideig volt Csepelen...
Előzmény: csabiman (-)
csabiman Creative Commons License 2000.08.05 0 0 topiknyitó
Az 1887-ben alapított, országunk egyik legpatinásabb labdarúgó egyesülete, a III. Kerületi TVE (FC) a Csepellel történt fúzió után Csepel - Autotrader néven fog tovább működni a Béke téren.

Tehát gyakorlatilag a 113 éves Kerület átvészelte az I, II. Világháborút, Trianont, államosítást, '56-ot, rendszerváltást, az óbudai Polgármester Úr (Tarlós István) irreális bérleti díjait viszont képtelen kifizetni...

Várom minden óbudai szurkoló és szimpatizáns véleményét a jelenlegi helyzetről, emlékekről!

Előre is köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!