Meg tudná valaki mondani,hogy mikortól került le a dísztárcsa a kerekekről.Ma vettem börzén egy 80-as kezelési könyvet és abban a képek szerint már csak díszkupak volt.De én úgy tudtam eddig ,hogy később változtattak.
A képek alapján nekem egyértelműen műanyagnak tűnik :) A képek néha nem adják jól vissza a színeket, de az is lehet hogy át lett már festve. Akár tök jó autó is lehet, remélem nem a fényképen látható füves részen fog rohadni, amíg a kereslet és a kínálat nem találkozik. Ha beázik, akkor pár hónap szabad ég alatt állás is jelentősen ronthatja az állapotot...
Csak a szokásos "nepper megveszi a bácsitól bagóért aztán felrakja millióért" történet lehet. Az állítólagosan simán forgalomba visszahelyezéssel meg majd szívjon fél évet aki megveszi – persze egy mosás után azonnal vihető OT-ra is, és akkor nem kell visszahelyeztetni :)
Kb. 140-nel vagy felette egesz mas a hangja. Markans, es kezd zummogni, mint egy Simson. Nincs tompa pram-pam. :-) A mostani napok atlaghomersekleten megy a legjobban. Melegebb napokon mar csorgosebb a hangja.
Van egy ismerősöm, aki ugyanezzel érvelt! Azt mondta, hogy neki nem kéne a 4 hengeres kétütemű csónakmotor, hiába igazi ritkaság és 4 hengerrel már alapból tuning a 3-hoz képest. Mert más a hangja! Neki a 3 hengeres hangja tetszik.
Az enyem 80 majusi de luxe, de mar negyzetes pedallal, szegletes fekete muanyag felirattal hatul, krom kilinccsel, es elol a regi szoknyaval. Ez utobbi nekem jobban bejon.
Rotaxot 2003-ig gyártották, és ritka, mert csak 16736 db-ot. Újonna nincs, néha van használt komplett, vagy össze lehet darabonként szedni. Kb. 1 millió körül jön ki mindenestől.
Néztem már ezt is. 4000 1/min-ig nagyon hasonló a teljesítmény- és nyomatéki görbéje a Wartburgéhoz. Könnyen, gyorsan beépíthető lenne. Csak nagyon drága: