Esetleg ragasszon smirlipapírt a talpára. Vagy késsel faragjon téli talpat. Jó még a kutyaszán is illetve a léghajó mármint közlekedés szempontjából. Fotózni télen tényleg veszélyes. Pl. a hegymászók is sokat szenvednek amikor fotózás közben éri őket a lavina.
Wégé válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-17 12:53:14 (6122)
Ez gyönyörű:
"
a Szent Anna elnevezésû templomot egy Anna nevû Szent hölgyrõl nevezték el.
Kossuth Lajos szobra, aki Debreceni lakos volt, szintén itt található.
A Csonka Templom. (Nincs tornya. Innen a név.)"
Egy igazi lokálpatrióta helytörténész! Király.
válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-17 16:22:01 (6129)
:DD
De mekkora mancsa lehet a csávónak, hogy folyton belelóg :) Nekem a hüvelykujjamnál nem sokkal nagyobb a fényképezőgépem, de abba nem lógtam bele az utóbbi 2000 kép során :)))
CornFake válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-17 19:43:47 (6133)
enis akarok
"Nemrég érkezem haza. Jól szétnéztem, hogy a közelgő karácsonyi illetve BUÉK ünnepre milyen ajándékokkal lepjem meg rokonaimat"
BUEK unnepre ajandekot kapniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ez fake?
Ilyenkor büszke vagyok arra, hogy én is a Debrecen "elnevezésű" város lakója vagyok.
[előzmény : (6143) Androidus, 2002.12.18 06:47]
Androidus válasz erre | adatok | e-mail 2002-12-18 06:47:53 (6143)
A Holló Színház meg azt hiszi, hogy kitalált valamit, mi? :) Szerintem ha egy adásban felolvasnák ezeket a képaláírásokat, senkinek nemn tűnne fel.
Én a múltkor vásároltam egy másféle típusú keresztrejtvényt a Béla tiszteletére, nem füles volt, és 58 Ft. Olcsó hobbi, edzi a testet és a szellemet is! Elnézést a képhibáért!!
Nem tudjátok mennyi egy Füles elnevezésű újság? Veszek egyet meglepinek. Magamnak. Karácsonykor olyan leszek mint Szakács Béla. Keresztrejtvényt fejtek, eszek, iszok és megijedek az UFÓktól.
Kétsegtelen, hogy egy jelenséggel állunk szembe. Következes a Napló én arra gondolok, hogy ez egy igaz stroy. Ilyet egyszerűen nem lehet csak úgy kitalálni. Minden bizonnyal belépek Szakács úr egyre terebélyesedő rajongói közé.
Hoppá. Béla megemlített. Én vagy egy az ötből. Azt írtam. Kedves Szakács úr, kérem Örvendeztessen meg bennünket néhány szép fotográfiával, amely Debrecen várost ábrázolja.
Rég jelentkeztem már ebben a topikban, ez nyilván hűen tükrözi hozzáállásom ehez a topikhoz, de ezek a fényképek ismét szóra bírtak, végülis röviden ennyit: BOLOND LUKBÓL BOLOND SZÉL FÚJJJJ!!!!